Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

rssImage-a6f50a44b11aa9fb80ace9fee28a59d9.jpeg

Şampiyonlar Ligi'nde 10 dakikada 3 gol

Salzburg karşısında maça geride başlayıp 79'da skoru 3-2'ye getiren Bayern Münih son 10 dakikada bulduğu 3 golle rakibini perişan etti ve rekorun sahibi oldu.

Devler Ligi’nde gecenin en heyecan verici maçlarından biri Salzburg ile Bayern Münih arasında oynandı.  Alman ekibi 79’da 3-2 olan skoru 90+2’de 6-2 yaparak herkesi şaşkına uğrattı.

A Grubu’nda Avusturya ekibi Salzburg ile Alman devi Bayern Münih karşı karşıya geldi. Red Bull Arena’da oynanan karşılaşmada kazanan 3-2’lik skorla konuk ekip Bayern Münih oldu.

LEWANDOWSKİ AÇTI HERNANDEZ KAPATTI

Salzburg’un golleri 4. dakikada Mergim Berisha ve 66. dakikada Masaya Okugawa’dan geldi. Bayern Münih’in gollerini 21. (penaltı) ve 88. dakikada Robert Lewandowski, 44. dakikada Rasmus Nissen (kendi kalesine), 79. dakikada Jerome Boateng, 84. dakikada Leroy Sane, 90+2. dakikada Lucas Hernandez kaydetti.

cumhuriyet.com.tr

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.