Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Megan Fox, NBA All-Star Maçında MGK'nın 'Karısı' Olduğunu Açıkladı: Tepkisini İzleyin

AAUaypp.img?w=620&h=349&m=6&x=215&y=47&s

• Admin
Gönderi tarihi:

Alexandra Daddario, IG'de Sevimli Bir Uyum Sağlıyor - İnanılmaz Görünüyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Annem ve Ben! Drake'in 4 Yaşındaki Oğlu Adonis, Sophie Brussaux

AATu6xj.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

BB18RHYD.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

BB18RzXK.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

BB1gzA4I.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AANhYLw.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

• Admin
Gönderi tarihi:

Michael Buble'ın eşi Luisana Lopilato'nun tekrar hamile olduğu açıklandı...

• Admin
Gönderi tarihi:

Drew Barrymore'un Doğum Günü Kıyafeti Kırmızı Kalp Desenli Bluz ve Siyah Kloş Pantolonla Çıktı

• Admin
Gönderi tarihi:

24 Şubat, 2022 Hadi Magazin Haberlerine Bakalım

Mark Wahlberg, Meksika'nın Cabo San Lucas kentindeki plajda kaslı vücudunu gösteriyor

AAUfpdw.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Kristin Cavallari, Batı Hollywood'da zarif bir mavi elbise sallıyor

AAUcoCZ.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Elton John, New York City'deki Madison Square Garden'daki "Elveda Sarı Tuğlalı Yol Turu" durağında sahne alıyor

AAUfpeD.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Mandy Moore, "Jimmy Kimmel Live!" ziyareti sırasında yüksek sesle bakıyor. Hollywood'daki stüdyolar

AAUcweJ.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Jane Seymour, Sidney, Avustralya'daki "Ruby's Choice" filminin galasına geldi.

AAUaauR.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Sofia Vergara, Batı Hollywood'daki Craig's'te akşam yemeğinden sonra eve dönerken gülümsüyor

AAU9YHH.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Divalar birleşin! Mary J. Blige ve Adele, Cleveland, Ohio'daki Rocket Mortgage Fieldhouse'da 2022 NBA All-Star Maçında birlikte oturuyorlar

AAU9YHM.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

• Admin
Gönderi tarihi:

'Seni Sonsuza Kadar Seviyorum'! Jennifer Lopez, Maximilian'ın 14. Doğum Günü Emme'de

AAMw7j4.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

İkiz zaman! Jennifer Lopez, sosyal medya takipçilerine, geldiklerinden bu yana Emme ve Maximilian ile olan hayatından sevimli bakışlar verdi.

Grammy kazananı, 2008'de, “Bilmem Gerekiyor” şarkıcısıyla evlendikten dört yıl sonra, Marc Anthony'nin oğlu ve kızını doğurdu. 2008'de Lopez, Us Weekly'ye özel olarak küçüklerin "birbirleriyle çok uyumlu" olduklarını söyledi.

Aktris o sırada açıkladı: "Yürüyorlar, konuşuyorlar, çok fazla gevezelik ediyorlar, tüm bu tür şeyler. İzlemek harika!"

Dansçı, Şubat 2016'da 8. doğum günlerini kutlarken onlara "hayatının ışıkları" demeye devam etti. O sırada Instagram üzerinden “Doğduğun andan beri bana neşe ve mutluluktan başka bir şey getirmedin” dedi. "Kim olduğunla ve büyüdüğün güzel, sevgi dolu, sevecen insanlarla gurur duyuyorum."

AAUcWkV.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Beş yıl sonra 13 yaşına girdiklerinde “On the Floor” şarkıcısı “çok duygusaldı”. Lopez, Şubat 2021'de Instagram'a dokunaklı bir haraç kaleme aldı ve şunları yazdı: "Dünyayı kendi benzersiz yollarınızda değiştireceğini ve yeniden düzenleyeceğini bildiğim iki şefkatli, hassas ve özel ruhuma, anneniz sizi sonsuza dek ve her zaman ötesinde seviyor."

AAMw8TY.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

2014'te Anthony'den ayrılmasının ardından Lopez, Casper Smart ve Alex Rodriguez ile devam etti. O ve kızları Natasha ve Ella'nın babası olan eski profesyonel beyzbol oyuncusu, iki yıl çıktıktan sonra 2019'da nişanlandı.

