Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

BİR, ÜÇ, BEŞ, SEKİZ, ONÜÇ, ?

? yerine ne yazılmalıdır.

Gönderi tarihi:

BİR, ÜÇ, BEŞ, SEKİZ, ONÜÇ, ?

? yerine ne yazılmalıdır.

bir + üç : 5 harf

bir + üç + beş : 8 harf

bir + üç + beş + sekiz : 13 harf

bir + üç + beş + sekiz + onüç : 17 harf

cevap: 17

Yaaaa kızmaaaaa napimm kolaydı amaa :(

Gönderi tarihi:

bir + üç : 5 harf

bir + üç + beş : 8 harf

bir + üç + beş + sekiz : 13 harf

bir + üç + beş + sekiz + onüç : 17 harf

cevap: 17

Yaaaa kızmaaaaa napimm çözmek için yan komşuya gıttım,kendı matematıkde profesorde

:D

Gönderi tarihi:

çözmek için yan komşuya gıttım,kendı matematıkde profesorde

ya sedelina yaaaa senin ağzında da bakla ıslanmıyo... ben sana bunu kimseye soyleme dememiş miydim? bi daha da sana sır veren ne olsun emiiiii :chris:

Gönderi tarihi:

bakla ıslanamaz tabı orucum çunku :nuke: bu smıley ne dime değişiklik olsun deyu

Gönderi tarihi:

bakla ıslanamaz tabı orucum çunku :nuke: bu smıley ne dime değişiklik olsun deyu

ya Mosyna pardon sayfanda azıcık geyik yapıyoruz ama kızmadın işallahhhhhhh... Delüdür ve de tehlükelüdür azcık kendileri.. Oyalıyorum ki ben size saldırmasınn deyüü :pinch: aha ben de bu emotionu kullanıyorum ama ne oldugunu bilmiyorum sürpriz olcak cunku resmi gorunmuyordu yani ses var görüntü yok anlıycannnnn Niye mi kullandım... Ee sevgili adminlerimiz üşenmemişler koymuşlar bari biz de kullanalım ki bişeye yarasın demiii*

Gönderi tarihi:
:shaun:bunu da bunu da başı kelmüüü
Gönderi tarihi:

:shaun:bunu da bunu da başı kelmüüü

Ha Mosyna bu arada cevap 17 değil ONYEDİ dalgınlığıma gelmiş şimdi sen pürüz çıkarırsın neme lazım ben yazıyim deeee....

edoş kız onun başı kel degil gayet saçlı maçlıı :glare: ben de bunu kullanimmmm madem ama gene bilmiyom sürppprizzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Ha Mosyna bu arada cevap 17 değil ONYEDİ dalgınlığıma gelmiş şimdi sen pürüz çıkarırsın neme lazım ben yazıyim deeee....

edoş kız onun başı kel degil gayet saçlı maçlıı :glare: ben de bunu kullanimmmm madem ama gene bilmiyom sürppprizzzzzzzzzzzzzzzzzz

yok canım yan komşuya pardon sana neden prüz çıkarayım... :sweatingbullets::blushing::clover:

terlikkkkkkkkkkkkkkkkk sana al al.. :clover:

Gönderi tarihi:

yok canım yan komşuya pardon sana neden prüz çıkarayım... :sweatingbullets::blushing::clover:

terlikkkkkkkkkkkkkkkkk sana al al.. :clover:

yaaa kış geliyo biliyon mu hani havalar da soğuyo yaa artık bu terlikler giyilmez de şimdi ısıtmaz yani... hani diyorum ki sen bana artık terlik yerine ne bilimm çizme falan versen... hııı? :unsure:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yaaa kış geliyo biliyon mu hani havalar da soğuyo yaa artık bu terlikler giyilmez de şimdi ısıtmaz yani... hani diyorum ki sen bana artık terlik yerine ne bilimm çizme falan versen... hııı? :unsure:

kendi sayfamda accık ta ben geyik yapayım....

kaç numero giyiyodun... :sweatingbullets:

doğru haklısın kış geldiii.hemen sana bi çizme alayım vereyim..

:clover::blushing:

Gönderi tarihi:

kendi sayfamda accık ta ben geyik yapayım....

kaç numero giyiyodun... :sweatingbullets:

doğru haklısın kış geldiii.hemen sana bi çizme alayım vereyim..

:clover::blushing:

hayy allah razı olsun. kaç numara olursa olsun farketmez ben idare ederim artık... Sen kafana göre takıl

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hayy allah razı olsun. kaç numara olursa olsun farketmez ben idare ederim artık... Sen kafana göre takıl

peki hafta içinde hazır çizmelerin

:clover::P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.