Φ hekim Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 acaba uzun yolda araba kullanırken uykulumu olmalıyız uykusuz mu? hep derler ya uykusuz araç kullanmayın diye. eger uykusuz sam uykulu oldugum anlamına gelir dimi:) eee uykuluysam da uykum var demektir. ben bunun icinden cıkamadım hemde uykum geldi. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 acaba uzun yolda araba kullanırken uykulumu olmalıyız uykusuz mu? hep derler ya uykusuz araç kullanmayın diye. eger uykusuz sam uykulu oldugum anlamına gelir dimi:) eee uykuluysam da uykum var demektir. ben bunun icinden cıkamadım hemde uykum geldi. Aslında cevabı çok basit ama senin bakış açınla karmaşıklaşıyor.. Uykusuz yani uyumamış,uykusunu almamış kimse.. Uykulu yani uykusu gelmiş insan.. Görülüyor ki,ikisi alında hemen hemen aynı anlamı taşıyor.. Araba kullanırken uykumuzu iyi almış olmalıyız.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Aslında cevabı çok basit ama senin bakış açınla karmaşıklaşıyor.. Uykusuz yani uyumamış,uykusunu almamış kimse.. Uykulu yani uykusu gelmiş insan.. Görülüyor ki,ikisi alında hemen hemen aynı anlamı taşıyor.. Araba kullanırken uykumuzu iyi almış olmalıyız.. ''Uykulu'' sanki uykudan yeni kalkmışı çağrıştırıyor gibi.biraz ucu açık görünüyor.heriki tarafa da çekilir. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 dayı yine edabiyatı parçalamışsın..güzel cevap.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Banada edebiyatı parçalama nobel i verirler mi acep.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 rakibin varmı ki..başkasına versinler.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 çok sevgili Turkish-media üyeleri arkadaşlarım yaptığımız oylama sonucundaaaaaa 2006 YILI EDEBİYATI PARÇALAMA ÖDÜLÜnü bu yıl çok sevgili arkadaşımız TAURUS'a veriyoruz... tebrikler TAURUS BEY: al tepe tepe kullan ödülünü bu ödüle itirazı olan varsa lütfen buraya değil Güncel konular başlığına yazsınn (Sedelina sana söyledim haaa) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Bu ödülü alıyorum ve bana mahsus olmak üzere dağ tepe kullanıyorum.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 al tepe tepe kullan ödülünü bu ödüle itirazı olan varsa lütfen buraya değil Güncel konular başlığına yazsınn (Sedelina sana söyledim haaa) niye güncel konulara yazıcam,ay şekerım nobran deyü deyü nobran olmuşsun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 niye güncel konulara yazıcam,ay şekerım nobran deyü deyü nobran olmuşsun bak sedoş seni gerçekten seviyorum ama sen bugünlerde çok nobran oldunnn yaaawwwwww Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 acaba uzun yolda araba kullanırken uykulumu olmalıyız uykusuz mu? hep derler ya uykusuz araç kullanmayın diye. eger uykusuz sam uykulu oldugum anlamına gelir dimi:) eee uykuluysam da uykum var demektir. ben bunun icinden cıkamadım hemde uykum geldi. Ben şoyle söylesem araç kullanırken uyku olmaz dolayısıyla araç kullanıllır yorulunca hemen uyku mevcut olur işte ozaman kesinlikle araç kullanılmaz saygılar Alıntı
Φ Lfert Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 bence uykulu kelımesı uykudan ynı kalktıgın zaman kullanılır uykusuz kelımesı ıse uyuman gerektıgı anlamına gelır. yanı uykun gelmıstır.. hadı allah rahatlık versın Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 arkadaslar aslında dogru bir cevap yok. yorumlarınızı merak etmiştim iyi yorumlarda cıktı. taurus arkadasımı da ödülünden dolayı kutluyorum. Taurus arkadasım benim sayemde bir nobel ödülü de aldın hadi iyisin. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 acaba uzun yolda araba kullanırken uykulumu olmalıyız uykusuz mu? hep derler ya uykusuz araç kullanmayın diye. eger uykusuz sam uykulu oldugum anlamına gelir dimi:) eee uykuluysam da uykum var demektir. ben bunun icinden cıkamadım hemde uykum geldi. uzun ince bir yoldaysak uykulu uykusuz farketmez,amaaaa orman yolundaysak uyku tulumu şart Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 bence uykulu kelımesı uykudan ynı kalktıgın zaman kullanılır uykusuz kelımesı ıse uyuman gerektıgı anlamına gelır. yanı uykun gelmıstır.. hadı allah rahatlık versın Kıymetli arkadaşım ben uykulu yada uykusuz nasıl olur demedim diyorumki uzun yolda belli bir süre araç kullanır bünye yorulur o an istirahata ihyaç vardır uyuma gibi vs oan uykulu anıdır uyku yok yorulmadım derse uykusuz dır saygılar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 arkadaslar aslında dogru bir cevap yok. yorumlarınızı merak etmiştim iyi yorumlarda cıktı. taurus arkadasımı da ödülünden dolayı kutluyorum. Taurus arkadasım benim sayemde bir nobel ödülü de aldın hadi iyisin. Teşekkür ediyorum..Ben sizlerle varoldum,beni sizler var ettiniz.Sağolun varolun..Reverans,reverans.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Teşekkür ediyorum..Ben sizlerle varoldum,beni sizler var ettiniz.Sağolun varolun..Reverans,reverans.. ben de sağolup varolabilirmiyim hani ödülü ben verdim ya sana ondan diyomm yaniii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.