Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl çiftlikte tavuklar ve tavşanlar var saydım 21 ayaklar 60 kaçı tavşandı yaw ?
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl çiftlikte tavuklar ve tavşanlar var saydım 21 ayaklar 60 kaçı tavşandı yaw ? tavuğun kaç ayağı vardı yavvvvvv
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl bilmem ondan karıştı zaten yeni başlayanlara demişsin ya eski başlayanlar cevaplayamaz mı bu soruyu şimdi Yumoteciğim
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl Yazar olmazzz çok çok çok kolay gelir haftaya hala cevap gelmezse olabilü diğer soru ustalara
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl Düşündüm de aslında ben de yeni sayılırım... Mesela Sedelina, Sardunyam, Gece Yağmuru ve Taurus'a göre yeni sayılırım. Onlar benden eski yanii... O zaman cevaplayabilirim sanırım
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl Yazar olmazzzz benden de yenisin canım ama olmasss kız soru bırakmıyon sonra aaaaa ben sardunyam ve taurustan da eskiymişim bea yeni farkettim aa gecem ve sedoşta benden yeniymiş bak eskidim işte gördün mü
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl olmazzzz benden de yenisin canım ama olmasss kız soru bırakmıyon sonra aaaaa ben sardunyam ve taurustan da eskiymişim bea yeni farkettim peki tamam cevaplamıyorumm benden de yeniler cevaplasın o zaman
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl çiftlikte tavuklar ve tavşanlar var saydım 21 ayaklar 60 kaçı tavşandı yaw ? sen ne dıyorsan doğrudur
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.