Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Sevgili Arkadaşlar, Hepinizin mübarek ramazan bayramını içtenlikle kutlar sevdiklerinizle beraber nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Teşekkür ederim arkadaşım.. Ben de tüm arkadaşlarımın RAMAZAN BAYRAMInı kutluyorum..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Ben daha önceden kutlamıştım ama madem başlık açılmış bir daha kutlayayım. ne olacak sanki elime mi yapışacak bi daha yazsam di mi amaaaaaa.... SEVGİLİİİİ FORUMDAŞLARIMMMMMMM,
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl bunu da gönderebilir miyimmm? ben yaptım daaaaaa Çok uğraştım ama vallaaaaa haaaa sonunda yapabildim artıkkkkkk istediğim resmi hazırlayabilirimmm yaşasınnn, öğrendim.. hem de kendi kendimeeee.. azmin elinden bişi kurtulmuyormuş azmetttimmmmmmmmm ve başardım allahım yaaaa benden de hiç bişi kaçmıyo (YAAAA ADMINCIĞIM SAKIN BU RESMIN BOYUTU COK BUYUK, KUCULT DEMEEEE LUTFEN ONU DAHA ÖĞRENEMEDİM, HEM ZATEN YARIN BAYRAM BU DEFALIK OLSUN BÖYLE ÖĞRENİNCE KÜÇÜLTÜRÜMMM )
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl tüm islam aleminin ramzan bayramını kutluyorum............ ayrıyetten forumdaki arkdaşları ayrı ayrı bayramını kutlarım....saygılarımlan..kaan
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl bunu da gönderebilir miyimmm? ben yaptım daaaaaa Çok uğraştım ama vallaaaaa haaaa sonunda yapabildim artıkkkkkk istediğim resmi hazırlayabilirimmm yaşasınnn, öğrendim.. hem de kendi kendimeeee.. azmin elinden bişi kurtulmuyormuş azmetttimmmmmmmmm ve başardım allahım yaaaa benden de hiç bişi kaçmıyo (YAAAA ADMINCIĞIM SAKIN BU RESMIN BOYUTU COK BUYUK, KUCULT DEMEEEE LUTFEN ONU DAHA ÖĞRENEMEDİM, HEM ZATEN YARIN BAYRAM BU DEFALIK OLSUN BÖYLE ÖĞRENİNCE KÜÇÜLTÜRÜMMM ) Ellerine sağlık arkadaşım..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.allah bize daha çok bayramlar yaşatsın inşallah.
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl teşekkür ederim arkadaşım seninde bayramın kutlu olsun hepnize mutlu ve ii bayramlar ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl herkese sevgi dolu bayramlar ve bayram tadında bir hayat dilerim. sevgiler
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl herkese ii bayramlar tekrar...forum bayaa ilerlemiş.... beyaz gülleri çok severimm bu çiçeklere forumdaki herkese....bir sürü beyaz gül var. herkes birer tane alsınnnn...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.