Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl ufak cadı benmi oluyom desem? gelsem de saçını yolsammı acaabaa
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl nieee üzerinee alınıyyosunn ufak cadı bnimm desem ağlamak seni açar mı desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Yazar yuk çünküm ağlamam ufak cadı diye xminex'demiştim ama sendede biraz cadılık var galiba bu kadınlar hep cadımıdır desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl doğrusuu her kadındaa az da olsaa vardırr cadılıkk beaa tabi kişiden kişiyee bulunma oranlarıı değişirr pekii erkeklerde sankii cadılık hiiç yuk mu desemm
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl erkekler cadı olamaz ama sanırım biraz kerizlik var hehehehehehe demek bende de cadılık var al sana o zaman bi bomba
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl müsadeee seninn ne zamann istersen buyur gelll çocukluğunu anımsayıncaa nelerr hissedersin desemm.....
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl çocukluğumu hatırlamıyom hala çocuk olduğum için desem ilk gençlikmi çocuklukmu desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Yazar ıcınce bazen aglarım dun hakem golumuzu yedı desem fenerli değilmisiniz hemen bahane derim siz bize boyun eğmeye bi 5 sene daha devam edersiniz desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl bsımızda ulusoy varken daha cok golumuz gıder.sıyahx sızı yenemıyoru ama lıgı hep sızın ustunuzde bıtırıyoruz mesajlar bıraz karıstı desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl fark etmez mesajlar alındı derim aziz yıldırım varken işiniz çok zor desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl azız yıldırım cok zor sartlardan bızı bu hale getırdı .adamda para cok. aksam ne yapacaksın desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl okula gıdecem ılk derse gırıp sonra................. yemek yapmayı bılıyormusun desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl 2 defa buyuk kaza yaptım bırınde takla attım.bırınde can alıyodum az daha alkol alırmısın desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.