Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar erkek adam renkli takım tutmaz sen niye tutuyosun beşiktaşı
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl ben beşiktaşlı değilim,trabzonsporluyum ama severim beşiktaşı nerelisin desem?
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl soru yok madem ben sorayım yolunda gitmeyen birşey var mı desem?
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl bazen işyerimden girebiliyorum evden giremiyorum o yüzden sık gelemiyorum sen hep burdamısın desem?
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar evdende iştende girdiğim için sayılır hala işyerindemisin
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar ne işim var bu saatte işyerine evdeyim çıkalı 2,5 saat oldu napıyosunuz bakim arkadaşınla dedikodumu
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar evettt bil bakalım kimin? desem??? benim doğru tahminmi desem
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar sende benim adıma selam söyle ona ama beni tanımadan nasıl dedikodu yapıyosunuz
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl şaka desem şuan forumda oyun oynadığım sensin ordan tanıyoruz desem
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl neden ki? güzeldir başkentimiz ama farklıdır istanbulda çok karışık desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.