AAMw7j4.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Eski çift, o sırada bize özel olarak verilen bir kaynağın "çocuklarını mutlu etmek" için nihai Nisan 2020 ayrılıklarını uzattı. İçeriden biri, "A-Rod'un kızları ve J. Lo'nun çocukları çok yakınlar," dedi. "Çocukları tatilin tadını çıkarabilsin diye Paskalya'da bir aile olarak hâlâ bir araya gelmek istediler."

AAMwci7.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

New York yerlisi daha sonra eski Jersey Girl kostarı ve eski nişanlısı Ben Affleck ile tekrar bir araya geldi. Oscar kazananın üç çocuğu var - Violet, Seraphina ve eski eşi Jennifer Garner'dan Samuel - ve çocuklara olan sevgisi "J. Lo'nun ona olan ilgisini yeniden alevlendirdi."

AAMw7je.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Lopez, Affleck'i ikizlerinin hayatına "yavaş yavaş" kattı, bir kaynak, Mayıs 2021'de bize özel olarak söyledi ve küçüklerin daha önce Rodriguez ile "tatlı bir bağlantısı" olduğunu belirtti. “[O] gerçekten onlara bayıldı ve model bir üvey babaydı. Artık onun etrafta olmamasıyla ilgili bu yeni dinamiğe uyum sağlamak zorunda kaldılar.”

AAMwnkL.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Lopez'in yıllar boyunca Emme ve Maximilian ile konserlere katılmaktan evde dinlenmeye kadar geçen en tatlı çekimlerini görmek için kaydırmaya devam edin.

Kaynak: US Weekly

• Admin
Gönderi tarihi:

Elle Fanning, Doğum Gününü Kutlarken Rahibe Dakota'ya 'Mükemmel İnsan' Diyor: 'Hepsi Benim'

BB1dWqtm.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&

Elle Fanning, ablasına hayran kaldı!

23 yaşındaki Maleficent aktris, kardeşinin 28. doğum günü şerefine Çarşamba günü kız kardeşi Dakota Fanning'i haraç olarak ödedi ve ünlü çiftin yıllar içinde geriye kalan çocukluk fotoğraflarını paylaştı.

Elle, "Sizinle tanışan birçok kişiyi izledim. Ve kesinlikle aynı gizemli ifadeyle spordan ayrılıyorlar," diye başladı Elle. "Önce oyuncak bebek gözlerinin büyüsüne kapıldın, sonra sahip oldukları bilgeliğe kapıldın. Keskin bir mizahla silahsızlandırıyorsun, ama (gerekirse) keskin bir zeka ve tüm tartışmaları kazanmak için (bazen neyse ki ve ne yazık ki benim için) esrarengiz bir yetenekle öldürebilirsin."

"Hepsi senin pembe ışıltına sarılmak istiyor ve bir kez içeri girince sadakatin sonsuza kadar sürecek. Grubun en şanslısı olduğumu bilerek fazladan gülümseyebiliyorum. Çünkü sen benim kardeşimsin," diye devam etti. "Zahmetsizce takıları o kadar havalı bir şekilde katladığını ve saç tokalarını taktığını izlediğim ablam, ölçüleriniz korkutucu derecede doğru olduğu için bir türlü çıkaramadığım ve delice güzel pastalar pişirdiğim ve narin örümcek ellerinizle ışık hızında atkılar ördüğüm ablam. Ayrıca, sen bir gramer polisisin ve eminim burada yapılacak bir sürü düzeltme var! Ah… ve bir de şu fotoğrafik hafıza olayı var."

Elle sözlerini şöyle tamamladı: "Aslında Dakota mükemmel bir insan ve HEPSİ BENİM!!!!! Asla daha mavi gözler veya daha mavi damarlar görmeyeceksiniz. Seni seviyorum. 28. DOĞUM GÜNÜNÜZ MUTLU OLSUN!"

2019'da Dakota, küçük kız kardeşiyle olan ilişkisini tartıştı ve Shape'e "gerçekten yakın" olduklarını söyledi. O zaman, "Biz her zaman öyleydik. Çok farklıyız ama birbirimize çok bağlıyız. Her gün konuşmuyoruz ama konuşmak zorunda değiliz. Sadece aramızda o özel bağ var." diye ekledi.

