Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl acaba uzun yolda araba kullanırken uykulumu olmalıyız uykusuz mu? hep derler ya uykusuz araç kullanmayın diye. eger uykusuz sam uykulu oldugum anlamına gelir dimi:) eee uykuluysam da uykum var demektir. ben bunun icinden cıkamadım hemde uykum geldi.
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl acaba uzun yolda araba kullanırken uykulumu olmalıyız uykusuz mu? hep derler ya uykusuz araç kullanmayın diye. eger uykusuz sam uykulu oldugum anlamına gelir dimi:) eee uykuluysam da uykum var demektir. ben bunun icinden cıkamadım hemde uykum geldi. Aslında cevabı çok basit ama senin bakış açınla karmaşıklaşıyor.. Uykusuz yani uyumamış,uykusunu almamış kimse.. Uykulu yani uykusu gelmiş insan.. Görülüyor ki,ikisi alında hemen hemen aynı anlamı taşıyor.. Araba kullanırken uykumuzu iyi almış olmalıyız..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Aslında cevabı çok basit ama senin bakış açınla karmaşıklaşıyor.. Uykusuz yani uyumamış,uykusunu almamış kimse.. Uykulu yani uykusu gelmiş insan.. Görülüyor ki,ikisi alında hemen hemen aynı anlamı taşıyor.. Araba kullanırken uykumuzu iyi almış olmalıyız.. ''Uykulu'' sanki uykudan yeni kalkmışı çağrıştırıyor gibi.biraz ucu açık görünüyor.heriki tarafa da çekilir.
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl çok sevgili Turkish-media üyeleri arkadaşlarım yaptığımız oylama sonucundaaaaaa 2006 YILI EDEBİYATI PARÇALAMA ÖDÜLÜnü bu yıl çok sevgili arkadaşımız TAURUS'a veriyoruz... tebrikler TAURUS BEY: al tepe tepe kullan ödülünü bu ödüle itirazı olan varsa lütfen buraya değil Güncel konular başlığına yazsınn (Sedelina sana söyledim haaa)
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Bu ödülü alıyorum ve bana mahsus olmak üzere dağ tepe kullanıyorum..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl al tepe tepe kullan ödülünü bu ödüle itirazı olan varsa lütfen buraya değil Güncel konular başlığına yazsınn (Sedelina sana söyledim haaa) niye güncel konulara yazıcam,ay şekerım nobran deyü deyü nobran olmuşsun
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl niye güncel konulara yazıcam,ay şekerım nobran deyü deyü nobran olmuşsun bak sedoş seni gerçekten seviyorum ama sen bugünlerde çok nobran oldunnn yaaawwwwww
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl acaba uzun yolda araba kullanırken uykulumu olmalıyız uykusuz mu? hep derler ya uykusuz araç kullanmayın diye. eger uykusuz sam uykulu oldugum anlamına gelir dimi:) eee uykuluysam da uykum var demektir. ben bunun icinden cıkamadım hemde uykum geldi. Ben şoyle söylesem araç kullanırken uyku olmaz dolayısıyla araç kullanıllır yorulunca hemen uyku mevcut olur işte ozaman kesinlikle araç kullanılmaz saygılar
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl bence uykulu kelımesı uykudan ynı kalktıgın zaman kullanılır uykusuz kelımesı ıse uyuman gerektıgı anlamına gelır. yanı uykun gelmıstır.. hadı allah rahatlık versın
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Yazar arkadaslar aslında dogru bir cevap yok. yorumlarınızı merak etmiştim iyi yorumlarda cıktı. taurus arkadasımı da ödülünden dolayı kutluyorum. Taurus arkadasım benim sayemde bir nobel ödülü de aldın hadi iyisin.
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl acaba uzun yolda araba kullanırken uykulumu olmalıyız uykusuz mu? hep derler ya uykusuz araç kullanmayın diye. eger uykusuz sam uykulu oldugum anlamına gelir dimi:) eee uykuluysam da uykum var demektir. ben bunun icinden cıkamadım hemde uykum geldi. uzun ince bir yoldaysak uykulu uykusuz farketmez,amaaaa orman yolundaysak uyku tulumu şart
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl bence uykulu kelımesı uykudan ynı kalktıgın zaman kullanılır uykusuz kelımesı ıse uyuman gerektıgı anlamına gelır. yanı uykun gelmıstır.. hadı allah rahatlık versın Kıymetli arkadaşım ben uykulu yada uykusuz nasıl olur demedim diyorumki uzun yolda belli bir süre araç kullanır bünye yorulur o an istirahata ihyaç vardır uyuma gibi vs oan uykulu anıdır uyku yok yorulmadım derse uykusuz dır saygılar
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl arkadaslar aslında dogru bir cevap yok. yorumlarınızı merak etmiştim iyi yorumlarda cıktı. taurus arkadasımı da ödülünden dolayı kutluyorum. Taurus arkadasım benim sayemde bir nobel ödülü de aldın hadi iyisin. Teşekkür ediyorum..Ben sizlerle varoldum,beni sizler var ettiniz.Sağolun varolun..Reverans,reverans..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Teşekkür ediyorum..Ben sizlerle varoldum,beni sizler var ettiniz.Sağolun varolun..Reverans,reverans.. ben de sağolup varolabilirmiyim hani ödülü ben verdim ya sana ondan diyomm yaniii
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.