Φ pale Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Sevgili Arkadaşlar, Hepinizin mübarek ramazan bayramını içtenlikle kutlar sevdiklerinizle beraber nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Teşekkür ederim arkadaşım.. Ben de tüm arkadaşlarımın RAMAZAN BAYRAMInı kutluyorum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Ben daha önceden kutlamıştım ama madem başlık açılmış bir daha kutlayayım. ne olacak sanki elime mi yapışacak bi daha yazsam di mi amaaaaaa.... SEVGİLİİİİ FORUMDAŞLARIMMMMMMM, Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 bunu da gönderebilir miyimmm? ben yaptım daaaaaa Çok uğraştım ama vallaaaaa haaaa sonunda yapabildim artıkkkkkk istediğim resmi hazırlayabilirimmm yaşasınnn, öğrendim.. hem de kendi kendimeeee.. azmin elinden bişi kurtulmuyormuş azmetttimmmmmmmmm ve başardım allahım yaaaa benden de hiç bişi kaçmıyo (YAAAA ADMINCIĞIM SAKIN BU RESMIN BOYUTU COK BUYUK, KUCULT DEMEEEE LUTFEN ONU DAHA ÖĞRENEMEDİM, HEM ZATEN YARIN BAYRAM BU DEFALIK OLSUN BÖYLE ÖĞRENİNCE KÜÇÜLTÜRÜMMM ) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Ahha saat 00:00 ı geçmiş herkesin bayramı kutlu olsun Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 tüm islam aleminin ramzan bayramını kutluyorum............ ayrıyetten forumdaki arkdaşları ayrı ayrı bayramını kutlarım....saygılarımlan..kaan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 bunu da gönderebilir miyimmm? ben yaptım daaaaaa Çok uğraştım ama vallaaaaa haaaa sonunda yapabildim artıkkkkkk istediğim resmi hazırlayabilirimmm yaşasınnn, öğrendim.. hem de kendi kendimeeee.. azmin elinden bişi kurtulmuyormuş azmetttimmmmmmmmm ve başardım allahım yaaaa benden de hiç bişi kaçmıyo (YAAAA ADMINCIĞIM SAKIN BU RESMIN BOYUTU COK BUYUK, KUCULT DEMEEEE LUTFEN ONU DAHA ÖĞRENEMEDİM, HEM ZATEN YARIN BAYRAM BU DEFALIK OLSUN BÖYLE ÖĞRENİNCE KÜÇÜLTÜRÜMMM ) Ellerine sağlık arkadaşım.. Alıntı
Φ shırek Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.allah bize daha çok bayramlar yaşatsın inşallah. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Bayraminiz burdan da kutlu,mutlu olsun Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 teşekkür ederim arkadaşım seninde bayramın kutlu olsun hepnize mutlu ve ii bayramlar ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 herkese sevgi dolu bayramlar ve bayram tadında bir hayat dilerim. sevgiler Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 herkese ii bayramlar tekrar...forum bayaa ilerlemiş.... beyaz gülleri çok severimm bu çiçeklere forumdaki herkese....bir sürü beyaz gül var. herkes birer tane alsınnnn... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.