Elle ile geçen yıl Lewellen Pictures adında bir yapım şirketi kuran Dakota, "Bu işte ablamdan daha başarılı olmasını istediğim kimse yok ve onun da benim için aynısını istediğini biliyorum," diye ekledi.

Geçen Nisan'da Elle'nin doğum gününde Dakota Instagram'a, "Kız kardeşimden daha çok deli olmayı sevdiğim kimse yok. O, en acayip ucubeleri bile çıldırtabilir."

"Özür dilemeyen ve vahşi biri," diye devam etti. "Bana küçük şeyleri terlememek konusunda çok şey öğretti. Bir ablanın küçük kardeşinden tavsiye ve teselli aradığı güzel bir gün ve o gün benim için birçok kez geldi. Bu hayatta hareket ettiğim için çok minnettarım. Doğum günün kutlu olsun @ellefanning seni kıyaslanamayacak kadar çok seviyorum."

Kaynak: PEOPLE

• Admin
Gönderi tarihi:

Shaquille O'Neal 11 Kişilik Bir Aileye 15 Kişilik Bir Minibüs Hediye Etti ve Tüm Aileyi Akşam Yemeğine Çıkardı: "Shaq'a Milyonlarca Kez Teşekkürler!"

shaq.webp

Shaquille O'Neal'ın cömertliği sınır tanımıyor. Shaq, NBA'deki kariyeri boyunca bir süperstar olarak küçük bir servet biriktirmiş olan NBA'deki en zengin oyunculardan biridir. Bunun da ötesinde, birçok akıllı iş kararı ve yatırımı yaptı ve bu günlerde bunun ödülünü alıyor.

Shaquille O'Neal açıkça çok zengin bir adam. Ancak birçok zengin insanın aksine Shaq, parasını topluma geri vermek için kullanıyor. O'Neal birçok kez çok cömert davrandı. Bir keresinde küçük bir çocuğa bisiklet aldığında, evden her çıkışında birilerini kutsamak ve muhtaçlara yardım etmek istediğini açıklamıştı.

Bu yöndeki son çabası gerçekten dikkate değer. Shaquille O'Neal, 11 kişilik bir aileyi akşam yemeğine çıkarmak için ziyaret etti. Sadece bu değil, aynı zamanda restoranda başka bir aile için akşam yemeği ısmarladı. Akşam yemeğinden sonra onları bir Mercedes-Benz showroomuna götürdü ve onlara yeni bir araba aldı.Ve bu yetmezmiş gibi, çocuklarıyla bolca vakit geçirerek onlara ailenin ve sevginin değerini öğretti. Ailenin minibüsünün de hasarlı olduğunu görünce, onları bir Ford bayisine götürdü ve eskisi ile boğuşmasınlar diye onlara yeni bir minibüs aldı.

Alıntı

Şu an sözüm yok!!!

Bugün Shaq bizi daha önce hiç olmadığı kadar kutsadı.

Kelimenin tam anlamıyla yok gibi.

Dün gece Shaq'tan sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdik. Bizi Babes Chicken'da bir aile olarak akşam yemeğine götürdü. Onunla takılmak ve akşam yemeği yemek çok eğlenceliydi.

Ve sonra bugün!! Güne, bize 15 kişilik yeni bir aile minibüsü almak için bizi Mercedes bayisine götürerek başladı.

12 kişilik minibüsümüzün önüne geçiyorduk ve klima her zaman en iyi şekilde çalışmıyordu ve bu yüzden bu çok çirkin bir nimet.

Stoklarında yoktu ve bu yüzden Temmuz'da burada olması gereken bir kamyoneti özelleştirip sipariş ettik.

Daha sonra bizi yağmur ormanı kafesinde akşam yemeğine götürdü ve burada görevlerde ve eyalet dışından geldiklerini bilmeden tüm yemeğin tamamını başka bir masa için ödedi. Ve bugün arabası bozulunca garsonumuza 1000 dolar bahşiş verdi.

Sonra kocamın bir süredir klimasız ve kalorifersiz olan kamyonunu görünce bizi bir Ford bayisine götürdü ve bize bir kamyon daha verdi.

