Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 CEVAP VERMEDEN ÖNCE ÇOK İYİ DÜŞÜNÜN .. "Özürlü sekiz çocuğu olan ve frengi hastası hamile bir kadina rastlasaydınız, ona kürtaj olmasını tavsiye eder miydiniz? " Bu sorunun yanıtını vermeden önce aşağidaki soruyu okuyun. ................................................................................ "Şimdi bir dünya lideri seçme zamanı ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek. İşte üç aday hakkındaki gerçekler: 1. aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirligi içinde ve falcılara danisiyor. İki metresi olmus. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor. 2. aday: İki kere işten atılmış, öğlene kadar uyur. Üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her gece 1 litre viski içiyor. 3. aday: Madalya almış bir savaş kahramani, vejeteryan, sigara içmiyor. Nadiren bira içer ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış. Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 CEVAP VERMEDEN ÖNCE ÇOK İYİ DÜŞÜNÜN .. "Özürlü sekiz çocuğu olan ve frengi hastası hamile bir kadina rastlasaydınız, ona kürtaj olmasını tavsiye eder miydiniz? " Bu sorunun yanıtını vermeden önce aşağidaki soruyu okuyun. ................................................................................ "Şimdi bir dünya lideri seçme zamanı ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek. İşte üç aday hakkındaki gerçekler: 1. aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirligi içinde ve falcılara danisiyor. İki metresi olmus. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor. 2. aday: İki kere işten atılmış, öğlene kadar uyur. Üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her gece 1 litre viski içiyor. 3. aday: Madalya almış bir savaş kahramani, vejeteryan, sigara içmiyor. Nadiren bira içer ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış. Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu? ama ben bunu biliyorum. kesin taurus da biliyordur o zaman bu soru ona kalmasın ben cevaplimm olur mu? 1.Aday : Franklin D. Roosevelt 2.Aday : Winston Churchill 3.Aday : Adolf Hitler ayrıca kadının kürtaj olmasına izin vermezdim çünkü verirsem Beethoven'i öldürmüş olurdum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 ama ben bunu biliyorum. kesin taurus da biliyordur o zaman bu soru ona kalmasın ben cevaplimm olur mu? 1.Aday : Franklin D. Roosevelt 2.Aday : Winston Churchill 3.Aday : Adolf Hitler ayrıca kadının kürtaj olmasına izin vermezdim çünkü verirsem Beethoven'i öldürmüş olurdum Evet 1-2 sene önce gelen bir mail'den biliyorum ama tebrik senin hakkın ayrıca böyle bilgilendirici soru soran Bodrumlu arkadaşımı da tebrik ediyorum.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Evet 1-2 sene önce gelen bir mail'den biliyorum ama tebrik senin hakkın ayrıca böyle bilgilendirici soru soran Bodrumlu arkadaşımı da tebrik ediyorum.. ben her ikinizin bayramınıda kutluyarak tebrik ediyor,ve teşekkür ediyorum Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 CEVAP VERMEDEN ÖNCE ÇOK İYİ DÜŞÜNÜN .. "Özürlü sekiz çocuğu olan ve frengi hastası hamile bir kadina rastlasaydınız, ona kürtaj olmasını tavsiye eder miydiniz? " Bu sorunun yanıtını vermeden önce aşağidaki soruyu okuyun. ................................................................................ "Şimdi bir dünya lideri seçme zamanı ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek. İşte üç aday hakkındaki gerçekler: 1. aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirligi içinde ve falcılara danisiyor. İki metresi olmus. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor. 2. aday: İki kere işten atılmış, öğlene kadar uyur. Üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her gece 1 litre viski içiyor. 3. aday: Madalya almış bir savaş kahramani, vejeteryan, sigara içmiyor. Nadiren bira içer ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış. Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu? ama ben bunu biliyorum. kesin taurus da biliyordur o zaman bu soru ona kalmasın ben cevaplimm olur mu?1.Aday : Franklin D. Roosevelt 2.Aday : Winston Churchill 3.Aday : Adolf Hitler ayrıca kadının kürtaj olmasına izin vermezdim çünkü verirsem Beethoven'i öldürmüş olurdum ben bunun tekrar ekrana gelmesini istedim çünkü; insanın bakış açısını değiştirebiliyor...... herkes bir daha görsün istedim.. ben bunları bilmiyordum ilk defa burda okudum....benim düşüncelerimde farklılıklara sebeb oldu......soruyu soran ve cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 ben bunun tekrar ekrana gelmesini istedim çünkü; insanın bakış açısını değiştirebiliyor...... herkes bir daha görsün istedim..ben bunları bilmiyordum ilk defa burda okudum....benim düşüncelerimde farklılıklara sebeb oldu......soruyu soran ve cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.