Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Camila Cabello, 2021 Billboard Latin Müzik Ödülleri'nde Kiraz Kırmızısı Mini Elbiseyle Cızırdadı

24 yaşındaki şarkıcı, Perşembe günü Miami'deki Watsco Center'da düzenlenen 2021 Billboard Latin Müzik Ödülleri'ne vardığında hayretler içinde kaldı. Cabello, Elie Saab imzalı cızırdayan kiraz kırmızısı mini elbisesiyle kırmızı halıya adım attı.

Fırfırlı parça, bir omuz kolundan ve elbisenin rengine mükemmel şekilde uyan bir açıklama kemerinden oluşuyordu. Uyumlu kırmızı tek askılı topuklu ayakkabılar ve Katkim ve Grace Lee takıları giydi.

AAOLa83.img?h=1679&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

AAOKSD8.img?h=1679&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Kaynak: ET

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 299,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Halle Berry Erkek Arkadaşı Van Hunt'a Pantolonsuz Instagram Fotoğrafında poz Verdi Halle Berry erkeğine sosyal medyada biraz sevgi gösteriyor. 50 yaşındaki yeni erkek arkadaşı Van Hunt

• Yaşlanmaya meydan okuyan 52 yaşındaki Naomi Watts, inanılmaz derecede genç yüzünü sergiliyor Naomi Watts gelecek yıl 53 yaşına giriyor. Ancak oyuncu, pazartesi günü makyajsız bir Insta

• 'Melania Trump' Noel Hakkında Steven Colbert'le Konuştu ve Michelle Obama'yı Son Bir Kez Kopyaladı Pazartesi günü Stephen Colbert, IRL mevkidaşının gizlice şikayet ettiği tatil sezonu hakkında ko

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Cindy Crawford Bir Elbiseyle 55'i 25 Gibi Gösteriyor

Süper model Cindy Crawford, bugün Amazon Prime'da yayınlanan Savage x Fenty şovunun açılışını yaptı.
55 yaşındaki model, mücevher tonlarında bir slip elbiseyle poz verirken her zamanki gibi göz kamaştırıcı görünüyordu.
Cindy spor salonuna yabancı değil. Antrenörü Sarah Hagaman'ın hazırladığı antrenman rutinini Instagram takipçileriyle paylaştı ve ben ona bakarken bile terliyorum.
Rihanna'nın gecesi olabilirdi ama Savage x Fenty şovunda sert görünen tek kişi milyarder patron değildi. Süpermodel Cindy Crawford şovu açtı ve LEGS diyebilir misiniz?

55 yaşındaki model, mücevher tonlarında bir slip elbiseyle poz verirken her zamanki gibi göz kamaştırıcı görünüyordu. Göz kapakları, elbiseyi mükemmel bir şekilde vurgulayan metalik bir deniz mavisi gölgesiyle süslenmişti. (Belki de Fenty Beauty serisinden bir şeydir?)

Cindy'nin ikonik görünümü, moda endüstrisinde uzun zamandır imrenilen bacaklarını ve o ateş karın kaslarından bahsetmiyorum bile.

Model, Instagram'da gösterinin bir videosunu yayınladı. "Bu @savagexfenty şeyini yapmak 💥

#SAVAGEXFENTYSHOW CİLT'in bir parçası olmayı SEVDİM. 3… Beni dahil ettiğiniz için teşekkür ederim @badgalriri!"

İşte podyum şovunu açmak için kesinlikle bir merdivene sahip olmasının başka bir görüntüsü:

AAOMA9x.img?h=1679&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Cindy spor salonuna yabancı değil. Kısa süre önce antrenörü Sarah Hagaman tarafından oluşturulan egzersiz rutinini Instagram takipçileriyle paylaştı ve ona bakarken bile terliyorum.

Onun devresi, bisiklet egzersizi ve yan yana egzersizi olan sumo ağız kavgası gibi ayakta hareketler içerir. Ayrıca, alçak tahta ab testereleri, tahta pozisyonunda yavaşça ileri geri sallanan, diz vuruşlu alçak tahtalar, bisiklet egzersizleri, hamstring tutucular / makaslar, diz çökmüş tahtalar ve eğik yan gövde yükseltmeleri ile mat üzerinde daha da yoğunlaşıyor. Lanet etmek!