Ayrıca bizi cesaretlendirmek, çocuklarımızı sevmek ve hayatı ailemize anlatmak için zaman harcadı. Kelimeler için tamamen kayboldum.

Biri beni uyandırsın çünkü rüya görüyor olmalıyım.
Milyonlarca kez teşekkürler Shaq!!! Birçok yönden bizim için çok büyük bir nimet oldun.

Shaq'ın cömertliği gerçekten rüya gibi. Bir keresinde bir mağazada ailesi ayakkabılarını alamadığı için üzülen bir çocuk gördü, bu yüzden çocuğa 2 çift aldı. Ve başka bir zaman, bir restorandaki sunucuya, sırf ondan istedikleri için cömertçe 4000 dolar bahşiş verdi.

O'Neal'ın topluma geri verme isteği hepimiz için gerçek bir ilham kaynağıdır. Ayrıca, ihtiyacı olanlara yardım etmek için hepimizin çaba göstermesi gerektiğini de hatırlatıyor. Dünyada Shaquille O'Neal gibi daha fazla insan olsaydı, kesinlikle çok daha iyi bir yer olurdu.

Kaynak: Fadeaway World

• Admin
Gönderi tarihi:

Beyoncé, Ivy Park Sevgililer Günü Koleksiyonundan Kırmızı Lateks Kıyafetiyle Aşkı Hissediyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Billie Eilish Son Instagram'ında Tanınmaz Görünüyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Sandra Bullock'un Saten Patchwork Elbisesi Renk Engellemede Bir Derstir

AARlJdQ.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Sandra Bullock bir stil ikonu! 57 yaşındaki Akademi Ödülü sahibi, 90'ların başında sahneye ilk çıktığından beri kırmızı halı armatürü oldu ve söylemeye cesaret edelim ki, tarzı sadece yaşla birlikte daha iyi hale geldi.

Ocean'ın 8 yıldızı, bir doz havalı kız yeteneğine sahip minimalist tarzıyla tanınır. Sıklıkla stilist Elizabeth Stewart ile çalışan Bullock, ışıltılı önlüklerini, glam tulumlarını, erkek giyiminden ilham alan iki parçalı ve kısa ve tatlı minilerini, imzası olan tousled 'do, dumanlı göz makyajı ve nude dudağıyla dengelemede usta.

Lost City yıldızının 50. doğum gününden bu yana en iyi kırmızı halı moda anlarını görmek için kaydırmaya devam edin. Affedilemez fotoğraf çağrısından Halkın Seçimi Ödülleri'ne kadar Us Weekly'nin Şık, bugüne kadarki en iyi kıyafetlerini paylaşıyor.

AAUgwbA.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AARlCAq.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AARlJdZ.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AARlL2v.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

• Admin
Gönderi tarihi:

Serena ve Venus Williams, 'Harper's Bazaar' Kapak Çekimlerinden Yeni Sahne Arkası Görüntülerinde Eşleşen Görünümleri Sergiliyor

AASKFov.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Tenis süperstarı Venus Williams bugün Instagram'a giderek kız kardeşi Serena ile yeni "Harper's Bazaar" kapak hikayesinden bir çekim arkası fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta ikonik sporcular uzun kollu ve yarı şeffaf tasarıma sahip aynı vücudu saran, omuzları açık midi elbiseleri giyerken uyumlu pozlar veriyor.

Kendi spor giyim ve yaşam tarzı markası EleVen'e sahip olan Venüs, solda kırmızı renkte görülüyor. Her iki kız kardeş de ayaklarının üzerinde, vampir kayışı üzerinde çıkıntılı bir etkiye sahip, tıknaz siyah platform kaydırakları giyiyor.

Bir haftadan kısa bir süre önce Venüs, derginin içine giren kapak fotoğraflarından birini ve fotoğrafları sosyal medyada yayınladı. Gönderiye "@serenawilliams ile @harpersbazaarus March Legacy sayısının kapağında yer almak çok özel bir onur" yazdı. Baş editör Samira Nasr tarafından tasarlanan, Norma Kamali, Richard Quinn, Rick Owens, Valentino, Balmain ve Gucci'nin tasarımları tenis şampiyonlarını giydirmek için çekildi.

