tm_haberci Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2020 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2020 New York’ta bir restoranda yediği kuşkonmazın izinde kariyerine ve şehir hayatına veda etti. Aslı Aksoy, Muğla’da 2,5 dönümlük tarlada başladığı kuşkonmaz üretimini, beş yılda yüzlerce dönüme yükseltti. Elibelinde Tarım adını seçti. Hedefi Avrupa’ya pazarına girmekHaberi Haber Kaynağından Oku Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.