Ayrıca bacakların tonda ve muhteşem görünmesini sağlamak için ağırlıklı adımlar atıyor.

Ve elbette, böyle bir vücut sadece spor salonunda yapılmaz. Cindy, diyet ayrıntılarını birkaç yıl önce Into the Gloss ile paylaşmıştı ve bunun OTT'nin katı olmadığını bildirmekten mutluluk duyuyorum. Süper model, proteinli içeceklerden, doyurucu salatalardan ve suşiden hoşlanır.

Ayrıca kocasının tek başına içmek zorunda kalmaması için karışıma biraz tekila katıyor, bu da bana onun tam bir kız çocuğu olduğunu söylüyor.

Yayına, "Diyet açısından, c *** yemiyorum ve çok fazla paketlenmiş yiyecek yemiyorum" dedi. "Kolaylıkla vejeteryan olabilirim ama bu ailem için pratik değil. Zamanın yüzde 80'inde yüzde 80 iyi olmaya çalışıyorum."

Dediğim gibi, korkunç değil!

Kaynak: Women'sHealth

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Ciara, Normani Song'a Buharlı Dansla Russell Wilson'a "Vahşi Tarafını" Gösteriyor: İzle

AAOP7Ik.img?h=741&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Ciara, Russell Wilson için Normani'nin "Wild Side" şarkısında dans ettiği son TikTok klibiyle hayranlarını gezintiye çıkardı.

Şarkıcı, Normani'nin tek Cumartesi gecesi (25 Eylül) için buharlı kısa bir video yayınladı ve "Onun vahşi yanını seviyorum" başlığını (ve birkaç seçim emojisini) yayınladı.

Ciara, kameranın önünde dans ederken ve kocasına daha iyi bir görüş sağlamak için bir sandalyenin üzerine atlarken, hayvan desenli bir pantolonla temadaydı. Wilson, klibin sonunda aptalca bir kamera hücresi yapıyor.

O ana ilham veren boğucu şarkı, Cardi B'yi içeriyor ve Temmuz ayında Billboard Hot 100 listesinde ilk 15'te ve Hot R&B/Hip-Hop Songs listesinde ilk 5'te giriş yaptı. Normani en son “Wild Side”ı, ezginin nefes kesici bir yorumunu yapmak için VMA'lara götürdü.

Ciara'nın TikTok'taki hareketlerini aşağıda "Wild Side" ile izleyin.

Kaynak: Billboard

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

J.Lo, NYC'de Bir Kürk Manto ve Kristal Süslemeli Timberland Botlarla Dışarı Çıktı

Jennifer Lopez, biraz berrak NYC sonbahar havası için hazır.

Çoklu tire, dün Midtown'da sonbahara uygun rahat bir kıyafet giyerken görüldü. Lopez, parlak siyah taytları ve Swarovski kristalleriyle süslenmiş Jimmy Choo x Timberland çizmeleriyle, desenli kürk yakalı ve detaylı, Coach imzalı taba rengi kürklü bir ceket giydi. Görünümü büyük boy güneş gözlükleri ve ince gümüş halka küpelerin yanı sıra ceket cebine takılan altın bir zincirle süsledi.

AAOOtID.img?h=1679&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

AAOOBIh.img?h=1679&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

AAOOlDJ.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Daha sonra, dans koreografisini uygularken, altında siyah bir ekin üstünü ortaya çıkaran baskılı ipek bir bornoz için ceketi değiştirdi. Bildirildiğine göre, özel konukları L.L. Cool J ve Ja Rule ile "Dinero" ve "Aint' It Funny" dahil olmak üzere hit şarkılarından birkaçını okudu.

