Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

acaba uzun yolda araba kullanırken uykulumu olmalıyız uykusuz mu?

hep derler ya uykusuz araç kullanmayın diye. eger uykusuz sam uykulu oldugum anlamına gelir dimi:) eee uykuluysam da uykum var demektir.

ben bunun icinden cıkamadım hemde uykum geldi.

Gönderi tarihi:

hep derler ya uykusuz araç kullanmayın diye. eger uykusuz sam uykulu oldugum anlamına gelir dimi:) eee uykuluysam da uykum var demektir.

Aslında cevabı çok basit ama senin bakış açınla karmaşıklaşıyor..:D

Uykusuz yani uyumamış,uykusunu almamış kimse..

Uykulu yani uykusu gelmiş insan..

Görülüyor ki,ikisi alında hemen hemen aynı anlamı taşıyor..;) Araba kullanırken uykumuzu iyi almış olmalıyız..:D

Gönderi tarihi:

Aslında cevabı çok basit ama senin bakış açınla karmaşıklaşıyor..:D

Uykusuz yani uyumamış,uykusunu almamış kimse..

Uykulu yani uykusu gelmiş insan..

Görülüyor ki,ikisi alında hemen hemen aynı anlamı taşıyor..;) Araba kullanırken uykumuzu iyi almış olmalıyız..:D

''Uykulu'' sanki uykudan yeni kalkmışı çağrıştırıyor gibi.biraz ucu açık görünüyor.heriki tarafa da çekilir. :unsure:

Gönderi tarihi:

çok sevgili Turkish-media üyeleri arkadaşlarım yaptığımız oylama sonucundaaaaaa 2006 YILI EDEBİYATI PARÇALAMA ÖDÜLÜnü bu yıl çok sevgili arkadaşımız TAURUS'a veriyoruz...

tebrikler TAURUS BEY:

1967-k.jpg

al tepe tepe kullan ödülünü :w00t: bu ödüle itirazı olan varsa lütfen buraya değil Güncel konular başlığına yazsınn (Sedelina sana söyledim haaa) :):w00t:

Gönderi tarihi:

Bu ödülü alıyorum ve bana mahsus olmak üzere dağ tepe kullanıyorum..:w00t::D

Gönderi tarihi:

al tepe tepe kullan ödülünü :w00t: bu ödüle itirazı olan varsa lütfen buraya değil Güncel konular başlığına yazsınn (Sedelina sana söyledim haaa) :):w00t:

niye güncel konulara yazıcam,ay şekerım nobran deyü deyü nobran olmuşsun :P

Gönderi tarihi:

niye güncel konulara yazıcam,ay şekerım nobran deyü deyü nobran olmuşsun :P

bak sedoş seni gerçekten seviyorum ama sen bugünlerde çok nobran oldunnn yaaawwwwww :w00t:

Gönderi tarihi:

Ben şoyle söylesem araç kullanırken uyku olmaz dolayısıyla araç kullanıllır yorulunca hemen uyku mevcut olur işte ozaman kesinlikle araç kullanılmaz saygılar

Gönderi tarihi:

arkadaslar aslında dogru bir cevap yok. yorumlarınızı merak etmiştim iyi yorumlarda cıktı.

taurus arkadasımı da ödülünden dolayı kutluyorum. Taurus arkadasım benim sayemde bir nobel ödülü de aldın hadi iyisin. :)

Gönderi tarihi:

uzun ince bir yoldaysak uykulu uykusuz farketmez,amaaaa orman yolundaysak uyku tulumu şart :whistling::w00t::w00t:

Gönderi tarihi:

bence uykulu kelımesı uykudan ynı kalktıgın zaman kullanılır

uykusuz kelımesı ıse uyuman gerektıgı anlamına gelır. yanı uykun gelmıstır..

hadı allah rahatlık versın

:stuart:

Kıymetli arkadaşım ben uykulu yada uykusuz nasıl olur demedim diyorumki uzun yolda belli bir süre araç kullanır bünye yorulur o an istirahata ihyaç vardır uyuma gibi vs oan uykulu anıdır uyku yok yorulmadım derse uykusuz dır saygılar

Gönderi tarihi:

arkadaslar aslında dogru bir cevap yok. yorumlarınızı merak etmiştim iyi yorumlarda cıktı.

taurus arkadasımı da ödülünden dolayı kutluyorum. Taurus arkadasım benim sayemde bir nobel ödülü de aldın hadi iyisin. :)

Teşekkür ediyorum..Ben sizlerle varoldum,beni sizler var ettiniz.Sağolun varolun..Reverans,reverans..:w00t::D

Gönderi tarihi:

Teşekkür ediyorum..Ben sizlerle varoldum,beni sizler var ettiniz.Sağolun varolun..Reverans,reverans..:w00t::D

ben de sağolup varolabilirmiyim :unsure: hani ödülü ben verdim ya sana ondan diyomm yaniii :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.