Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar sence olabilir ama bence değil kaç yaşındasın desem bayanlara sorulmaz ama kıllık değilmi sordum
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl ben daha ünlüyüm derim.. canım tatlı çekti desem kestane sekeri ye derim unutkan misin sen de desem
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl ben bayan değilim desem... belli oluyor derim istanbul derim ben ünlü biriyim desem yok ya derim ne kadar ünlüsün desem?
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar belli oluyor derim yok ya derim ne kadar ünlüsün desem? kendi çapımda derim hadi ben kaçtım size iği eğlenceler bi soruda sorayımda devam etsin baei kadın milleti değilmisiniz desem ve hemen kaçsam
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl kendi çapımda derim hadi ben kaçtım size iği eğlenceler bi soruda sorayımda devam etsin baei kadın milleti değilmisiniz desem ve hemen kaçsam çok kızdım sana desem güle güle desem
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl sen cinari al, ben siyahx in icabina bakayimm derim sorumu yineliyorum,unutkan misin desem
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Break dance mı horon mu desen horon tamam kızmayım desem sende korkma desem keyfin nasıl desem ok desem iyi desem kavun mu karpuz mu desem
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl yurtiçinde görmediğim çok yer var önce burası mavi mi yeşil mi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.