Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Kate Upton ve Justin Verlander, Aspen Cumartesi Pazarı'nda dolaşıyor

AAOALP9.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Podyumda yoğun bir moda haftasını yeni bitirdi.

29 yaşındaki Kate Upton, hafta sonunu yaklaşık dört yıllık kocası Justin Verlander, 38 yaşındaki Aspen Cumartesi Pazarı'nda rahatlatıcı bir yürüyüşle başlatmaktan mutluydu.

İkili, ellerinde kahve ile pazarda dolaşırken giyinmişlerdi.

Şık görünen Sports Illustrated kapak yıldızı, bir kot chambray gömlek ve altta yıpranmış açık mavi kot pantolon giydi.

Sarışın bomba, şık bir çift siyah kedi gözü güneş gözlüğü ile görünümü yükseltti.

Bir çanta meyve taşırken ayaklarında çok renkli bir Nike Air Max spor ayakkabısı vardı.

MLB yıldızı kocası, karısının sade moda anını bir çift deniz yeşili koşu pantolonuyla tamamladı.

Justin görünümüne koyu gri bir tişört ve ters bir beyzbol şapkası ile devam etti.

6ft5in atlet kahverengi gözlerini bir çift Ray Ban gölgesiyle kapladı ve gri, siyah ve beyaz spor ayakkabılarla yürüdü.

Kasım 2017'de evlenen çift, gezi için iki yaşındaki kızları Genevieve'i geride bıraktı.

İkisi 2013'ten beri birbirlerine romantik bir şekilde bağlılar. 2012'de bir reklam setinde tanıştılar.

AAOAAcl.img?h=560&w=374&m=6&q=60&o=f&l=f

Kate, 2011'de Sports Illustrated'ın Swimsuit Issue dergisine kapak olduktan sonra moda dünyasında ün kazandı.

Bundan sonra, 2011 ve 2017 yılları arasında birkaç kez daha kapakta göründü. Model, bu ayın başlarında New York Moda Haftası sırasında bir Tory Burch defilesinde podyuma çıktı.

Found Active güzellik markasının kurucusudur.

AAOAF1a.img?h=560&w=398&m=6&q=60&o=f&l=f

Kaynak: DailyMail

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 299,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Halle Berry Erkek Arkadaşı Van Hunt'a Pantolonsuz Instagram Fotoğrafında poz Verdi Halle Berry erkeğine sosyal medyada biraz sevgi gösteriyor. 50 yaşındaki yeni erkek arkadaşı Van Hunt

• Yaşlanmaya meydan okuyan 52 yaşındaki Naomi Watts, inanılmaz derecede genç yüzünü sergiliyor Naomi Watts gelecek yıl 53 yaşına giriyor. Ancak oyuncu, pazartesi günü makyajsız bir Insta

• 'Melania Trump' Noel Hakkında Steven Colbert'le Konuştu ve Michelle Obama'yı Son Bir Kez Kopyaladı Pazartesi günü Stephen Colbert, IRL mevkidaşının gizlice şikayet ettiği tatil sezonu hakkında ko

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Antonio Banderas ve kızı Stella, San Sebastian Film Festivali'nde boy gösterdi

San Sebastian Uluslararası Film Festivali, İspanyol sinemasının en büyük yıldızlarından bazılarının yer aldığı 18 Eylül Cuma günü başladı. Aralarında Antonio Banderas ve “Competencia Oficial” filminin galasında kendisine eşlik eden kızı Stella da vardı.

AAOAlxx.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Antonio ve Stella, zarif siyah kıyafetler giyerek birlikte harika görünüyorlardı. Antonio geleneksel bir takım elbise giyerken, Stella siyah topuklu ayakkabılarla kombinlediği vücuda oturan bir elbise giydi.

Antonio, yeni filminin vizyona girmesinde onu destekleyen 24 yaşındaki kızıyla birlikte olmaktan gururlu ve mutlu görünüyordu. "Competencia Oficial", Banderas'ı uzun süredir birlikte çalıştığı Penelope Cruz ile yeniden bir araya getiriyor ve yılın en çok beklenen sürümlerinden biri. Banderas ve Cruz, “Dolor y Gloria” ve “Los Amantes Pasajeros” da dahil olmak üzere çeşitli filmlerde birlikte çalıştılar. Her ikisi de dünyanın en ünlü film yapımcılarından biri olan Pedro Almodovar'ın sık sık işbirlikçileridir.

