Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl insanoglu ^=v olur mu sızce. Yanı kadın ıle erkek eşit midir... anatomi hariç
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Bebek.. tutmayınnnn beniiiiii... tutmayınnnnn... vallahi çok güzel soruydu sevgili arkadaşım... tebrik ediyorum öncelikle sorundan dolayı seni... Sonra da kendimi tebrik ediyorum cünkü ben mükemmelim hay allah yine mütevazi olamadım dur bi de mütevazi olmayı denimmm... Estağfirullah Gloriacımm o senin mükemmelliğin olmadı mı yine yaaaaa? Şaka bir yana taurus, sorun gerçekten güzeldi sağol vallahi de zorladı beni...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl inat benle mi? yine geç kaldın sanırım napıyım anca bilgisayaraın başına geçtim sabahtan akşama kadar dershanede mahvoluyom... ama sana inat senden önce soru cevaplıcam...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl ustad çok zor sorular sorma birde soruyu arıyorum bulamıyorum çok karışık yaf burasııı....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.