Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl elvan tufan ve iyon elvan tufan ok fakat diğeri iyon değil AYTEN ELVAN TUFAN AYTEN
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl haklısın gloria gözümden kaçmış tebrikler cnm bu arada iyi bayramlar şimdidennn
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl haklısın gloria gözümden kaçmış tebrikler cnm bu arada iyi bayramlar şimdidennn sana da tatlım iyi bayramlar ve bu arada fırsattan istifade tüm herkesin bayramını kutluyorum. HEPİMİZE TATLI, MUTLU, HAYIRLI, İYİ ve hatta GÜZELLLLL BAYRAMLAR...
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl 3/2 Yumoş torunuma 3/1 Gloria'cığıma total olarak ikinize tebrikler..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl 3/2 Yumoş torunuma 3/1 Gloria'cığıma total olarak ikinize tebrikler.. elvan tufan ok fakat diğeri iyon değil AYTEN ELVAN TUFAN AYTEN ne güzel yakalamışsın I GIZ
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl o halde ben de sana ricamın 1/3 'ini rica edeyim bari 1/3 rica ettimmmm
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl o halde ben de sana ricamın 1/3 'ini rica edeyim bari 1/3 rica ettimmmm 1 X Değil..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Em dört em beş be yaw.. Bu arada 1X değil,Bir şey değil demek..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Em dört em beş be yaw.. Bu arada 1X değil,Bir şey değil demek.. haaaa sorular arası köprü kuruyorsun yanii.. zekiceeeeeeeee
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Em dört em beş be yaw.. Bu arada 1X değil,Bir şey değil demek.. xtan ca
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl xtan ca bu da iyiydi valla ben düşünüyorum aklıma şeyli bişey gelmiyo ya da şöyle de diyebiliriz xli bix gelmiyo
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl bu da iyiydi valla ben düşünüyorum aklıma şeyli bişey gelmiyo ya da şöyle de diyebiliriz xli bix gelmiyo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.