Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl BİR, ÜÇ, BEŞ, SEKİZ, ONÜÇ, ? ? yerine ne yazılmalıdır. bir + üç : 5 harf bir + üç + beş : 8 harf bir + üç + beş + sekiz : 13 harf bir + üç + beş + sekiz + onüç : 17 harf cevap: 17 Yaaaa kızmaaaaa napimm kolaydı amaa
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl bir + üç : 5 harf bir + üç + beş : 8 harf bir + üç + beş + sekiz : 13 harf bir + üç + beş + sekiz + onüç : 17 harf cevap: 17 Yaaaa kızmaaaaa napimm çözmek için yan komşuya gıttım,kendı matematıkde profesorde
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl çözmek için yan komşuya gıttım,kendı matematıkde profesorde ya sedelina yaaaa senin ağzında da bakla ıslanmıyo... ben sana bunu kimseye soyleme dememiş miydim? bi daha da sana sır veren ne olsun emiiiii
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl bakla ıslanamaz tabı orucum çunku bu smıley ne dime değişiklik olsun deyu
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl bakla ıslanamaz tabı orucum çunku bu smıley ne dime değişiklik olsun deyu ya Mosyna pardon sayfanda azıcık geyik yapıyoruz ama kızmadın işallahhhhhhh... Delüdür ve de tehlükelüdür azcık kendileri.. Oyalıyorum ki ben size saldırmasınn deyüü aha ben de bu emotionu kullanıyorum ama ne oldugunu bilmiyorum sürpriz olcak cunku resmi gorunmuyordu yani ses var görüntü yok anlıycannnnn Niye mi kullandım... Ee sevgili adminlerimiz üşenmemişler koymuşlar bari biz de kullanalım ki bişeye yarasın demiii*
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl bunu da bunu da başı kelmüüü Ha Mosyna bu arada cevap 17 değil ONYEDİ dalgınlığıma gelmiş şimdi sen pürüz çıkarırsın neme lazım ben yazıyim deeee.... edoş kız onun başı kel degil gayet saçlı maçlıı ben de bunu kullanimmmm madem ama gene bilmiyom sürppprizzzzzzzzzzzzzzzzzz
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Ha Mosyna bu arada cevap 17 değil ONYEDİ dalgınlığıma gelmiş şimdi sen pürüz çıkarırsın neme lazım ben yazıyim deeee.... edoş kız onun başı kel degil gayet saçlı maçlıı ben de bunu kullanimmmm madem ama gene bilmiyom sürppprizzzzzzzzzzzzzzzzzz yok canım yan komşuya pardon sana neden prüz çıkarayım... terlikkkkkkkkkkkkkkkkk sana al al..
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl yok canım yan komşuya pardon sana neden prüz çıkarayım... terlikkkkkkkkkkkkkkkkk sana al al.. yaaa kış geliyo biliyon mu hani havalar da soğuyo yaa artık bu terlikler giyilmez de şimdi ısıtmaz yani... hani diyorum ki sen bana artık terlik yerine ne bilimm çizme falan versen... hııı?
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl Yazar yaaa kış geliyo biliyon mu hani havalar da soğuyo yaa artık bu terlikler giyilmez de şimdi ısıtmaz yani... hani diyorum ki sen bana artık terlik yerine ne bilimm çizme falan versen... hııı? kendi sayfamda accık ta ben geyik yapayım.... kaç numero giyiyodun... doğru haklısın kış geldiii.hemen sana bi çizme alayım vereyim..
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl kendi sayfamda accık ta ben geyik yapayım.... kaç numero giyiyodun... doğru haklısın kış geldiii.hemen sana bi çizme alayım vereyim.. hayy allah razı olsun. kaç numara olursa olsun farketmez ben idare ederim artık... Sen kafana göre takıl
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl Yazar hayy allah razı olsun. kaç numara olursa olsun farketmez ben idare ederim artık... Sen kafana göre takıl peki hafta içinde hazır çizmelerin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.