Φ zazagrin Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Süperman yetiş, yakıt yüklü bir tanker okul servisine çarpmak üzere... - yazıldıysa bozmak olmaz... - olur mu abi öyle şey... - Allah’ın dediği olur... öyle herşeye karıştırmayın beni... ---------------------------------------------------------------------------- - Batman bak, adını gökyüzüne yazdık... - haşaaa... silin onu... -------------------------------------------------------------------------- - superman yine şehri kurtardın... - Allah’ın izni ve Keremiyle! -------------------------------------------------------------------------- - süperman göktaşı dünyaya çarpacak birşeyler yap... - hak yoluna girin, başınıza taş yağacak dedik dinletemedik, müstahaksınız! -------------------------------------------------------------------------- - kanını akıtacam batman! - niyetliyim abi, yapmasak öyle? - ooo Allah kabul etsin batmanim... -------------------------------------------------------------------------- robin: şu jokerin ümüğünü sıksam abdest bozulur mu batman? batman: küfür etmeden yaparsan bişey olmaz kanki!? robin: yakmayalım abi kendimizi? -------------------------------------------------------------------------- - superman, dünya barışı tehlikede... - tamam abi, inanç dünyasi bitsin, geliyorum! -------------------------------------------------------------------------- - kutuplarda orucu nasıl tutuyon süper abi? - Rabbim sabrını veriyo güzel kardeşim, altı aysa altı ay, vecibedir, tutmamak gibi bir lüksümüz yoktur elhamdülillah... -------------------------------------------------------------------------- - bu bir kuş, bu bir ucak, hayır... bu superman! - hepimiz Allah’ın yarattğıı canlılarız şunun şurasında... -------------------------------------------------------------------------- - hehehe... superman, şimdi kryptonite’a karşi ne yapacaksın bakalım? - ulan yeni abdest aldım yaklaştırma onu! -------------------------------------------------------------------------- işi bitirip en yüksek yere çıkan süperkahraman: tekbiiiiiiiiiiir! gotham city cemaati: Allaaaaahuuekber... -------------------------------------------------------------------------- (superman düsşmekte olan uçağı tutmadan önce) - Eüzübillahiminasseydanirracim bismillahirrahmanirrahim, Allah’ım sen yüzümü kara çıkartma -------------------------------------------------------------------------- - bay bond, ben de seni bekliyordum... - bacım şunu bir üstüne ört istersen... -------------------------------------------------------------------------- - oh robin hood, ne müthiş bir insansın! - estagfurullah, ben sadece zenginlerden aldığım fitre ve zekatları fakirlere veriyorum... -------------------------------------------------------------------------- - hulk abi, sen niye yeşilsin? - cihadın rengi! -------------------------------------------------------------------------- - sayın wayne, bankalardaki tüm yatırımlarınızı çekip al baraka türk’e transfer etmeniz finans piyasasını salladı, ne diyeceksiniz? - Allah’ın izni ile faizsiz kazancın bereketine nail olmak istemekteyim. -------------------------------------------------------------------------- bilbo: - gandalf hacı, ezan vakti oldu, hadi oku şu ezanı... gandalf:- niye ben okuyorum? bilbo: - üç karışlık sakalından utan! ben mi okuyacam şu yaşımdan sonra? -------------------------------------------------------------------------- han solo: hadi hacım, chewbacca’yi bayılttım. hazırsan keselim. obi-wan: eh o zaman, hadi Allah kabul etsin. bismillah, euzubill... -------------------------------------------------------------------------- - he-man abi, senin için "evrenin hakimi" diyorlar... - sümme haşaaa! hakimiyet, kayıtsız şartsız Allah’ındır! -------------------------------------------------------------------------- neo : tank bana en yakın camiyi bul... cumayı kaçıracam... automatic message "tank is away" (cumaya gittim gelicem) neo : hadi tank bak ezan okunuyor... Alıntıdır! Alıntı
Φ ofaruk Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Süperman yetiş, yakıt yüklü bir tanker okul servisine çarpmak üzere... - yazıldıysa bozmak olmaz... - olur mu abi öyle şey... - Allah’ın dediği olur... öyle herşeye karıştırmayın beni... ---------------------------------------------------------------------------- - Batman bak, adını gökyüzüne yazdık... - haşaaa... silin onu... -------------------------------------------------------------------------- - superman yine şehri kurtardın... - Allah’ın izni ve Keremiyle! -------------------------------------------------------------------------- - süperman göktaşı dünyaya çarpacak birşeyler yap... - hak yoluna girin, başınıza taş yağacak dedik dinletemedik, müstahaksınız! -------------------------------------------------------------------------- - kanını