AAOOFt5.img?h=1679&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Global Citizen'in bu yılki tanıtım konseri, 24 saatlik bir süre içinde dünyanın her yerinden Lizzo, Lorde, Ed Sheeran, Elton John, Billie Eilish, Stevie Wonder, Shawn Mendes, BTS ve daha fazlasının sahne alması planlanan performansları içerecek. . Rolling Stone'a göre müzik festivali, yoksullukla mücadele kuruluşunun "hükümetleri, hayırseverleri ve özel sektörü 'adil bir küresel toparlanmayı başlatmaya yardımcı olmaya' yardımcı olmaya çağırarak Covid-19'un sona ermesine yardımcı olmak için bir yıl süren kampanyasının bir parçası. '"

"Bu Geceyi Bekliyor" şarkıcısı, Global Citizen tarafından küresel sağlık çalışanları için aşı dozları için para toplamak amacıyla geçtiğimiz Mayıs ayında Los Angeles'ta düzenlenen Vax Live: The Concert to Reunite the World'de de sahne aldı.

Kaynak: BAAZAR

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

J.Lo, Suni Kürk Stiletto Çizmeler, Dekolteli Üst ve Rahat Oyuncak Palto ile Sersemletiyor

AAOPW0p.img?h=559&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Gwyneth Paltrow ve Kızı Apple Martin Sanki İkizmiş Gibi Görünüyorlar

BB1gPv1a.img?h=840&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Doğum günün kutlu olsun, Gwyneth Paltrow! Chris Martin ve Gwyneth Paltrow, kızı Apple Martin'in yanı sıra oğlu Moses Martin'i de paylaşıyorlar ve genç güzel Apple'ın annesinin hayatının ışığı olduğunu görmek için Paltrow'un sosyal medyasında çok uzağa bakmanıza gerek yok.

Ayrıca, aşağıdaki benzer anne-kız özçekimleri sizi hemen bilgilendireceğinden, muhteşem sarışın annesinin peşinden biraz daha fazla ilgilenir ve Apple'ın tatlı küçük bir kızdan büyüdüğünü izlemek mutlak bir onurdu. tam yetişkin bir model (zaten Goop için). Henüz 17 yaşında ve bunun gibi destekleyici ünlü ebeveynleri ile dünya genç Bayan Apple'ın elinde - ama önce, onun benzer annesi Paltrow ile büyüdüğü en iyi fotoğraflarına bir göz atalım.

Bugün Gwyneth'in doğum günü, ancak 25'inde her şey Apple ile ilgiliydi: Goop'un kurucusu, onun ve muhteşem gencinin bir başka çarpıcı ikiz fotoğrafının altına “Ah adamım seni seviyorum #ulusalkızlargünü” yazdı.

Apple, bazı Goop ürünleri için annesini kızdırmayı sevse de, o nihayetinde büyük bir hayran ve Goop G. Label koleksiyonunun yeni yüzü.

16 yaşındaki Apple, 15 yaşındaki kardeşi Moses ve annesi Gwyneth'e Şükran Günü'nde rahmetli babasının dinlenme yerine kadar eşlik etti.

Üç nesil güzellik

Paltrow, yanında üç kuşak güzel kadın olan annesi ve kızıyla kulaktan kulağa gülümsüyor.

Egzersiz arkadaşları

Anasına bak kızını al. Her iki bayan da iyi bir Tracy Anderson antrenmanına bayılır.

Mavi Çelik - Blue Steel

"Tamam, şimdi ciddi bir tane." 16 yaşında olan Apple, babasıyla hala en yakın arkadaştır.

Gwyneth'in mini-me'si 16 yaşına girdi

Paltrow geçen yıl kızının doğum gününde "Bu sözleri yazdığıma inanamıyorum ama... mutlu tatlı on altı sevgilim kızım" yazmıştı. Ve paylaştığı fotoğraflar inanılmaz derecede etkileyici.

Anneler Günü

Bu güneşte ve rüzgarda uçuşan şirinler çok fazla ve Paltrow, çocuklarının onu Anneler Günü için nasıl şaşırttığını tahmin etmemizi sağladı ve şöyle yazdı: "İki güzelim için en güzel sabah ve tüm hayatım için teşekkür ederim."

