Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl aynı düşünceleri paylaşıyoruz derim.. hafta sonu ne yaptın desem....
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl Çalıştım derim.. Sizinle bu maçı izlemek zevkli olurdu desem..
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl kesinlikle derim.. maşallah fanatizm' den pek eksiğin yok desem ?
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl Valla fanatik değilim,size cevap yazarken gülümsüyorum arkadaşlar.Gönlüm elbet fener yensin istiyor ama aksi durum da beni pek üzmez yeterki olumsuzluklar yaşanmasın.. Birazdan görüşürüz desem..
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl tabii canım bizde aynı düşünceler içerisindeyiz derim ii bak kendine desem...
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl bakmaya çalışıyorum derim... bu akşamki maçta gönlüm beşiktaştan yana desem
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl iidir ya nsl olsun pazar günlerini hiç sevmiyorum sen severmisin?
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hoşuma giden her türü yenisiniz galiba forumu beğendinizmi desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Yazar bilmiyorum içli köfte kıslar arasında kaldık galiba desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl eeet ama korkmaa yemeyisss seni hangi takımı tutuyosunn desemmm
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl helal sana derimm çünküü bn de BEŞİKTAŞ lıyımm derbiyle ilgili görüşlerin desem......
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl (arada kaynadımm galibaa) eet her zamnn neşeliyimdirr bi ortama hemen uyumm sağlar mısın desemm
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Yazar evet neşeli sayılırım ufak cadı'da demin aynısını söylemişti aferin kıs sana beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır görüş yapmıyorum çünkü yenemedik başınız ağrıyomu desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.