Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

‘’Yaşanan olay Salah ile benim aramda ’

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

rssImage-51b63b2ede91c24ff844787a1dd301dc.jpeg

‘’Yaşanan olay Salah ile benim aramda ’ kapak_164438.jpeg figure >

Milli takım arasında abisinin düğününe katılan ve sonrasında koronavirüs kapan Mohamed Salah’a ilişkin Jurgen Klopp; ‘’ Salah’ın katıldığı tören kendisi için çok önemliydi ancak olayın geri kalanı onunla benim aramda. Yaşanan olayı daha da büyütmemize gerek yok.’’ dedi.

Liverpool’un pazar günü oynayacağı Leicester City maçı öncesi Jurgen Klopp basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan Mohamed Salah ile ilgili soruları cevaplayan Klopp, kendisiyle görüştüğünü ve bugün İngiltere’ye özel bir uçakla döneceğini söyledi. Oyuncularının karantina kurallarına ve protokollere dikkat ettiklerini söyleyen Alman teknik adam, Salah’ın durumu için Mısırlı oyuncunun suçlanmaması gerektiğini belirtti. Salah ile ilgili Klopp; ‘’ Onunla sık sık konuşuyorum. Şu anda karantina da ve herhangi bir belirtisi yok. Düğün ile alakalı konuşmak lüzumsuz. Salah herhangi bir partiye ya da etkinliğe katılmadı. Ailesinden birisinin düğüne katıldı ve bu onlar için önemli bir an. Tüm oyuncularımın inanılmaz derecede disiplinli olduğunu söylemeliyim. Kuralları biliyorlar ama bazen işler farklı gidiyor. ‘’ ifadelerini kullandı.

Jurgen Klopp pazar günü Leicester City’ye karşı, Mohamed Salah ile birlikte sakatlıkları devam eden Joe Gomez, Virgil Van Dijk, Trent Alexander Arnold ve Jordan Henderson’ın forma giyemeyeceğini açıkladı.

cumhuriyet.com.tr

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.