Apple, annenin gönderisini kontrol ediyor

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Meg Ryan, Los Angeles'ta ender görülen kamuoyu önüne çıkarken göz kamaştırıyor

AAOS5EE.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Meg Ryan, Los Angeles'taki Academy Museum of Motion Pictures galasında ender görülen bir kamuoyu önüne çıkarken çarpıcı görünüyordu.

19 Kasım'da 60 yaşına girecek olan 59 yaşındaki Seattle'da Uykusuz aktris, Cumartesi günkü yıldızlarla dolu olaya katılırken çiçekli Ulyana Sergeenko elbisesiyle yeşil halıda yürüdü.

Meg, 80'lerin sonunda ve 90'ların başında en büyük gişe rekorları kıran bazı filmlerde rol aldı, ancak son yıllarda ilgi odağı olmaktan kaçındı.

AAOSsIA.img?h=560&w=393&m=6&q=60&o=f&l=f

When Harry Met Sally yıldızının yere kadar uzanan siyah elbisesi lavanta çiçekleri ile bezenmişti.

Ryan'ın elbisesi kare bir yakaya ve You've Got Mail yıldızının tonda kollarını sergileyen kep-kollara sahipti.

Zarif elbisenin diz hizasında bir yırtmacı ve dökümlü bir sırtı vardı. Meg siyah burnu açık platform topuklu ayakkabılar giydi ve altın bir kolye, birkaç elmas bilezik ve orta parmağında büyük bir elmas yüzük ile aksesuar yaptı.

AAOSqeR.img?h=560&w=400&m=6&q=60&o=f&l=f

Sarışın güzelin uzun bukleleri gevşek dalgalar halindeydi ve leylak rengi bir rujla doğal bir makyaj paleti giydi.

Aktris, yirminci yüzyılın sonunda beyaz perdeye hakim oldu ve bir dizi sevilen romantik komedide başrol oynadı.

Ayrıca City of Angels, When A Man Loves A Woman ve Courage Under Fire gibi hit dizilerde rol aldı.

Bununla birlikte, Proof Of Life'ın başrol oyuncusu Russell Crowe ile Dennis Quaid ile 10 yıllık evliliğinin sona ermesine ve ardından gelen bir dizi gişe bombasının sona ermesine yol açan son derece halka açık bir ilişkiden sonra, kariyeri bir dalış yaptı.

AAOSnEj.img?h=560&w=486&m=6&q=60&o=f&l=f

Ryan son yıllarda düşük bir profil tuttu ancak TV şovlarında ve bağımsız filmlerde oyunculuğa devam etti. İlk yönetmenlik denemesini 2015 draması Ithaca ile yaptı.

Ve Cumartesi gecesi, oyuncu etkinliğe gitmeden önce kameralara geniş bir şekilde ışınlanırken kendine güvenini yaydı.

A listesindeki konuk listesinde ayrıca Nicole Kidman, Kate Hudson, Katy Perry, Lady Gaga, Cher, Tom Hanks ve Rita Wilson, Gabrielle Union, Selma Blair, Sarah Paulson, Laura Dern, Eva Longoria ve Issa Rae yer aldı.

AAOSnPX.img?h=560&w=400&m=6&q=60&o=f&l=f

AAOSqwV.img?h=888&w=888&m=6&q=60&o=f&l=f

Aslen 2017'de açılması planlanan 484 Milyon Dolarlık müze, filmlere adanan ilk alanı finanse etmeye yardımcı olan birçok yüksek profilli Hollywood bağışçısı tarafından mümkün kılındı.

Los Angeles'ın kalbinde yer alan Renzo Piano tasarımlı müze, ünlü sinema mihenk taşları ve iki bina içi tiyatro ile dört katlı galeri alanına sahiptir.

Steven Spielberg, Barbra Streisand ve Dolby ailesini bağışçı olarak övünen etkinlikte Sophia Loren onurlandırıldı.

AAOSt2f.img?h=609&w=888&m=6&q=60&o=f&l=f

Kaynak: DailyMail

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Bella Hadid'in Dekolte Kesimli Kırpma Üstünü Takdir Etmek İçin Hepimiz Duralım

AAOSJD1.img?h=1679&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

AAOSyps.img?h=1679&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Lindsey Vonn baştan ayağa deriyle göz alıcı bir görüntü sergiliyor

AAOOFHm.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Lindsey Vonn, Cuma gecesi yıldızların favori restoranı Craig's'ten ayrılırken etkilemek için giyinmişti.

