Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl bir odada hiç bir şey yok sadece bir adam ve kendini asmış bir ip.odada aklınaza gelecek hiç bir şey yok halı bile yok ama adam kendini asmış.daha sonra dedektif gelmiş odayı incelemiş bakmış bakmış.. odada kendini asacağı hiç bir şey yok sadece asılan adamın altında küçük küçük su birikintileri görmüş ve dedektif hemen anlamış evet bu bir cinayet değil adam gerçektende kendini asmış adam kendini neyle asmış????
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Yazar bu arada ben yeniyim kahin memnun oldum aranıza katılmak istiyorum uzun süredir takip ediyorum sizi hepinizde çok zeki insanlarsanız ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl ne demek yeterki sen katılmak iste...biz herkezi kabul ederiz..soruların güzel ama daha önce sorulmuş olanları var...burada kendini geliştire bilirsin..bizimde amacımız aynı ...kendimizi geliştirebilmek..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl bu arada ben yeniyim kahin memnun oldum aranıza katılmak istiyorum uzun süredir takip ediyorum sizi hepinizde çok zeki insanlarsanız ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Eee bu durumda Hoşgeldin aramıza Cronoldo
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Yazar hoş bulduk gloria inş. en ii zeka sorularını hep birlikte çözeceğiz.buna inanıyorum
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2014 11 yıl arkadaş eksik ve yanlış yazmış ve bunun yüzünden soru baya kolay olmuş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.