Stella Banderas, Instagram aracılığıyla tanıttığı Lightbound adlı bir koku serisi de dahil olmak üzere kendi işini kurmak için çok çalışıyor. "Bütün sevgimi ve enerjimi @thisislightbound'a koydum ve sitedeki alanı ve ilk ürünü paylaşmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Malaga ve Los Angeles," diye yazdı Stella.

Stella'nın annesi Melanie Griffith, Instagram üzerinden baba ve kızının yeniden bir araya gelmesiyle ilgili bir paylaşım yaptı. Melanie, “Baba ve kızı ♥️♥️♥️ Stella ve Antonio, San Sebastian Film Festivali'nde kırmızı halıda” diye yazdı. Çift 2015'te boşanırken, 18 yıldır birlikteydiler ve bu güne yakın olmalarının nedeni olarak kızlarına olan sevgilerini gösteriyorlar.

Banderas, "El Break de las 7" programında Griffith ve ilişkileri hakkında konuştu ve sadece olumlu şeyler söyledi. “Elimizden gelenin en iyisini yaptık ve unutamayacağım harika anlar yaşadık. İkimizin de sevdiği harika bir kızımız oldu ve bu ilişkimizin sonucu, birlikte yaptığımız en güzel şeydi.”

AAOApD5.img?h=1865&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

AAOAlxA.img?h=1865&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Kaynak: hola.com

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Stephen Colbert, Conan O'Brien'ı Emmy'nin sahnesini çökertmeye davet etti, sonra onu kovdu: Emmy Ödülleri'nde Sahne Arkası

AAOCAOj.img?h=850&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Conan O'Brien, 73. Primetime Emmy Ödülleri'nde kulise çarpmadı.

“Conan” komedyeni, John Oliver'a en iyi varyete şovu ve talk dizisi dalında Emmy'sini kaybettikten sonra Pazar günü L.A. Live'ın Event Deck'inde kamerayı soyarak şovu çaldı. O'Brien, şovunun Emmy kazanması için sahnede Stephen Colbert'e bile katıldı.

O'Brien'ın tuhaflıkları, gecenin büyük kazananlarının - Colbert ve Oliver da dahil olmak üzere- kupalarıyla sahneden indikleri sahne arkası basın odasında çok konuşulan bir konuydu. Jason Sudeikis ve Kate Winslet ile birlikte “Ted Lasso” ve “Mare of Easttown” oyuncuları da kazanan tepkilerini verdi.

AAOCHRg.img?h=769&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Conan O'Brien'ın Emmy sahne kazası için Stephen Colbert'i suçlayın
Evet, Conan O'Brien sahneye çıktı ve Stephen Colbert, 2020 seçim gecesi özel bölümü "Stephen Colbert's Election Night 2020: Democracy's Last Stand Building Back America Great Again Better Better 2020" için olağanüstü varyete özel Emmy'yi kabul etti.

Ancak 6 fit-4 komedyenin gösterinin gerçek ekibiyle çok belirgin bir şekilde sahnede olması Colbert'in hatasıydı.

Sahne arkasında konuşan 58 yaşındaki Colbert, TBS dizisi "Conan"ın 11 sezonun ardından sona erecek olan O'Brien için bu kapıyı açtığını itiraf etti.

Colbert, "Kazanırsak neden bizimle sahneye gelmiyorsun dedim" dedi. 'Gerçekten mi?' dedi. Ben de evet dedim ve 'Tamam, ama fikrini değiştirirsen bana haber ver' dedi. "

O zaman neden O'Brien kulis de kutlama yapmıyordu? Colbert, "Son beş dakikada onu kovmak zorunda kaldım" dedi. "Bütçeyle ilgili bir şeydi. COVID bütçeler üzerinde korkunçtu. Yüksekliğe göre kesilmiş dediler. Eminim orada bir yerde bir konser bulacaktır."

