Gönderi tarihi: Dün 00:221 gün Yazar Admin Ünlü aktör Nicolas Cage adını değiştirdiğini açıkladıNicolas Cage adını değiştirdi. "National Treasure" filminin oyuncusu, Variety'ye verdiği röportajda, geçen yıl resmi olarak sahne adı olan Nicolas Cage'i aldığını ve doğum adı Nicolas Kim Coppola'yı bıraktığını açıkladı. 62 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Ben Nick Cage'im.Geçen yıl yasal olarak adımı değiştirdim. Hayatta da Nick Cage'im, kamera karşısında da Nick Cage'im. Kendi küçük ailemin reisi olmak, başkasının ailesinin kenarındaki palyaço kuzen olmaktan daha iyidir, bu yüzden 'Cage' olmaya karar verdim." dedi. Nicolas mı yoksa Nick mi diye sorulduğunda ise, "İkisi de benim! Sanırım insanlar beni ikisiyle de tanıyor." diye ekledi. “Babam bana Nicolas adını verdiği için ben de ‘Nicolas’ adını kullanmaya devam edeyim diye düşündüm – Fransızca yazılışıyla, ki bu beni her zaman sinirlendirmiştir çünkü herkes sonuna bir ‘h’ ekliyor,” diyor The Face/Off filminin yıldızı, babası August Coppola hakkında. “Bana neden Fransızca yazılışını verdiğini bilmiyorum! Ama verdi.” Efsanevi Apocalypse Now filminin yönetmeni Francis Ford Coppola'nın yeğeni olan oyuncu, insanların kendisine yaklaşıp, “‘Seni çok seviyorum’” dediklerini söylüyor.Kaynak: Wired
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Brad Pitt’in oğlu babasına yeni bir darbe indirdiBrad Pitt ve Angelina Jolie’nin oğlu, ünlü babasıyla arasına mesafe koyuyor.Maddox Jolie-Pitt, soyadındaki “Pitt” kısmını çıkarıyor ve bunu yapan çiftin çocukları arasındaki son isim oluyor. Jolie ve Pitt’in 24 yaşındaki evlatlık oğlu, Perşembe günü Los Angeles’ta sunulan yasal bir dilekçeyle ismini değiştirmeyi talep etti. Daily Mail’in haberine göre, genç adam bu talebinin gerekçesini “kişisel” olarak gösterdi.Maddox, annesinin başrolünde yer aldığı 2025 yapımı Couture adlı dram filminin jeneriğinde yalnızca “Maddox Jolie” adıyla görünerek, Şubat ayında bu değişikliğin sinyallerini vermişti. Maddox, daha önce annesinin 2024 yapımı biyografik filmi Maria’da da görev almıştı; annesinin başrolünü üstlendiği bu son filmde ise yardımcı yönetmenlik yaptı. Maria filmi söz konusu olduğunda, Maddox soyadının tamamını ve aradaki tire işaretini korumuştu.The Daily Beast, konuyla ilgili yorum almak üzere Pitt’in temsilcisine ulaştı.50 yaşındaki Jolie ve 62 yaşındaki Pitt’in altı çocuğu bulunuyor: Maddox (24), Pax (22), Zahara (21), Shiloh (20) ile Knox ve Vivienne (17).İsminden “Pitt” soyadını yasal yollarla çıkaran ilk çocuk Shiloh oldu; genç kız, bu işlemi gerçekleştirmek için 2024 yılında, yani 18. doğum gününde başvuruda bulundu. Zahara ise 2023 yılında bir kız öğrenci birliği (sorority) kabul töreninde kendini tanıtırken, yine 2026 yılında Spelman College’dan mezun olurken “Pitt” soyadını kullanmadı. Benzer şekilde Vivienne de, rol aldığı Broadway müzikali The Outsiders: A New Musical’ın program kitapçığında “Vivienne Jolie” adıyla yer aldı.Hollywood’un A sınıfı ünlüleri arasında yer alan eski çift, 2016 yılında boşanma davası açmış ve sekiz yılı aşkın süren bir sürecin ardından nihayet anlaşmaya varmıştı. Bir dönem “Brangelina” adıyla anılan Jolie ve Pitt, on yıl boyunca sevgili kalmış ve iki yıl evli kalmışlardı.Eski çiftin boşanma süreci, Jolie’nin eski eşini özel bir uçakta kendisine ve çocuklarına “fiziksel ve sözlü” saldırıda bulunmakla suçlaması üzerine, kamuoyu nezdinde oldukça çalkantılı ve karmaşık bir hal almıştı. Anlaşmanın sağlanmasının ardından Jolie’nin avukatı James Simon, People dergisine şunları söyledi: “Sekiz yılı aşkın bir süre önce Angelina, Bay Pitt’ten boşanmak için dava açtı. Kendisi ve çocukları, Bay Pitt ile paylaştıkları tüm mülkleri geride bıraktılar; o zamandan bu yana da Angelina, aileleri için huzuru ve şifayı bulmaya odaklandı.”Avukatı, “Açıkçası Angelina bitkin düşmüş durumda,” dedi. “Ancak sürecin bu kısmının artık sona ermiş olmasından ötürü rahatlamış hissediyor.”Çift, 1.200 akarlık Fransız villası ve şarap bağları olan Château Miraval konusunda hâlâ hukuk mücadelesi veriyor.Kaynak: TDB
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.