Eski Olympian, beline uygun bir kemer bağlanmış, vücudu saran, uzun kollu, siyah deri bir tulum giydi.

36 yaşındaki atlet, üst düğmeleri açık bırakarak altında siyah bir sutyen ipucu ortaya çıkardı.

AAOOPi2.img?h=560&w=398&m=6&q=60&o=f&l=f

AAOOPib.img?h=560&w=339&m=6&q=60&o=f&l=f

Kaynak: DailyMail

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Will Smith, Kendisi ve Jada Pinkett'in "İlişkimizin Büyük Bir Kısmı İçin" Tekeşliliği "Seçtiğini" Söylüyor

BB16Ma9A.img?h=1614&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Will Smith, Jada Pinkett Smith ile olan aşk hayatı hakkında samimi olmaya başladı.

53 yaşındaki oyuncu, 23 yıllık evliliğiyle ilgili yeni detayları GQ'nun Kasım sayısının kapak hikayesinde paylaştı.

50 yaşındaki Jada, Temmuz 2020'de şarkıcı August Alsina ile olan "dolanıklığını" ünlü bir şekilde açtı ve daha sonra durumu açıklığa kavuşturmak için kocasını Facebook Watch dizisi Red Table Talk'a davet etti.

Bölümleri Facebook izlenme rekorlarını alt üst etmeye devam ederken Will, halkın hikayenin tamamını anlamadığını söyledi.

AAOSFRr.img?h=1460&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

"Halkın aşılmaz bir anlatısı var" dedi. "Kamu bir kez bir şeye karar verdiğinde, resimleri, fikirleri ve algıları yerinden oynatmak imkansız denecek kadar zor."

GQ'dan Wesley Lowery'nin profilde belirttiği gibi, "Red Table Talk'un itici gücü Alsina'nın açıklamaları olduğu için, bir izleyici Jada'nın diğer cinsel ilişkilere giren tek kişi olduğunu düşünerek çekip gidebilirdi."

Lowery, Will'i GQ'ya "incelikle açıkladı", "aslında durum böyle değildi" diye yazıyor.

Evliliğiyle ilgili konuşma sırasında GQ, "Will'in söyleyecek daha çok şeyi olduğu açıktı" dedi ve Lowery ekledi: "Onun, Jada ile kamuoyunda ne tartışacakları hakkında kurdukları korkuluklara sürtündüğünü hissedebiliyordum. "

Yine de Will, dergiye daha fazla ayrıntı vermeyi reddetti, ancak anılarında Will'de Jada ile evliliği hakkında yeni bilgiler verdi. Lowery, Will ve Jada'nın 40. doğum günü kutlamasından sonra yaptıkları patlayıcı bir kavgayla ilgili ayrıntıları içeren kitabın bir müsveddesini okudu.

GQ'ya göre Will, "Evliliğimiz yürümedi" diye yazdı. "Artık rol yapamayız. İkimiz de perişandık ve bir şeylerin değişmesi gerektiği açıktı."

Aralık ayında Jada ile 24 yıllık evliliğini kutlayacak olan Will, GQ'ya "Jada hiçbir zaman geleneksel evliliğe inanmadı" dedi.

"Jada'nın alışılmadık bir ilişkisi olan aile üyeleri vardı. Bu yüzden benim büyüdüğümden çok farklı bir şekilde büyüdü," diye açıkladı. "İlişkisel mükemmellik nedir? Bir çift olarak etkileşim kurmanın en mükemmel yolu nedir? Ve ilişkimizin büyük bir bölümünde tek eşliliği tek ilişkisel mükemmellik olarak düşünmeden seçtiğimiz şey tek eşlilikti."

"Herkesin kendi yolunu bulması gerektiği inancıyla birbirimize güven ve özgürlük verdik. Ve bizim için evlilik bir hapishane olamaz. Ve kimseye yolumuzu önermiyorum. Bu yolu kimseye önermem ama birbirimize verdiğimiz özgürlüklerin ve koşulsuz desteğin bana verdiği deneyimler aşkın en yüksek tanımıdır."

