Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl B-İ-O-Y-?.. valla taurus bi mantık yürüttüm ve T buldum.doğruysa mantığını söyliyim
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl bi mantık daha yürüttüm ve L buldum doğrumu acaba..eğer bu doğru ise bunu söyliyimmm.
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl valla taurus bi mantık yürüttüm ve T buldum.doğruysa mantığını söyliyim T dedim de yanlış mantık düzeltiyorum..acaba S mi
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl buldum baş parmak işaret parmak orta parmak yüzük parmak serçe parmak S yani
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl buldum baş parmak işaret parmak orta parmak yüzük parmak serçe parmak S yani İşte mantık,işte cevap..Tebrikler ve madalyan Gloria'cım..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl buldum baş parmak işaret parmak orta parmak yüzük parmak serçe parmak S yani valla gloria tebrik etmek istedimmm ben de s dedim ama başka mantıkla.... şöyleki... A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z baştan ve sondan ikinci harf B ve Y baştan ve sondan onikinci haf İ ve O buna göre iki, oniki, yirmiiki diye gidersek baştan 22.harf S oluyor .ben böle düşünmüştümmmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.