Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Aşağıdaki linklerde sorularımıza cevaplar var.. Gloria'nın bebeklik görüntülerini ele geçirdim,soru canavarlığının sırrı burada.BUYRUN.. Leblebi tozu yedikten sonra neden mi su içeriz,bakın bakalım.. Aranızda suyu seven var mı..Peki bunun kadar mı.. Aile planlaması için bundan etkili bir yöntem biliyormusunuz.. Bunları seyrettikten sonra bu durumdasınız umarım.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 ay hepsine bayıldım valla süperrrrrlerrrr teşekkürler canım dedecim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 ay hepsine bayıldım valla süperrrrrlerrrr teşekkürler canım dedecim Rica ederim Yumoş torunum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Aşağıdaki linklerde sorularımıza cevaplar var.. Gloria'nın bebeklik görüntülerini ele geçirdim,soru canavarlığının sırrı burada.BUYRUN.. Leblebi tozu yedikten sonra neden mi su içeriz,bakın bakalım.. Aranızda suyu seven var mı..Peki bunun kadar mı.. Aile planlaması için bundan etkili bir yöntem biliyormusunuz.. Bunları seyrettikten sonra bu durumdasınız umarım.. ben niyeyse bu videoları göremiyorum ama merak etme Taurus senin benim çocukluğuma dair buraya koyduğunu söylediğin videoyu tahmin edebiliyorum Hani bir bebek var elinde de bir kitap böyle kitaba bakıyor sonra da arada heyecan yapıp gözlerini aça aça sanki taaaa kitabın içine giriyor di mi o video bu... Nerden biliyorum di mi bi sor nerden biliyorummm... Çünkü o benim hehehhehe Tahminim doğruysa eger daha onceden bu videoyu görmüştüm ve beni acayip cok gulduren bi video bu... Teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Evet o video ama seyredemediğine üzüldüm.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Evet o video ama seyredemediğine üzüldüm.. yarın seyrederim işyerimdeki bilgisayarımda kayıtlı bu video Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 İyi bakalım,bana az müsaade.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 HAÇAN SENDE HİÇ ŞAKADAN ANLAMAYSUN:)) Bir gün Temel balığa çıkar. İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar. Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar. Temel dua etmeye başlar.Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden. Hava bir zaman sonra düzelir.Temel evine dönmeye başlar.Bir tarafdanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla yarısını dağıtsam olur der. Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda çok fazla, ben bunların çeyreğini dağıtsam olur der. Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar.Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gökyüzüne diker ve şöyle der: -Haçen sende şakadan heç anlamiyesun... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 HAPİS CEZASI Kadın, gece yarısı yanından kaybolan kocasını bulmak için kalkar. Evde yalnızlık içinde, aşağıdan bir ses duyar. Aşağı iner ve tekrar dinlemeye başlar, ama kocasını bulamaz. Biraz daha aramak için aşağı depo'ya iner, orda kocasını dizleri üstüne çökmüş, duvara dönmüş ağladığını görür... Ve merakla sorar: - "Kocacığım, neyin var, ne oldu ?" Kocası: - "Hatırlıyor musun, Baban bizi beraber yakaladığında bir soru sormuştu, ya evlenirsin yada 20 yıl hapis çekersin."... Kadın şaşırarak: - "Eeee ne oldu?" Adam: - "Bugün, hapisten çıkmış olacaktımm" Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Fıkra gördümmü okumadan ve bir fıkra yazmadan duramam. bir fıkrada ben yazayım. Temel'in eşeği çok hastaymış. ne yapsa etse fayda görmemiş. "Allahım eşeğim iyileşirse 15 gün oruç tutacağım" diye dua etmiş.ertesi günü eşek iyileşmiş. temel 15 gün orucu söz verdiği gibi tutmuş.ama 16. gün eşek aniden ölmüş. temel yüzünü gökyüzüne dönmüş "Eh Allah ım. 15 gün orucu ramazandan düşmezsem eşeğide kurbana saymazsam bana da Temel demesinler" demiş. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 TAURUS çok uyanıksın . kendi videonda varmış o sayfada. neden linkini koymadın dost neyse. kızmazsan ben linki koydum. umarım beğenirsiniz http://www.komikler.com/komiktv/cocuk_film...07/Capkin_Cocuk Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 TAURUS çok uyanıksın . kendi videonda varmış o sayfada. neden linkini koymadın dost neyse. kızmazsan ben linki koydum. umarım beğenirsiniz http://www.komikler.com/komiktv/cocuk_film...07/Capkin_Cocuk Kızmak olur mu hiç.Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 bi fıkrada ben yazayım bari: Amerikada işlerini arttırmak isteyen bir psikolog gazeteye şöyle bir ilan verir iyileştirdiğimiz her rahatsızlığın karşılığında 100 dolar alıyoruz. iyileşme garantili, düzelmeyen hastalara 1000 dolar ödeyeceğiz.uyanık geçinen biri dur şunun 1000 dolarını alayım diyerek,randevu alır.doktor: -buyrun efendim sorununuz nedir? -tat alma duyumu yitirdim der.doktor hemşireye seslenir: -kızım 8 nolu kutuyu getirirmisin! kutuda b.k vardır.bir kaşık adamın ağzına koyar koymaz,adam: -ama bu b.k der.doktor: -tamam tat alma duyunuz yerine geldi diyerek 100 doları alır. adam tüh diyerek gider ama pes etmez. daha bir cin fikirle birsüre sonra tekrar gelir.bu sefer: -hafızamı kaybettim!doktor der.doktor: -hallederiz! diyerek hemşireye: -kızım 8 nolu kutuyu getirirmisin der.adam atılır: -ama o kutuda b.k vardı! deyince,doktor: -tamam hafızanız yerine geldi diyerek 100 doları alır.adam şok! uzun bir süre sonra tekrar gelir. -bu sefer iktidarımı yitirdim! içimde en küçük bir his yok der.doktor: - kızım 8 nolu kutuyu getirirmisin deyince adam dayanamaz ayağa kalkar: -s..erim senin sekiz numaralı kutunuda ,senide hemşirenide diyerek 100 doları atar gider. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.