Will'in yeni filmi King Richard, 19 Kasım'da sinemalarda ve HBO Max'te.

Kaynak: PEOPLE

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Arnold Schwarzenegger ve Maria Shriver, en küçük oğullarının doğum günü için tatlı mesajlar yayınladılar.

Bugün Arnold Schwarzenegger ve Maria Shriver'ın en küçük oğlu Christopher'ın 24. doğum günü. Eski vali ve gazeteci, oğullarının doğum günü için tatlı mesajlar göndermek için Instagram'a gitti. Arnold ve Maria'nın çocuklarından en özeli Christopher gibi görünüyor.

AAOSysF.img?h=1865&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Kaynak: hola.com

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Melanie Griffith ve Antonio Banderas'ın Kızı Stella, Griffith'i Soyadından Çıkarmak İçin Dava Açıyor

AAOVFec.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Melanie Griffith ve Antonio Banderas'ın kızı Stella Banderas Griffith, soyadından "Griffith"i çıkarmayı hedefliyor.

25 yaşındaki manken ve girişimci, PEOPLE tarafından elde edilen mahkeme belgelerine göre, Los Angeles'ta bir yargıçtan ünlü soyadının bir kısmının kaldırılmasını isteyen bir isim değişikliği dilekçesi verdi.

Stella, Stella del Carmen Banderas Griffith'te doğdu, ancak yeni yasal adının Stella del Carmen Banderas olmasını istiyor.

Mahkeme belgelerinde model ve oyuncu, başvuru nedenini "fazladan soyadımı kaldırarak adımı kısaltmak" olarak belirtiyor.

"Ayrıca, kendimden veya belgelerden bahsederken genellikle "Griffith" kullanmıyorum," diye ekledi The Blast başına dosyalama. "Yani, ismi bırakmak benim normal kullanımımla eşleşir."

Ünlü ebeveynleri tarafından ilgi görmeden büyütülen Stella, İspanya'da doğdu. Anne tarafından aktris Dakota Johnson ve Alexander Bauer'in kız kardeşidir. Griffith ve Zorro yıldızı 1996'da evlendi. İkisi 2015'te ayrıldı ancak yakın arkadaş kaldılar.

Stella ilk oyunculuk deneyimini babasının yönettiği ve annesinin oynadığı 1999 yapımı Crazy in Alabama'da yaptı.

Bu ayın başlarında, kadın girişimci, İspanya'daki San Sebastian Film Festivali'nde babası Antonio ile kırmızı halıda yürüdü, ikisi siyah kıyafetler içinde uyumlu bir çift olarak poz verdi.

Griffith, Instagram hesabından çiftin bir fotoğrafını paylaşarak, "Baba ve kızı ♥️♥️♥️ Stella ve Antonio San Sebastion Film Festivali'nde kırmızı halıda. #reunited #family #love @stellabanderasgriffith @antoniobanderasoficial."

Daha yakın zamanlarda, Pazar günü, Griffith, Stella ve Dakota'nın tatlı bir Instagram gönderisini paylaştı ve "Mutlu Ulusal Kızları Günü…… ♥️" yazdı.

Kaynak: PEOPLE

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Gwyneth Paltrow 49. Doğum Günü İçin Küvetinde Daldı

AAOVkkX.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Gwyneth Paltrow, kırklı yaşlarının son yılının ilk gününü doğum günü dileklerini hazırlayarak geçirdi! Pazartesi günü, oyuncu ve Goop'un kurucusu, özel gününde sıcak dileklerle dolup taştı ve birçoğunu sosyal medyada yeniden paylaştı.

Ayrıca 49. yaşını verandasında küvette uzanarak nasıl geçirdiğini hayranlarına anlattı. Yıldız, yaşının yarısı kadar görünmeyi nasıl başarıyor? Gwyneth Paltrow'un formda kalmasının 8 yolunu ve işe yaradığını kanıtlayan fotoğrafları görmek için okumaya devam edin ve kendinizi plaja hazırlamak için bu önemli 30 En İyi Ünlü Bikini Fotoğrafını kaçırmayın!

