Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 sultan selim doğu illerinin birinde savaşırkenn türkücü bir oğlu olmuş... kimdir bu türkücü.. (kendim uydurdum kusura bakmayın..) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 sultan selim doğu illerinin birinde savaşırkenn türkücü bir oğlu olmuş... kimdir bu türkücü.. (kendim uydurdum kusura bakmayın..) deli selimin oğlu akıllı selim diye biri var ama türkücü o mu Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 sultan selim doğu illerinin birinde savaşırkenn türkücü bir oğlu olmuş... kimdir bu türkücü.. (kendim uydurdum kusura bakmayın..) yavuz bingöl Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 deli selimin oğlu akıllı selim diye biri var ama türkücü o mu hayır gloriacığım..valla deli selimin oğlu akıllı selimi ilk defa senden duyuyorum... sorduğum soruda sultan selim ve doğu illerinden biri çağrışım yapmalı... soru biraz da geyik bir soru.. bu türkücü şu anda yaşıyor... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 E Yavuz Bingöl doğru o zaman.. (Cevap bodrumlu'nun) Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 yavuz bingöl tebrikler doğru cevabı veren ve bulup ta yazmaya geç kalanlara... kendisinin eski kasetlerindeki sesini ve türkülerini severim de... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 tebrikler doğru cevabı veren ve bulup ta yazmaya geç kalanlara... kendisinin eski kasetlerindeki sesini ve türkülerini severim de... danke Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Nicht zo danken.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Nicht zo danken.. her havzun di bayne (çocuk olanlar küçük) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.