Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Ne yalnızlık ne de yalan Üzmesin seni Doğarken ağladı insan Bu son olsun bu son!!! Peki son muydu?...Oysa perde daha yeni açılmış, show yeni başlamıştı.. bir "Gözyaşı Cunhuriyeti"'ne açıldığını gözlerinin, nerden bilebilirdi bebek? Ah,Cem Karaca ah!....sende gittin ya o bilinmez diyarlara…gözyaşların bitti mi bari?? Biliyorum tek başına değilsin..yalnızlığın var yanında… O da bizimle beraber geldi dünyaya…Üstümüze giydirilmiş görünmez bir elbise gibi... Her an eşlik eden bir gölge gibi.. Yalnızlığın.. Bazen sessiz dost,bazen sinsi düşman.. Bir anda güzel çirkin bütün duygularınla içine düşüverdiğin bir kara delik.. Onun o tarifsiz sessizliğinde binlerce uğultu vardır..geçmişin hesap sorar..geleceğin gelmekten korkar… Madem iyi kötü..güçlü güçsüz her an yanımızda o var..bir dosttan da öte..o halde ondan korkmanın ne anlamı var? Sertap ne diyordu?...; Anladım Sonu yok yalnızlığın Her gün çoğalacak.. Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken Ağlamak…! Alışır,her insan,alışır zamanla Kırılıp incinmeye.. Çünkü olağan yıkılıp.. yıkılıp.. Yeniden ayağa kalkmak! Yalnızlığım Yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş Üstüme nöbette Bekliyorum… Bekliyorum… Bekliyorum… Hadi gelin üstüme.. KORKMUYORUM…! Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Sertap ne diyordu?...; Anladım Sonu yok yalnızlığın Her gün çoğalacak.. Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken Ağlamak…! Alışır,her insan,alışır zamanla Kırılıp incinmeye.. Çünkü olağan yıkılıp.. yıkılıp.. Yeniden ayağa kalkmak! Yalnızlığım Yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş Üstüme nöbette Bekliyorum… Bekliyorum… Bekliyorum… Hadi gelin üstüme.. KORKMUYORUM…! Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Ne yalnızlık ne de yalan Üzmesin seni Doğarken ağladı insan Bu son olsun bu son!!! Peki son muydu?...Oysa perde daha yeni açılmış, show yeni başlamıştı.. bir "Gözyaşı Cunhuriyeti"'ne açıldığını gözlerinin, nerden bilebilirdi bebek? Ah,Cem Karaca ah!....sende gittin ya o bilinmez diyarlara…gözyaşların bitti mi bari?? Biliyorum tek başına değilsin..yalnızlığın var yanında… O da bizimle beraber geldi dünyaya…Üstümüze giydirilmiş görünmez bir elbise gibi... Her an eşlik eden bir gölge gibi.. Yalnızlığın.. Bazen sessiz dost,bazen sinsi düşman.. Bir anda güzel çirkin bütün duygularınla içine düşüverdiğin bir kara delik.. Onun o tarifsiz sessizliğinde binlerce uğultu vardır..geçmişin hesap sorar..geleceğin gelmekten korkar… Madem iyi kötü..güçlü güçsüz her an yanımızda o var..bir dosttan da öte..o halde ondan korkmanın ne anlamı var? Sertap ne diyordu?...; Anladım Sonu yok yalnızlığın Her gün çoğalacak.. Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken Ağlamak…! Alışır,her insan,alışır zamanla Kırılıp incinmeye.. Çünkü olağan yıkılıp.. yıkılıp.. Yeniden ayağa kalkmak! Yalnızlığım Yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş Üstüme nöbette Bekliyorum… Bekliyorum… Bekliyorum… Hadi gelin üstüme.. KORKMUYORUM…! yalnizligim..anlatilan gibi.karadelik..ve alissam da kirilip incinmeye,ustume gozlerini dikmis acilardan korkuyorum hala ne yazik ki Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazilan kadarini yasar insan Ne eksik ne de fazla inan Bazen karisirda hayalle sevdan Yalansin oysa gecer zaman Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Adı oldu Yalnızlık.. Bu gün yüreğim buruk.. Bu gün Gözlerim donuk.. Bir acı var içimde.. Kopkoyu kavruk.. İşimiz zor yollar çetin.. Ama aşklar büyük.. Kim kime galip gelir.. Bilinmez sonu kayıp.. Uzakta kaldı sanki ateşler.. Her yer buz soğuk.. Bu gün dilimde var bir şarkı.. Adı oldu yalnızlık.. Uzakta kaldı sanki alevler.. Heryer buz soğuk.. Bu gün dilimde var bir şarkı.. Adı oldu yalnızlık.. Neslihan Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yalnızlığımdan şikayet etsemde Sonumun böyle olucağını bilirim Yalnızlığı sevdim desemde Bazen üzülmüyor değilim Bugün yine gördüm milleti Herkesin yanında birisi Bir an kendimi sorguladım Sonra tekrar hatırladım Yalnızlık güzel şey Sadece dikenleri biraz fazla (Cümleye bak be ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Önce çaresizlik çaldı kapıları Sonra yoksulluk Bütün âşina çehreler silindi aynalardan Bir anda boşaldı dünya Yapayalnız kaldık Tez tükendi umut ekmeği Bitiverdi suların hayali Çevirdik derin bir karanlığa gözlerimizi Sen ey büyük yalnızlık Bir sen terketmedin bizi Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Ne yalnızlık ne de yalan Üzmesin seni Doğarken ağladı insan