Gönderi tarihi: 1 EylülEyl 1 Yazar Admin Robert De Niro'nun 83.Yaşgünü Partisi Anthony Hopkins,Robert De Niro,Al Pacino, Michelle Pfeiffer,Jack Nicholson,Meryl Streep 17 Ağustos 2026
Gönderi tarihi: 6 EylülEyl 6 Yazar Admin Keanu Reeves ve uzun süreli partneri Alexandra Grant, 2019'dan beri ilişkilerini kamuoyu önünde sürdürüyorlar. Amerikalı bir görsel sanatçı olan Grant ile Reeves, çeşitli sanat ve yayıncılık projelerinde profesyonel iş birlikleri gerçekleştirmişlerdir.
Gönderi tarihi: 7 EylülEyl 7 Yazar Admin Tıpkı birbirinin aynısı.Gerçekten de John Travolta versiyonundaki Cedi rolü kusursuz.Grease'in Türkçe versiyonunu bekliyoruz; bu bir istek değil, bir gereklilik.
Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Yazar Admin Lady Gaga, nişanlısı Michael Polansky ile ilk bebeğini kucağına aldıÖne ÇıkanlarLady Gaga ve nişanlısı Michael Polansky ilk çocuklarını kucaklarına aldı.Çift, 2024 yılından beri nişanlı."Born This Way"in şarkıcısı, daha önce bir aile kurma arzusunu dile getirmişti.Bebek Gaga geldi!Entertainment Weekly'nin edindiği bilgiye göre, pop süperstarı Lady Gaga ve nişanlısı Michael Polansky ilk çocuklarını kucaklarına aldı.40 yaşındaki sanatçı ve Polansky bebeklerini bu yılın başlarında kucaklarına aldı; ancak haberin hazırlandığı sırada bebeğin cinsiyeti, doğum tarihi ve diğer ayrıntılar henüz açıklanmamıştı.EW, konuyla ilgili görüş almak üzere Gaga'nın ekibiyle iletişime geçti.Öte yandan Gaga ve Polansky, kısa süre önce Page Six tarafından Kuzey Kaliforniya'da yürürken görüntülendi; fotoğraflarda Gaga'nın kucağında bir bebek taşıdığı görülüyordu.Çiftin nişanlandığı haberi, Gaga'nın Olimpiyat açılış törenindeki performansı için hazırlık yapmak üzere Paris'te bulunduğu Temmuz 2024'te ortaya çıkmıştı.Yaklaşık altı yıldır birlikte olan çiftin ilişkisi hakkında Gaga daha önce EW'ye verdiği demeçte, Polansky'nin sadece 2025 tarihli Mayhem albümüne değil, aynı zamanda Joker: Folie à Deux film müziği albümü Harlequin için klasik caz parçalarını yeniden düzenleme çalışmalarına da ilham verdiğini belirtmişti.Gaga o dönemde, "Partnerinizle sanatsal bir deneyimi paylaşabilmek bence çok güzel bir şey; bazı insanlar için bu zor olabilir ama Michael beni o kadar iyi anlıyor ki, bu albümün doğuşunu sağlayan da aslında bu oldu," demişti. "Hatta, günlük hayatımızda ve filmin çekimleri sırasında 'Lee' karakterini anlaması, onun inanılmaz bir iş birlikçiye dönüşmesine yardımcı oldu. Sürekli olarak, onun hikayesini hem canlı hem de gerilimli, tehlikeli ve aynı zamanda saf bir şekilde anlatacak o sesi nasıl oluşturabileceğimizi düşünüyordu."Şarkıcı ayrıca EW'ye, Polansky ile "yuva kurmak ve bir aile başlatmak konusunda çok heyecanlı" olduğunu söylemişti. "Bu, ikimizin de istediği bir şey."Gaga, Ekim 2025'te The Late Show With Stephen Colbert programına katıldığı anlar da dahil olmak üzere birçok kez aile kurma arzusundan bahsetmişti."Yapmak istediğim pek çok şey var," demişti. “Tüm bu olasılıklar masada. Ama asıl istediğim şey anne olmak. Umarım bir sonraki başrolüm bu olur.”Gaga, Mart 2025’te The New York Times’a verdiği bir röportajda da annelik konusundaki heyecanını dile getirmiş, ancak bir zamanlar bu rolü üstlenmeye dair “çekinceleri” olduğunu belirtmişti.“Benim için en önemli şey, çocuklarımı kendi seçmedikleri bir hayatı yaşamaya zorlamamak,” dedi. “Dolayısıyla, kendi kimliklerini keşfetmeleri için onlara ne kadar çok alan tanıyabilirsek, bu benim en çok inandığım şey olur. Eğer çocuklarımız sadece ‘Anne’nin işini’ anlarlarsa, bu hayata dair çok dar bir bakış açısı olur. Dünyada çok fazla şey var ve ben onların kim olmak istediklerine kendilerinin karar verebilmesini istiyorum. Yakında —umarım— anne olmaya hazırlanırken bazen kendi içimde bir çatışma da yaşıyorum. Mesela, bugün harika bir gün ama günün tamamı benim etrafımda döndü. Bunda inanılmaz bir narsisizm payı var. Sanatıma tutkuyla bağlı kalırken, aynı zamanda başka şeylere de nasıl daha fazla yer açabileceğim bir hayat sürebilirim?”Gaga, 2026 yılında da yoğun bir tempodaydı. Nisan ayında hem Mayhem turnesini tamamladı hem de kendisini canlandırdığı The Devil Wears Prada 2 filminin galasına katıldı.Kaynak: EW
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.