Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 1936 yılında London Post gazetesinde bir ölüm ilanı vardır " birinci dünya savaşı pilotlarımızdan Martin Edward dün sabah evinde kalp krizi sonucu ölmüştür. Kraliyet Hava Kuvvetleri olarak Ailesinin acısını paylaşırız..." arkadaşlar bu haberdeki saçmalık nedir yani neden böyle bir haber olamaz ? Alıntı
Φ coray Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 1936 yılında 1. dünyasavaşı kalmamıştı Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 1936 yılında 1. dünyasavaşı kalmamıştı anlamadım ? savaş 1918 te bitişti tabi. bizde ilan çıkmaz mı bu gün kore gazilerimizden bilmem kim öldü diye Alıntı
Φ coray Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 kusura bakma soruyu acele ile okumuşum herhalde olay birinci dünya sırasında geçiyo diye düşünmüşüm böyle oluncada cevabı yanlış verdim ama cevabı bulamadım cevabı özelden at istersen Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 BÖYLE BİR GAZETE ADIMI YOK Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 ingilizler birinci dünya savaşında uçak kullanmışmıydı Alıntı
Φ armor Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 pejmurde yazmasaydın bu gece uyuyamazdım herhalde Alıntı
Φ secret perfect title Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 1936 yılında henüz 2. dünya savaşı çıkmamışken, mevcut dünya savaşından 1. dünya savaşı diye bahsetmek oldukça saçma olurdu. Yani illa 2. side çıkacak diye bir şart varmı. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 secret. bravo, çözdün olayı. ikincisi olmadan birincide olmaz ingilizler birinci dünya savaşında uçak kullanmışmıydı Ata istikbal gökelrdedir lafını, çanakkale savaşında türk mevzileri üzerinde hem keşif uçuşu yapıp hem bombardıman yapan ingilzi savaş uçakları karşısında türk silahlarının çaresiz kalmasından esinlenerek söylemedi mi. Alıntı
Φ dragon78 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 selamlar London post gazetesi yoktu sanırım Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 pejmurde yazmasaydın bu gece uyuyamazdım herhalde uyumana katkı sunmuşsam benden bahtiyarı yoktur amor. Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 bir pilotun olumunun kara kuvvetleri tarafından gazeteye ilan verilmesi mi acaba? Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 bir pilotun olumunun kara kuvvetleri tarafından gazeteye ilan verilmesi mi acaba? kara kuvvetleri yazmışım "kraliyet hava kuvvetleri tarafından ilan verilmesi mi acaba?" olacaktı... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 kara kuvvetleri yazmışım "kraliyet hava kuvvetleri tarafından ilan verilmesi mi acaba?" olacaktı... dostum soru cevaplandı zaten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.