Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Telefonumun yastığımın altından vızır vızır titremesiyle uyanayımmı uyanmayayımmı diye düşünerek ve herzaman mecburen uyanarak ve keşke hafta sonu gelse diye söylenerek kalkar işe giderim :):lol:

bugunde okul olmasa die kalkarım gitmesem ne olurdu?

• Cevaplar 92
  • Görüntü 8,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

anne çoraplarım nerede

Gönderi tarihi:

Genellikle iç sesimin söylediği şarkıyla uyanırım ve bütün gün o şarkıyı mırıldanırım :)

Gönderi tarihi:

göremiyorum göremiyorum göremiyorumm

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
dinlenmiş ve sevinçle uyanırım...kahve sigara ,duş sonra doruuu işe.... :)

biliyomusun bende dinlenmiş ve sevinçli uyanırım..akşamda eve geldiğimde gazı alınmış baloonn.. :P

Gönderi tarihi:
uyuyarak başlıyorum :grin:

bu saatte burda olursan tabi uyursun.. :lol:

her zaman ki gibi yine mi sabah oldu diyerek :angry:

Gönderi tarihi:

Telefonumun inatla çalmasına rağmen uyanıp uyanıp

alarmı 40dk boyunca erteleyip

uzanarak başlarım

Gönderi tarihi:

zuhahha aynılarını bende solicektim :D

nese farklı bişi olsun uyandıktan sonra aşkımı hatırlayarak :grin::wub:

Gönderi tarihi:

uyandım..çayım demleniyor..bende hala dolanıyorum..nerdeyim :huh: dünyadamıyım felan diye :unsure: anlayana kadar bir iki saat geçer zati :lol: bugün sinirlide değilim şaşılacak şey aslında :blink:

Gönderi tarihi:

güne, telefonun saatini 10 dakika erteleyerek başlarım 10 on dakikalık zaman dilimi içerisinde ruh gibi olur ve kalkmakla kalmamak arasında debelenirim :D sonra genelde gülerek kalkarım ve kalktıktan sonra sinirlenir sonra tekrar gülerim garip bişey işte :huh::w00t:

Gönderi tarihi:

üç günden beri hasta uyanıyorum,artık alıştım,değişirse uyum sağlamam zor olacak :grin:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

pozitif duygularla başlarım ,önemli olansa gün sonunda ne kadar pozitif olduğum -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.