Tüm ciddiyetle, Colbert saygı göstermek istediğini söyledi. "Conan'ı seviyoruz. Süper hayranlar olmaktan onur duyuyoruz."

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

AAOCJZw.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

John Oliver, Conan'ın Emmy'sini almaktan suçlu değil
Sahnede yaptığı konuşmada John Oliver, O'Brien'ın kazanması için çektiğini itiraf etti. Ama Oliver, biri yazarlık, diğeri de "Last Week Tonight With John Oliver" için en iyi varyete dizisi olmak üzere iki Emmy ödülünü sahne arkasında tutmaktan suçlu değildi.

Aday gösterilen O'Brien eve eli boş dönmüş ve TV ekranında asık suratlı görünse bile, 44 yaşındaki Oliver Emmy ödülünü paylaşmayacağını söyledi.

"Conan? Hayır, benim soğuk, ölü elimden alabilir!" Oliver, her iki elinde bir Emmy kupası tutarak sahne arkasında söyledi. "Onu takdir ettiğimi söylediğimin farkındayım ama o kadar da değil."

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

AAOCjMn.img?h=802&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Kate Winslet, 10 yıl önceki 'korkunç' Emmy konuşmasını telafi ediyor

45 yaşındaki Kate Winslet, sınırlı bir TV dizisinde veya filmde (yine) başrol oyuncusu olarak Emmy'yi eve götürdü. Ama daha önce Emmy kazanmış olsa da Winslet için ödül töreni onun kalbinde özel bir yere sahip.

Sahne arkasını, 10 yıl önce kategoriyi en son kazandığında, şimdiki kocası olan 43 yaşındaki Edward Abel Smith ile tanıştığını ve kabul konuşması sırasında dili tutulduğunu hatırladı.

"Emmy Ödülleri'ne geldim ve onunla yeni tanışmış gibi bir kasırga içindeydim ki konsantre bile olamadım ve kesinlikle dehşet verici bir konuşma yaptığımı çok iyi hatırlıyorum çünkü sadece Dünya gezegeninde değildim" dedi. . "Yeni tanıştığım bu kişiye sırılsıklam aşık olmuştum. Bu yüzden onun burada olması gerçekten çok özel.”

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

AAOCqeD.img?h=1646&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

'Hacks' Jean Smart: Rahmetli kocası için gözyaşları
"Hacks" yıldızı Jean Smart, altı ay önce 71 yaşında vefat eden merhum kocası Richard Gilliland'ı sahnede duygusal olarak onurlandırdı. 70 yaşındaki Smart, bir komedi dizisinin olağanüstü başrol oyuncusu için Emmy'sini taşıyarak Gilliland'dan bahsederken gözyaşlarını tutamadı. Smart, duraksayarak ödül hakkında "Bu çok şey ifade ediyor çünkü son altı ay çok zordu," dedi. "Bu bir şey oldu... garip bir kontrpuan, ama çok takdir edildi."

Smart, kocası hakkında "Aman Tanrım, çok mutlu olurdu" dedi. Ödül anını 13 yaşındaki oğlu Forrest ile paylaşmaktan heyecan duydu. "Kendinden geçmiş. Bu çok özeldi."

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Adele, yeni erkek arkadaşıyla birlikte bir fotoğraf da dahil olmak üzere göz alıcı fotoğraflarda şaşkına döndü

Adele, yeni sevgilisi Rich Paul ile Instagram'da resmiyet kazandı!

33 yaşındaki oyuncu, Pazar günü bir Instagram atlıkarınca gönderisinde kişisel haberleri sinsice paylaştı ve üç fotoğraf yayınladı. İlk iki çekim, şarkıcının çarpıcı küpeler ve göz alıcı makyajla süslenmiş çarpıcı siyah beyaz Schiaparelli elbisesiyle poz verdiği solo fotoğraflarıydı.

Gönderinin üçüncü ve son çekiminde, Adele ve Paul çiftin tatlı bir siyah beyaz fotoğraf kabini fotoğrafı için yanak yanağa poz verdi.

AAOBGIb.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

“Merhaba” şarkıcısı, gönderiye tek bir kırmızı kalp emojisi ile açıklama yaptı.

Adele kiminle çıkıyor?