AAOVt0k.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

1. Tracy Anderson Yöntemini Yıllardır Yapıyor

Gwyneth, ünlülerin sevgilisi Tracy Anderson Metodu'nun "tam bir ölümsüz" hayranıdır. Shape'e danstan ilham alan antrenman hakkında "Onun yöntemi benim için çok iyi çalışıyor. Tüm bu heveslerin gelip gittiğini gördüm ve hiçbir şey benim için Tracy'nin yaklaşımı kadar işe yaramıyor, bu yüzden gerçekten buna bağlı kalıyorum" dedi. "O muhteşem." "Birçoğunuz Tracy Anderson Metodu'na olan tutkumu ve ona yaptığım yatırımı zaten biliyor olabilirsiniz. Daha önce sarkmış olan kıçımı tekmeledi ve sonsuza kadar minnettar kalacağım," diye ekledi Goop.

AAOVqRh.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

2. Meditasyon Uygular

Gwyneth düzenli olarak meditasyon yapıyor ve son zamanlarda Vogue'a pandemi sırasında bunu "ara sıra" yapmaktan her sabaha geçtiğini açıkladı. "Transandantal Meditasyon yapıyorum, bu yüzden bir öğretmenle öğrendiğiniz bir şey ve size bir mantra veriyorlar. Kullandığım Insight Timer adlı bir uygulama var ve bazen öğleden sonra biraz meditasyona ihtiyacım olduğunda [kullanıyorum] The Breathing App Genişleyen ve büzülen bir topu takip ediyor ve onunla birlikte nefes alıyorsunuz. Beş dakika bile gerçekten yardımcı oluyor” diye açıkladı. "Meditasyon yaparken paparazziler oldu..." diye yeni bir Instagram fotoğrafı yazdı.

AAOVklk.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

3. Kızılötesi Saunaları Seviyor

Shape'e detoksifikasyon uygulaması hakkında "Kızılötesi sauna kullanmayı seviyorum; gerçekten detoksifiye edici. Bu kendime gerçek bir hediye" dedi. "Henüz kriyoterapiyi denemedim çünkü biraz korkuyorum, ama ağrı için harika olduğunu söylüyorlar. Diyetlerimiz iltihaplı gıdalarla o kadar dolu ki, bununla mücadele etmek için giderek daha aşırı şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum."

AAOVp4t.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

4. Her Şeyi Temizler

Shape'e, "Goop'ta bana 'Gine domuzu GP' diyorlar, çünkü her şeyi deneyeceğim" dedi. "Sistemi parazitlerden arındırmak için sekiz gün boyunca keçi sütü temizlemeyi denedim. Bu gerçekten ilginçti. Sadece keçi sütü ve şifalı otlar. Teori, hepimizin parazitleri olduğu ve süt proteinini sevdikleridir. başka bir şey değil, hepsi bağırsak duvarından çıkıyor ve sonra onları bitkilerle öldürüyorsunuz. Goop için denemek zorunda kaldım ama sonrasında çok iyi hissettim."

AAOVp4I.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

5. Temiz Yiyor

Gwyneth, gün boyunca "iyi proteinler ve çok sayıda sebze ve çok fazla tahıl veya şeker içermeyen ve hiçbir şey pişirilmemiş" yakıt alarak "gün boyunca oldukça temiz yemeye" çalışır. Günün ilerleyen saatlerinde Shape'e daha hoşgörülü olduğunu, akşam yemeğinde ne isterse onu yediğini, ancak balık ve tavuk gibi yağsız proteinlere karşı çekingen olduğunu açıkladı.

AAOVklN.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

6. Takviyeleri Seviyor

Gwyneth sadece takviye almıyor, onları üretiyor. Shape'e, "Modern gıda sisteminde olduğu gibi, her zaman besinlerden mahrum kalıyoruz, bu yüzden iyi bir multivitamin ve bir balık yağı alıyorum ve sonra çeşitli şeyler için başka otlarım var" dedi.