Babalarını ve ünlü profesyonel sporcular olmadan önce büyümelerini konu alan Will Smith'in başrolde yer aldığı “King Richard”ın baş yapımcıları, yayına film, aileleri ve her ikisinin de başına gelecekler hakkında konuştu.

Venüs, Tressie McMillan Cottom'a “Biz profesyonel olmadan önce insanların neler olduğunu düşündüklerini bile düşünmüyorum” dedi. "Bu tenisle ilgili bir film değil," diye araya girdi Serena. "Bu, aile hakkında bir film." Serena ekledi: "Asla sadece tenis oynamayı planlamadık - daha fazlasını yapmayı planladık."

• Admin
Gönderi tarihi:

Adele, 1 milyon dolarlık yeni nişan yüzüğü olmadan akşam yemeğinde Rich Paul'u destekliyor

AAUgowS.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

• Admin
Gönderi tarihi:

"Euphoria" Yıldızı Chloe Cherry Crochet Crop Top, Mini Etek ve Gökkuşağı Platform Sandaletlerinde ortalığı yaktı geçirdi

• Admin
Gönderi tarihi:

Britney Spears, Kitap Yazacağı Haberlerin Ardından Yeni Resimler ve Videolarda Slip Elbiseyle Poz Verdi

• Admin
Gönderi tarihi:

Gigi Hadid, Versace Fashion Show'da Tamamen Tanınmaz Göründü

AAUjJFU.img?w=768&h=1152&m=6&x=323&y=112

• Admin
Gönderi tarihi:

39 yaşındaki Jessica Biel, Makyajsız, Doğal Saçlı Yeni Bir IG Resminde Tanınmıyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Angelina Jolie Kamboçya'da Kızı Shiloh ile Yakın Bir Fotoğrafını Paylaştı

• Admin
Gönderi tarihi:

Demi Moore'un Kızı Scout Willis, Şaşırtıcı ve Işıltılı Anlık Görüntüyle Yeni Müziği Duyurdu

Web sitemizdeki bir bağlantı aracılığıyla bağımsız olarak incelenmiş bir ürün veya hizmet satın alırsanız, SheKnows bir ortaklık komisyonu alabilir.

Zaman bir kez daha geldi: Demi Moore'un kızı Scout Willis, daha fazla müziğin geleceğini duyurdu. Ve gerçek Willis tarzında, bunu çarpıcı bir fotoğraf çekimi ile yaptı.

24 Şubat'ta Willis, "POV: 4 Mart'ta 'Olmamalıydım'ın düşmesini bekliyorsunuz... Kesinlikle hayatta olmanın şehvetli zevkinin tadını çıkarıyorsunuz. Yaramaz, lezzetli vücudunda uğuldayan sabırsız heyecan ve sinir enerjisinin enfes hisleri.”

Fotoğrafta, Willis'i alacalıya benzer yeşil bir arka plana karşı başı yukarıda otururken görüyoruz. Saçları kıvırcık ve boyanmış tırnaklarıyla, hayranlık uyandıran ve ışıltılı bir tek parça tek parça streç giysi topluluğuyla hayranlarını büyüler.

Willis'in yorumları sevgiyle doldu, ablası Rumer bile çabucak “Oyundaki En Ateşli Hedonist” diyerek yorum yaptı.

Bu haber, Willis'in uzun zamandır beklenen ikinci single'ının piyasaya sürüleceğini açıklamasından bir haftadan biraz fazla bir süre sonra geldi. 14 Şubat'ta Willis, "Benden size Sevgililer Günün kutlu olsun. Single'ın çıkış tarihinin ekran görüntüsüyle birlikte "Shouldn't I Be Be" Ön kayıt bağlantısı bio'da.

Willis'in karışıklık, kayıp ve kendini bulma hakkında bir şarkı olan "Love Without Possession" adlı ilk single'ı 2021'in sonlarında çıktı ve hayranlar onun duygulu sesine anında aşık oldular. Dürüst olmak gerekirse, mümkün olan en kısa sürede daha fazlasını duymak için sabırsızlanıyoruz.

Süperstar ebeveynleri Demi Moore ve Bruce Willis yaklaşık 13 yıl evli kaldılar. Çiftin üç kızı vardı: Rumer, 33, Scout ortanca, 30 ve Tallulah, 28.

Kaynak: SheKnows

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.