39 yaşındaki Rich Paul, Cleveland, Ohio'dan bir spor menajeri. Spor ajansı Klutch Sports Group'un kurucusudur ve yıl boyunca uzun zamandır arkadaşı LeBron James de dahil olmak üzere düzinelerce NBA oyuncusunu temsil etmiştir.

Çift, ilk kez Temmuz ayında, Milwaukee Bucks ile ev sahibi Phoenix Suns arasındaki eşleşme için Phoenix'teki Footprint Center'da NBA Finallerinin 5. maçında saha kenarında otururken görüldü.

O sırada, ESPN gazetecisi Brian Windhorst, podcast'i “The Lowe Post”ta Adele'den Paul'ün “kız arkadaşı” olarak bahsetti: “LeBron'un menajeri Rich Paul, kız arkadaşını LeBron'un yanına oturması için oyuna getiriyor. Kız arkadaşı Adele."

Windhorst, "İlk kez birlikte kamuya çıktılar," diye ekledi Windhorst, "Yani bu, özellikle yarın İngiltere'de tüm magazin dergilerinde olacak."

AAMih2b.img?h=839&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Adele daha önce sekiz yaşındaki oğlu Angelo'yu paylaştığı Simon Konecki ile evliydi.

Çift, yıllarca çıktıktan sonra 4 Mayıs 2018'de resmen evlendi, ancak Ağustos 2019'da ayrıldıklarını açıkladı. Adele, Eylül ayında boşanma davası açtı ve “uzlaşmaz farklılıklar” olduğunu belirtti. Boşanmalarını bu yılın Mart ayında sonuçlandırdılar ve oğullarının ortak velayetini paylaşmayı kabul ettiler.

Ekim 2020'de "Saturday Night Live"daki sunuculuğu sırasında Adele, geçen yıl rapçi Skepta ile çıktığı söylentilerinin ortasında bekar olduğunu ortaya koydu. Gösterinin ardından, bir kutlama Instagram gönderisini paylaştı ve Lorne Michaels ve Maya Rudolph da dahil olmak üzere ilgili kişilerin bir çamaşırhane listesine teşekkür etti.

Gönderisini bitirmek için şarkıcı, söylentilere ustaca değindi ve kötü şöhretli özel yaşam tarzıyla dalga geçerek, "Şimdi mağarama geri dönüyorum ve (tek) kedi hanımefendi olacağım! Gelecek yıla kadar barış ♥️

Kaynak: TODAY

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Penelope Cruz, San Sebastian Film Festivali'nde Katmanlı Beyaz Elbisesi ve Gümüş Platformlarıyla Başları Döndürdü

penelope-cruz-white-dress-sandals-2.jpg

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Ünlüler Bu Hafta Nasıl Giyindi

Rihanna

AAOE5nF.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Jennifer Aniston

AAODP66.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Kendall Jenner

AAOE0EP.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Miley Cyrus, Atlanta'da Cesurca Dilimli Metalik Üst ve 80'lerin Flare Pantolonuyla Sahneye Çıktı

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Olivia Rodrigo Gömlek Olarak Büstiyer Giydi Ve Gotik Bir Prenses Gibi Görünüyor

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Shay Mitchell Mayoyla Gösterişli Süper Fit Figürünü gösteriyor 

AAOFZzj.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOG4HD.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOG1Ca.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOG4HS.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOG1Ce.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Kaynak: CelebWell

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Hayranlar, Hailey Bieber'ın Jamaikalı Tatil Fotoğrafını Ateş Emojileriyle Doldurdu

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Megan Fox, korseli bir yılan derisi setinin yanı sıra en çılgın moda ve güzellik anlarını sallıyor

AAOG9LZ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOxxlo.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOvjOf.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOqa94.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Kaynak: WW

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Anna Kendrick Fransız Polinezyası Kaçışı Sırasında Mayoyla Bisiklet Sürüyor

AAOIoaO.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOI8Jq.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOIoaV.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOI8JF.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOI8JJ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAOIlKo.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Kaynak: celebwell

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

The Unforgivable'ın ilk fotoğrafında Sandra Bullock görülüyor.

