Φ mosyna Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Bilmeceyi seven iki öğrenci aralarında konuşmaktadırlar: “Doğum gününde kardeşin sana ne hediye aldı?” “ __ __ VAR __ __ __ __ __ VAR __ __ __ “ İki sözcükten oluşan bu cevaptaki boşlukları doldurarak hediyenin ne olduğunu bulunuz. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Bilmeceyi seven iki öğrenci aralarında konuşmaktadırlar: “Doğum gününde kardeşin sana ne hediye aldı?” “ __ __ VAR __ __ __ __ __ VAR __ __ __ “ İki sözcükten oluşan bu cevaptaki boşlukları doldurarak hediyenin ne olduğunu bulunuz. YUVARLAK AKVARYUM... Yuvarlak yerine KUVARSİT de olabilir ama ben yuvarlak kelimesini tercih ediyorum... ama belki sen kuvarsiti tercih edersin diye onu da yazayım en iyisi KUVARSİT AKVARYUM Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 YUVARLAK AKVARYUM... Yuvarlak yerine KUVARSİT de olabilir ama ben yuvarlak kelimesini tercih ediyorum... ama belki sen kuvarsiti tercih edersin diye onu da yazayım en iyisi KUVARSİT AKVARYUM kendine güvenin bir göstergesi.. tebrikler... bende yuvarlğı tercih etmiştimmm.sizin evde de terlikler artmaya başladı :w00t: :w00t: Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 kendine güvenin bir göstergesi.. tebrikler... bende yuvarlğı tercih etmiştimmm.sizin evde de terlikler artmaya başladı :w00t: :w00t: yok terlikler için ben bizim kapının önüne bi tezgah kurdum satıyorum onları... sağolasın sayende ek iş yapıyoruz da gecinip gidiyoruz işte yani Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 neden ben hep gec kaliyorum cokmu yavasim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.