AAOVp52.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

7. Açık Hava Egzersizlerini Seviyor

Gwyneth, iç mekan antrenmanlarına ek olarak, açık havada egzersiz yapmayı sever. Paddleboarding yaptığı bir gönderiye, "Her zaman Doğa Ana'ya mümkün olduğunca yaklaşmaya çalışıyorum" yazdı.

AAOVp59.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

8. Aralıklı Oruç Uygular

Paltrow, aralıklı oruç tutmayı yaşam tarzlarına dahil eden birçok yıldızdan biridir. "Bu yıl, sevgili arkadaşım ve fonksiyonel tıp uygulayıcısı @drwillcole ile birlikte çalışıyorum ve yeni kitabı Sezgisel Oruç'taki programı deniyorum. Will'in açık ama esnek, dört haftalık planı, sezgisel yemeyi aralıklı oruç ve Ketotaryen ile birleştiriyor. Refahımızı optimize etmek ve önümüzdeki tüm haftalar için elimizden gelenin en iyisini hissetmemizi sağlamak için tasarlandı" diye açıkladı yakın tarihli bir gönderide.

Kaynak: celebwell

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Cameron Diaz Instagram'da Her Gün Tavada Yemek Yaptığını Söyledi

BB1atvDr.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Cameron Diaz, Instagram'da ünlü Always Pan from Our Place'i öven en son ünlü oldu! Aktris, Our Place kurucu ortağı Shiza Shahid ile Instagram'da bir yemek pişirme videosunda yer aldı. Diaz, mutfağında her şeyi yapan tavayla kakule güllü krep yaparken görülüyor.

Diaz, şık gri Steam renk grubunda tavaya sahiptir. Always Pan, yeni parlak Zest dahil olmak üzere toplam 9 renk tonunda mevcuttur. Bir sonraki yemeğiniz için daha da heyecanlanabilmeniz için biraz daha fazla parlaklık sunar!

Diaz videoda "Tavanız mutfağımın büyük bir parçası haline geldi" diyor. "Ocağımda oturuyor. Her gün onunla yemek yapıyorum. Her sabah kahvaltımı onda yaparım."

Seramik, yapışmaz Always Pan bir nedenden dolayı viral oldu. Kullanışlı parça, kızartma tavası, sote tavası, buharlı pişirici, tava, tabak, tencere, yapışmaz tava, spatula ve kaşık desteğinizin yerini alır. Tava, modüler bir kapak, buharlı sepet ve tahta kaşık ile birlikte gelir. Diaz, mutfakta Always Pan'a sahip olan tek ünlü yüz değil. Pembe versiyon Paris Hilton'un yemek programı Cooking with Paris'te yer alıyor ve Oprah Winfrey de hayranlarından biri!

Kaynak: ET

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Lindsay Lohan'ın NFT fursonasını görmek isteyen var mı?

Ben eylemlerinin sorumluluğunu almaya inanan bir kadınım ve bu benim. Bu tweet'i meslektaşlarımın üzerine saldığım için artık kitlelerle paylaşmam gerekiyor. Bu benim cezam. Artık senin de.

AAP0NpV.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Sofia Vergara, "Bayanlar Gecesi"nde Şık Selfie Paylaştı

AAP424c.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAP49c1.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAP3ZcR.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Amal Clooney, 'The Tender Bar' Prömiyeri İçin George ile Muhteşem Bir Kesikli Elbise Giydi

AAP7FKc.img?h=1624&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

George ve Amal Clooney, dün gece Los Angeles'ta The Tender Bar prömiyeri için birlikte nadir görülen bir kırmızı halı görünümü sergilediler ve Amal, bu etkinlik için şık, gümüş baskılı bir elbise çıkardı. Tamamen siyah bir takım giyen George'u tamamladı.

Çift, kameraların önünde dramatik bir PDA göstermemeyi tercih ederek kırmızı halıda yan yana poz verdi. COVID-19 salgını başlamadan çok önce, Mayıs 2019'dan bu yana ilk büyük kırmızı halı görünümlerini işaret ediyor.

AAP7IDn.img?h=1512&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.