AAOIvel.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Sandra Bullock, yeni bir ilk bakış fotoğrafında yaklaşan Netflix gerilim filmi The Unforgivable'ın karakterinde görüldü.

Çarşamba günü, akış platformu, filmde eski hükümlü Ruth Slater'ı oynayan 57 yaşındaki aktrisin bir görüntüsünü yayınladı.

Sandra Entertainment Weekly'e “Benim karakterim, oldukça iğrenç bir suçtan dolayı 20 yıldır hapsedilen [ve] dışarı çıkan biri” dedi.

AAOIlDh.img?h=591&w=888&m=6&q=60&o=f&l=f

Bullock, "İşlediği bu suçtan hayatlarını etkileyen birkaç kişi var ve serbest bırakılmasıyla ilgili çok fazla nefret, öfke, acı ve üzüntü var.

Bu tek kişiyi, içeri girdiğinde sahip olduğu tek aileyi bulmak istiyor ve siz kendinize soruyorsunuz, "Neden gitmesine izin vermiyorsunuz? Bu aile üyesi eylemlerinizden dolayı travma geçirdi - bırak gitsin! Zarar vermeyi bırak." bu insanlar yeniden.'"'

Akademi Ödülü sahibi şöyle devam etti: 'Yaptığı şeyi neden yaptığının hikayesinin arka planını bulmak, bunun bir nevi kim olduğunu.

AAOIqd6.img?h=592&w=888&m=6&q=60&o=f&l=f

'Çok karmaşık bir karakter draması içinde bir cinayet gizemi.'

Fotoğrafta, Bullock'un yanağı çürüktü ve dudağı, kirli bir aynadaki yansımasına bakarken hafifçe kesilmişti. Sarı ve beyaz düğmeli bir gömlek giymişti ve uzun kahverengi saçlarını dağınık dalgalar halinde toplamıştı.

Sandra'nın kasvetli görünümü, bir hapishanenin banyosunda dururken çevresiyle uyumluydu.

The Unforgivable, Unforgiven adlı üç bölümlük bir İngiliz mini dizisine dayanıyor. Orijinal dizide Susanne Jones, çifte polis cinayetinden yattıktan sonra hapishane dışındaki hayata uyum sağlamaya çalışan Ruth rolündeydi.

Öldürülen polislerden birinin oğlu babasının intikamını almaya çalışırken, Ruth uzun süredir kayıp olan ve evlatlık verilmiş olan kız kardeşi Katie'yi bulmaya çalışır.

Sandra, COVID-19 salgını nedeniyle prodüksiyon durdurulmadan önce Şubat 2020'de çekimlerine başlayan filmde yapımcı olarak da görev yaptı. Filmin prodüksiyonu, katı COVID-19 yönergeleri uyarınca Eylül 2020'de yeniden başladı.

Sandra, daha önce hit 2018 filmi Bird Box'ta rol aldığında Netflix ile çalışmıştı.

AAOIsWg.img?h=560&w=371&m=6&q=60&o=f&l=f

Blind Side yıldızı, karakteri marangoz olarak iş bulduğundan, rol için büyürken öğrendiği ahşap işleme becerilerini kullanmak zorunda olduğunu açıkladı.

'Babam beni istediği gibi büyüttü' dedi.

'Evleri restore etti ve beni her zaman restore ettiği evlere sürükledi, bu yüzden o dünya söz konusu olduğunda büyük bir rahatlık seviyem var.'

Ancak Sandra, bazı becerileri tazelemesi gerektiğini kabul etti. Şerit testereye yaklaşmamı istemediler. "Ne yaptığımı biliyorum!" derdim. O zaman durup kendimi sorgulamam gerekirdi - "Gençliğimden beri şerit testere kullanmadım, bu yüzden belki de bana onu nasıl kullanacağımı çabucak göstermelisin."

Vancouver, British Columbia'da çekilen filmde Jon Bernthal, Vincent D'Onofrio, Viola Davis, Aisling Franciosi, Richard Thomas, Linda Emond ve Rob Morgan da rol alıyor.

Sandra, oyuncu kadrosundan övgüyle bahsetti ve onlarla çalışmanın 'gülünç ve bencilce faydalı' olduğunu söyledi.

