Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Bilmeceyi seven iki öğrenci aralarında konuşmaktadırlar: “Doğum gününde kardeşin sana ne hediye aldı?” “ __ __ VAR __ __ __ __ __ VAR __ __ __ “ İki sözcükten oluşan bu cevaptaki boşlukları doldurarak hediyenin ne olduğunu bulunuz.
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Bilmeceyi seven iki öğrenci aralarında konuşmaktadırlar: “Doğum gününde kardeşin sana ne hediye aldı?” “ __ __ VAR __ __ __ __ __ VAR __ __ __ “ İki sözcükten oluşan bu cevaptaki boşlukları doldurarak hediyenin ne olduğunu bulunuz. YUVARLAK AKVARYUM... Yuvarlak yerine KUVARSİT de olabilir ama ben yuvarlak kelimesini tercih ediyorum... ama belki sen kuvarsiti tercih edersin diye onu da yazayım en iyisi KUVARSİT AKVARYUM
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Yazar YUVARLAK AKVARYUM... Yuvarlak yerine KUVARSİT de olabilir ama ben yuvarlak kelimesini tercih ediyorum... ama belki sen kuvarsiti tercih edersin diye onu da yazayım en iyisi KUVARSİT AKVARYUM kendine güvenin bir göstergesi.. tebrikler... bende yuvarlğı tercih etmiştimmm.sizin evde de terlikler artmaya başladı :w00t: :w00t:
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl kendine güvenin bir göstergesi.. tebrikler... bende yuvarlğı tercih etmiştimmm.sizin evde de terlikler artmaya başladı :w00t: :w00t: yok terlikler için ben bizim kapının önüne bi tezgah kurdum satıyorum onları... sağolasın sayende ek iş yapıyoruz da gecinip gidiyoruz işte yani
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.