akıtacam batman! - niyetliyim abi, yapmasak öyle? - ooo Allah kabul etsin batmanim... -------------------------------------------------------------------------- robin: şu jokerin ümüğünü sıksam abdest bozulur mu batman? batman: küfür etmeden yaparsan bişey olmaz kanki!? robin: yakmayalım abi kendimizi? -------------------------------------------------------------------------- - superman, dünya barışı tehlikede... - tamam abi, inanç dünyasi bitsin, geliyorum! -------------------------------------------------------------------------- - kutuplarda orucu nasıl tutuyon süper abi? - Rabbim sabrını veriyo güzel kardeşim, altı aysa altı ay, vecibedir, tutmamak gibi bir lüksümüz yoktur elhamdülillah... -------------------------------------------------------------------------- - bu bir kuş, bu bir ucak, hayır... bu superman! - hepimiz Allah’ın yarattğıı canlılarız şunun şurasında... -------------------------------------------------------------------------- - hehehe... superman, şimdi kryptonite’a karşi ne yapacaksın bakalım? - ulan yeni abdest aldım yaklaştırma onu! -------------------------------------------------------------------------- işi bitirip en yüksek yere çıkan süperkahraman: tekbiiiiiiiiiiir! gotham city cemaati: Allaaaaahuuekber... -------------------------------------------------------------------------- (superman düsşmekte olan uçağı tutmadan önce) - Eüzübillahiminasseydanirracim bismillahirrahmanirrahim, Allah’ım sen yüzümü kara çıkartma -------------------------------------------------------------------------- - bay bond, ben de seni bekliyordum... - bacım şunu bir üstüne ört istersen... -------------------------------------------------------------------------- - oh robin hood, ne müthiş bir insansın! - estagfurullah, ben sadece zenginlerden aldığım fitre ve zekatları fakirlere veriyorum... -------------------------------------------------------------------------- - hulk abi, sen niye yeşilsin? - cihadın rengi! -------------------------------------------------------------------------- - sayın wayne, bankalardaki tüm yatırımlarınızı çekip al baraka türk’e transfer etmeniz finans piyasasını salladı, ne diyeceksiniz? - Allah’ın izni ile faizsiz kazancın bereketine nail olmak istemekteyim. -------------------------------------------------------------------------- bilbo: - gandalf hacı, ezan vakti oldu, hadi oku şu ezanı... gandalf:- niye ben okuyorum? bilbo: - üç karışlık sakalından utan! ben mi okuyacam şu yaşımdan sonra? -------------------------------------------------------------------------- han solo: hadi hacım, chewbacca’yi bayılttım. hazırsan keselim. obi-wan: eh o zaman, hadi Allah kabul etsin. bismillah, euzubill... -------------------------------------------------------------------------- - he-man abi, senin için "evrenin hakimi" diyorlar... - sümme haşaaa! hakimiyet, kayıtsız şartsız Allah’ındır! -------------------------------------------------------------------------- neo : tank bana en yakın camiyi bul... cumayı kaçıracam... automatic message "tank is away" (cumaya gittim gelicem) neo : hadi tank bak ezan okunuyor... Alıntıdır! güzel bir iş eline sağlık daha varmı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Kelimelerin Anlamları Ask : 1 sesli, 2 sessiz ve 2 aptaldan olusan sözcük. Nanosaniye : Trafikte isigin yesile dönmesi ve arkadaki hayvanin korna çalmasi arasinda gecen süre. Futbol : Kadinlarin kocalari yerine bilmeden evlendikleri nesne Hardware : Bilgisayarin software arizasi nedeniyle bozulmasi durumunda yumruklanan kismi. Ekip çalismasi : Bütün suçlari ekibin geri kalanina yüklemeyi saglayan çalisma biçimi. Doktor: Hastaliginizi ilaçlarla iyilestiren, sonra da sizi faturalarla öldüren kisi. Patron: Geç kaldiginizda ise erken gelen, erken geldiginizde geç kalan kisi. Gözyasi: Erkek gücünün, kadin gücü karsisinda bozguna ugratilmasina yarayan hidrolik güç birimi. Söylenti: Ses hizindan bile hizli dagilan haberler. Sözlük: Bosanmanin, nikahtan önce geldigi tek yer. Evlilik: Erkegin lisansini yitirip, kadinin master (lisans üstü) oldugu bir sözlesme. Baba: Doganin bize armagani olan banka. Gülümseme: Pek çok seyi bir dogruya ceviren egri. iyimser: Kazayla nehre düstügünde banyo yapmaya baslayan kisi. Diplomat: Size cehenneme gitmenizi öyle bir dille anlatir ki, bu yolculuk için can atarsiniz. Ofis: Gergin bir ev hayatindan sonra gevsediginiz yer. Komite: Kendi baslarina hiçbir sey yapamayan ve birlikte hiçbir seyin yapilamayacagina karar vermek için bir araya gelen insanlar Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 sardunyam neden ayrı konu olarak açmıyorsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.