Bullock, "Oyunculuk skalanızda yetenek seviyesinde nerede olduğunuzu düşündüğünüz umurumda değil, kendinizi sizden çok daha iyi olanların karşısına koyarsanız, onlar sadece sizi yükseltirler" dedi.

'Çok korkmuştum. Temelde karakterim için sessiz bir film çekiyordum ve "Duygusal içsel hayatımda başarısız olursam, hikaye anlatımını kaybederiz" dedim.

'Ama ben bu muazzam insanlarla karşı karşıya gelirdim ve sen sadece böyle bir yetenek olmak için "teşekkür ederim" dersin. Herkes bunun hayalini kurar. Ve sonra burada biz vardı.'

Nora Fingscheidt'in yönettiği The Unforgivable, 24 Kasım'da belirli sinemalarda vizyona girecek ve 10 Aralık'tan itibaren Netflix'te yayınlanacak.

Kaynak: DailyMail

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Linda Evangelista, CoolSculpting Hasarı İddiasından Sonra 2017 Versace Pist Yürüyüşünü 'Reddetmeye Zorlandı' Söyledi

AAOKLPu.img?h=756&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Linda Evangelista, kendisini "kalıcı olarak deforme" bırakan CoolSculpting hasarının ardından modelleme fırsatlarını kaçırmak zorunda kaldığını iddia ediyor.

En önemlisi, 56 yaşındaki Evangelista, Versace'nin İlkbahar/Yaz 2018 şovunda podyumda yeniden bir araya geldiklerinde 90'ların süper modelleri Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helena Christensen, Carla Bruni ve Claudia Schiffer'a katılmadı. Evangelista, CoolSculpting'in ana şirketi olan Zeltiq Aesthetics aleyhindeki davalarda, beş yıl önce CoolSculpting prosedüründen bu yana "önemli modelleme çalışmalarını reddetmeye zorlandığını" iddia ediyor.

Mahkeme belgeleri, modelin "Eylül 2017'de Versace için diğer Orijinal Süper Modellerle moda haftasında podyumda yürümeyi ve bir Dolce & Gabbana şovu sırasında diğer Orijinal Süper Modellerle podyumda yürümeyi fiziksel yaralanmalar ve şekil bozukluğu nedeniyle kaçırdığını" söylüyor. ZELTIQ CoolSculpting'i ve bu yaralanmaları düzeltmeye çalışmak için ZELTIQ'un talimatıyla uyguladığı çok sayıda, invaziv prosedür ve ameliyatı kullanmanın bir sonucu."

Evangelista, Crawford, Campbell, Schiffer ve Christensen, Christy Turlington ve Elle Macpherson ile birlikte 1996'da Times tarafından "modern podyumun efsaneleri" olarak taçlandırıldı ve bir model nesli tanımladı.

İNSANLAR yorum için Versace'ye ulaştı.

Süperlerin çoğu bugüne kadar çalışmaya ve modellik yapmaya devam ederken, Evangelista Salı günü takipçilerine CoolSculpting tedavisinin verdiği zararlar nedeniyle son yıllarda halkın gözünden kaybolduğunu söyledi ve sonrasında "münzevi haline geldiğini" itiraf etti. prosedür yanlış gitti.

AAOJUOJ.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Süper model, samimi bir Instagram gönderisinde, CoolSculpting tarafından "acımasızca şeklinin bozulduğunu" açıkladı. prosedürden önce.

Evangelista, "PAH yalnızca geçim kaynağımı yok etmekle kalmadı, beni derin bir depresyon, derin üzüntü ve en alt düzeyde kendinden nefret etme döngüsüne de gönderdi."

Model, hikayesini halkla paylaşarak ve yasal işlem başlatarak "utancımdan kurtulmak için ilerlediğini" söyledi.

AAOKy4o.img?h=1366&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

"Bu şekilde yaşamaktan çok yoruldum. Artık kendime benzemesem de başım dik bir şekilde kapımdan çıkmak istiyorum" diye ekledi.

Evangelista, hikayesini paylaştığından beri model topluluğundan büyük destek aldı. Crawford, Evangelista'nın her şeyi anlatan Instagram gönderisine "Linda—gücünüz ve gerçek özünüz sonsuza dek tanınabilir ve ikoniktir! Bravo! 💋" yorumunu yaptı.

