Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yardım kolilerinden çıkan mektuplar yürekleri ısıtıyor

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

rssImage-721bb29c656d4fafeb770d588bdb0909.jpeg

Yardım kolilerinden çıkan mektuplar yürekleri ısıtıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği yardım kampanyalarına, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından destek yağıyor. Biz İzmir sanal platformu ve Halkın Bakkalı üzerinden alınan bağışların yanı sıra Bir Kira Bir Yuva kampanyasında da nakit bağışı alınmıyor. Yardımsever kişi ve kuruluşlar, bağışlarını, belirlenen ihtiyaç kalemlerini satın alıp, Büyükşehir aracılığıyla depremzedelere göndererek yapıyor.

/Archive/2020/11/7/121603864-d.jpg

YARDIMLAR FUARİZMİR'DE TOPLANIYOR

Gelen tüm yardımlar, artık Gaziemir’deki Fuar İzmir D Holü’nde toplanıyor. Görevliler ve gönüllüler, gelen malzemeleri tek tek tasnifliyor ve talepler doğrultusunda nakliye edilmesini sağlıyor. İzmir içinden ya da ülkenin diğer kentlerinden kişi ya da kuruluşların, kendi imkânlarıyla temin ettikleri yardım malzemeleri de sadece Fuar İzmir D Holü’ne kabul ediliyor.

/Archive/2020/11/7/121604380-s906094.jpg

MEKTUPLAR GÖZ YAŞARTIYOR

Görevlilerin ve gönüllülerin yaptığı tasnif işlemi sırasında, özellikle miniklerin gönderdiği bağış paketlerinden, göz yaşartan mektuplar ve notlar da çıkıyor. Her satırı en saf duygularla yazılan bu notlarda, güzel yürekli çocuklar, İzmirli akranlarına, “Bu günler geçecek. Oyuncağımla oyna, mutlu ol. Geceleri uyurken ona sarıl; korkmazsın” mesajları gönderiyor.

/Archive/2020/11/7/121605786-s492062.jpg

İZMİR / Cumhuriyet

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.