Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl oohh bee şölee gerginlik olmasıınn..... aşk herşeyii afferder mi desemm.......
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl seni gördüm daha iyi oldum derim ne zamandır görünmüyorsun desem ?
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl bir gribal enfeksiyona tutuldum bir ayda zor kurtuldum... sende kahverengi gözlümüsün desem?
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl Evet tam üstüne bastın kaldır ayağını derim arkadaşlığa değer verirmisin desem karşılıksız
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl karşılıksız değil ama karşılık olarak sadece samimiyet ve dürüstlük ararım... evet arkadaşlık önemlidir. hangi takımı tutuyorsun desem?
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl güzel bir çevap sağol Galatasaray derim Ya sen hangi takımı tutuyorsun desem ????
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl biraz korkutur ama yıldırmaz yeterki baş koyayım... kaçarı olmaz... umut nedir desem?
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl beklemek çok sevinçliyim desem kusura bakma arkadaşım iki kez göndemişim
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl sevimdim allah ağlatmasın herzaman sevinçli ol derim herkese iyi eğlenceler ! ben çkıyıyorum desem sardunyacığım kendine iyi bak
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl sende iyi bak görüşelim murticim... iyi geceler... ipek sevincin bitmesin... neden sevinçlisin desem?
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl sevinçli değilim öyle sıkılgan sıkılgan oturuyorum işte sen bu forumun nesisin desem
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl senı gördüğüm için... neden dunyaya küstün desem ben dünyaya küs degilim dünya bana küs en sevdiğin üye kim desem ama sadece 1 tane soyleyeceksin
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl beni söyleyecek biliyom dünyaya küsen benim hala barışmadım kendisiyle
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl beni söyleyecek biliyom dünyaya küsen benim hala barışmadım kendisiyle dünyanın bundan haberi var mı?
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl dünyanın bundan haberi var mı? süper soru kıs sardunyam dunyanın haberi varmıymış hayden cevapla..ha dünya kim oluyooo
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl haberi olmas olurmu çoktan söyledim dünyaya pek umuru olmadı çok ukalaymış bu dünya hatta gıcıkmış öğrendim. küstürdüm barışamam ayrıldım kavuşamam..... böööööööööööö
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl haberi olmas olurmu çoktan söyledim dünyaya pek umuru olmadı çok ukalaymış bu dünya hatta gıcıkmış öğrendim. küstürdüm barışamam ayrıldım kavuşamam..... böööööööööööö bu dünyanın cinsiyeti erkek galiba
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.