Bu son olsun bu son!!! Peki son muydu?...Oysa perde daha yeni açılmış, show yeni başlamıştı.. bir "Gözyaşı Cunhuriyeti"'ne açıldığını gözlerinin, nerden bilebilirdi bebek? Ah,Cem Karaca ah!....sende gittin ya o bilinmez diyarlara…gözyaşların bitti mi bari?? Biliyorum tek başına değilsin..yalnızlığın var yanında… O da bizimle beraber geldi dünyaya…Üstümüze giydirilmiş görünmez bir elbise gibi... Her an eşlik eden bir gölge gibi.. Yalnızlığın.. Bazen sessiz dost,bazen sinsi düşman.. Bir anda güzel çirkin bütün duygularınla içine düşüverdiğin bir kara delik.. Onun o tarifsiz sessizliğinde binlerce uğultu vardır..geçmişin hesap sorar..geleceğin gelmekten korkar… Madem iyi kötü..güçlü güçsüz her an yanımızda o var..bir dosttan da öte..o halde ondan korkmanın ne anlamı var? Sertap ne diyordu?...; Anladım Sonu yok yalnızlığın Her gün çoğalacak.. Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken Ağlamak…! Alışır,her insan,alışır zamanla Kırılıp incinmeye.. Çünkü olağan yıkılıp.. yıkılıp.. Yeniden ayağa kalkmak! Yalnızlığım Yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş Üstüme nöbette Bekliyorum… Bekliyorum… Bekliyorum… Hadi gelin üstüme.. KORKMUYORUM…! korkulmamalı tabi...yalnızlık benden korkar... ...yalnızmı hissediyorsun kendini diloşum...bazen o da gerekli bee..ama bazen.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Yalnizlik Macerasi Öyle yalniz kaldim ki hayatimda Kimi gün öldüm kimi gün ilah oldum Cok zaman annemin dizlerine hasret Koydum basimi kendi dizlerime Doya doya agladim Paylasirsa dost paylasirmis Insanin derdini sevincini Dost ümidiyle ortaliga düsmeye gör Hangi kapiyi calsan kimseler yok Hangi omuza dokunsam yabanci cikar Asik mi olmadim taparcasina Bir Mecnun gecti o cöllerden bir de ben Diz mi cektirmedim alemde Kerem gibi Ferhat gibi gürz mü sallamadim daglara Ne Leyla yar oldu bana ne Asli ne Sirin O gün bugün sirtimi kendim sivazliyorum Sabahlari sokaga cikmadan evvel Cesaret sairim, cesaret Kendi saclarimi oksuyorum geceleri Sevgilimin saclari niyetine. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 yalnizligim..anlatilan gibi.karadelik..ve alissam da kirilip incinmeye,ustume gozlerini dikmis acilardan korkuyorum hala ne yazik ki Korma Leylacım.. korksanda belli etme.. kılıcını çek savaş onlarla..Don Kişot misali..komik gelse de bu uğraşı bazılarına Sayın Kişot'un bi haysiyeti vardı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 korkulmamalı tabi...yalnızlık benden korkar... ...yalnızmı hissediyorsun kendini diloşum...bazen o da gerekli bee..ama bazen.... yalnızlığım dingin bir deniz kimi zaman.. kimi zaman köpürür, deli dalgaları vurur gönlümün kıyısına..arsız arsız.. herkes kadar yalnız,herkes kadar kalabalığım bende... yoktur birbirimizden farkımız Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Siyah x,Sessizliğin Kızı,Leviathan,Natalia ve Kaan Bebeto..arkadaşlar katılımlarınız ve şiirleriniz için çok teşekkür ederim..bu çiçekler size..kabul buyurun lütfen.. Senle beraber olsak da sevgilim Ayrılsak da, ölsek de bu yolda Ömür boyu bağlansak da Sevinsek de üzülsek de Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsak da sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Birden sen gelsen aklıma Seni unutsam bazı bazı Meraklansam gizlice, Delice kıskansam seni Hep yalnızlık var sonunda Yalnızlık ömür boyu, Hep yalnızlık var sonunda Yalnızlık ömür boyu... MFÖ söylerdi anımsadınız mı? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 "Birlikte şarkı söyleyin,dans edin,neşelenin ama birbirinizi yalnızda bırakın.Aynı ezgi için titreşseler bile,bir udun telleri bile yalnızdır..." Gibran Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Dur,kapama! Yanlış numara değil benimki Yalnız numara... YAVUZ ERTEN Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Siyah x,Sessizliğin Kızı,Leviathan,Natalia ve Kaan Bebeto..arkadaşlar katılımlarınız ve şiirleriniz için çok teşekkür ederim..bu çiçekler size..kabul buyurun lütfen.. Senle beraber olsak da sevgilim Ayrılsak da, ölsek de bu yolda Ömür boyu bağlansak da Sevinsek de üzülsek de Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsak da sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Birden sen gelsen aklıma Seni unutsam bazı bazı Meraklansam gizlice, Delice kıskansam seni Hep yalnızlık var sonunda Yalnızlık ömür boyu, Hep yalnızlık var sonunda Yalnızlık ömür boyu... MFÖ söylerdi anımsadınız mı? Teşekkürler Diloş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Teşekkürler Diloş rica ederim Levi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.