Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bazı arkdaşlarımızla daha sonra görüşemeyiz belki o yüzden ben şimdiden tüm arkadaşlarımın Ramazan Bayramını en içtenlikle kutluyorum herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar :)

Gönderi tarihi:

topic açtık ya siyah amca <_< ikinci bir kutlama topiğine ne gerek vardı <_<:P:D

neyseeee <_< seninde Ramazan Bayramın mübarek olsun siyah amca ;):clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

topic açtık ya siyah amca <_< ikinci bir kutlama topiğine ne gerek vardı <_<:P:D

neyseeee <_< seninde Ramazan Bayramın mübarek olsun siyah amca ;):clover:

ben sizinkini görmedim ya açtıktan sonra gördüm neyse bende senin ellerinden öpüyorum ablacım senin ve eniştemin ramazan bayramını kutlarım :):clover:

Gönderi tarihi:

Bence her bolume bir bayram topici acilsin :rolleyes:

Bayraminiz kutlu,mutlu,mubarek olsun..nicelerine saglikla insaallah eristirsin Allah. :clover:

Gönderi tarihi:

Bayramda şehir dışında olacağım için herkesin bayramını şimdiden kutlar, büyüklerimin ellerinden öperim.. :clover::)

Nice Bayramlara İnşaallah.. :clover:

Gece ablam hariç herkes yiyebilü :w00t::P:hug:

chocomainimgei3.jpg

Gönderi tarihi:

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :D

Bende herkesin Ramazan Bayramını Kutlarım,

Sağlıklıca ve mutlu bayramlara dileğimle... 8)

Gönderi tarihi:

Bende bütün forum dostlarının bayramını en içten dileklerimle kutluyorum..iyi bayramlar.. :):clover:

Gönderi tarihi:

Güm Güm Bede Güm Güm..

Bu aya sultan ay derler

Kaymak ile baldan yerler

Ezelden adet kılınmış

Davulcuya bahşiş verirler.

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun..

zcflowers0502lt7.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.