BB19NyVB.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Campbell, "Cesaretiniz ve deneyiminizi paylaşma ve artık onun tarafından rehin tutulmama gücünüz için sizi alkışlıyorum.

"Son 5 yılda zihinsel olarak çektiğin acıyı hayal bile edemiyorum, şimdi ondan özgürsün.. kim olduğunu ve neler başardığını, etkini ve dokunduğun insanların tüm yaşamlarını hatırla ve hala hikayenizi paylaşarak bu güne kadar bunu yapıyor" diye devam etti. "Seninle gurur duyuyorum ve her adımda seni destekliyorum.. ❤️❤️"

AAOKpuT.img?h=1050&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Christensen, "Bu sözleri yazmak büyük cesaret ve güç isterdi. Dürüstçe söyleyebilirim ki, bunu okurken gözyaşlarına boğuldum," diye başladı.

"Yalnızca derinden kişisel ve rahatsız edici bir şeyden sessizce geçtiğini kalbimde bildiğim için değil, aynı zamanda hayatın hepimizde bıraktığı fiziksel ya da duygusal yaraları ve çoğunlukla sessizce ve yalnız ne kadar uzun süre acı çektiğimizi düşündüğüm için. ”dedi. Birinin gölgeden çıkıp vahşice dürüst ve gerçek olması çok önemli ve güzel. Hem içi hem dışı güzel olduğun için teşekkür ederim ♥️."

Kaynak: PEOPLE

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Billie Eilish, Korse İçinde Çektiği Bir Fotoğraf Üzerinden Instagram'da 100 Bin Takipçi Kaybettiğini Söyledi

AAOMn5W.img?h=561&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Billie Eilish, Temmuz ayında bir korse içinde kendi fotoğrafını yayınladıktan sonra 100.000 Instagram takipçisini kaybettiğini açıkladı. Grammy ödüllü sanatçı, tarzını denemeye başladığında gelen tepkileri Elle Magazine'e açtı ve “İnsanlar bu hatıralara tutunur ve bir takıntıya sahiptir. Ama çok insanlıktan çıkıyor. Göğüslerim yüzünden 100.000 takipçi kaybettim. İnsanlar büyük göğüslerden korkar."

Elle, Billie'nin gönderisine yapılan yorumların "sadakatsiz", "küstah asf" içerdiğini ve hatta bir kişinin "Sektör seni gerçekten değiştirdi ha smh" dediğini kaydetti.

Billie, "Geçen gün kolsuz bir bluz giymeye karar verdim. Kışkırtıcı bir gömlek bile değildi. Ama biliyorum ki insanlar, 'Vay canına, seksi giyiniyor ve bir açıklama yapmaya çalışıyor' diyecekler. Ben de, 'Hayır, değilim. 500 derece ve ben sadece atlet giymek istiyorum.”

Sosyal medyanın kendisini tükenmiş hissetmesine neden olduğunu açıklamaya devam etti. "Ona sahip olmayan insanları kıskanıyorum. Gerçekten bundan kaçınmanın bir yolu olmasını isterdim. Kelimenin tam anlamıyla hesabımı sil ama yine de hayranlarla iletişimim var. Her ikisine de sahip olmak istiyorum, ama sen yapabilirsin." 'T."

Bu, Billie'nin "insanlar büyük göğüslerden korkar" diye takipçilerini kaybettiği ilk sefer değil. Aralık ayında çizdiği bazı karalamaların bir fotoğrafını paylaştı ve 100.000 takipçisini daha kaybetti.

AAOLZWB.img?h=560&w=322&m=6&q=60&o=f&l=f

Billie'nin o sırada dediği gibi, "LMFAOOO hepiniz bebekler smh." Daha doğru sözler!

Kaynak: Cosmopolitan

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Marc Anthony, 2021 Billboard Latin Müzik Ödülleri Kırmızı Halı'da Madu Nicola'yı Öpüyor

AAOMKuU.img?h=1589&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

AAOMPnw.img?h=1875&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

AAOMNu5.img?h=1621&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.