Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bir kadın için en tehlikeli yaş hangi yaştır?

gözyaşı mı?

Gönderi tarihi:

gloria,

Senin bilmediğin bişi yok mu?

tebrikler :clover:

var olmaz mı? mesela dini konulardan pek çakozlamam... Fizikle ilgili konulardan da... Bunun gibi daha var bi iki bişi daha ama onları da öğenmekle uğraşıyoruz işteeee :):w00t:

Gönderi tarihi:

var olmaz mı? mesela dini konulardan pek çakozlamam... Fizikle ilgili konulardan da... Bunun gibi daha var bi iki bişi daha ama onları da öğenmekle uğraşıyoruz işteeee :):w00t:

Dini konularda mübareğe başvurabilirsin..Fizik konularıyla Mosyna iligleniyor.O kalan 1-2 bişi'yi de öğen artık..:w00t::D

Gönderi tarihi:

Dini konularda mübareğe başvurabilirsin..Fizik konularıyla Mosyna iligleniyor.O kalan 1-2 bişi'yi de öğen artık..:w00t::D

Eyvallahhhh Tauruscumm, önerini dikkate alcam... Dini konular neyse ama fizikle ilgili mevzulardan serçe tırnağımın ucu kadar bile anlamıyorum vallaaaa.. Ne Mosyna ne de bi başkası bana yardımcı olabilir, ben o konulardan elimi ayağımı çektim. Ayrı takılıyoruz biz fizikle :w00t:

Gönderi tarihi:

Eyvallahhhh Tauruscumm, önerini dikkate alcam... Dini konular neyse ama fizikle ilgili mevzulardan serçe tırnağımın ucu kadar bile anlamıyorum vallaaaa.. Ne Mosyna ne de bi başkası bana yardımcı olabilir, ben o konulardan elimi ayağımı çektim. Ayrı takılıyoruz biz fizikle :w00t:

ama öle deme be gloria

günlük hayattta yaptığın herşey ama herşey fizikle ilgili

bu kadar (istesen de )uzak olamazsın fiziğe :P:P:P

Gönderi tarihi:

ama öle deme be gloria

günlük hayattta yaptığın herşey ama herşey fizikle ilgili

bu kadar (istesen de )uzak olamazsın fiziğe :P:P:P

valla yaaaaa uzağım ben hiç bir ilişkim yok kendisiyle... Paparazziler bile yakalayamaz Fizikle beni yanyana bizi yani Arkadaşız sadece bile diyemem :):w00t: O kadar yanii... O kadarrrrr uzağız birbirimize ayyyy offf fizik demeyin bana yaw. Aklıma cadı fizik hocası HAFİZE geliyo ıyyyyyy

Gönderi tarihi:

valla yaaaaa uzağım ben hiç bir ilişkim yok kendisiyle... Paparazziler bile yakalayamaz Fizikle beni yanyana bizi yani Arkadaşız sadece bile diyemem :):w00t: O kadar yanii... O kadarrrrr uzağız birbirimize ayyyy offf fizik demeyin bana yaw. Aklıma cadı fizik hocası HAFİZE geliyo ıyyyyyy

peki bakalım..

ama benimde fizik öğretmenim lisede iken araba alıp satıyodu(galerici idi)

ben yine de dershane öğretmenimden dolayı fiziği seçtim..

ben anlatsaydım fiziği size sınıfta emin ol ki çok severdin fiziği... :P:P:blushing::clover:

Gönderi tarihi:

yooo glorianın fiziği iyi ben bi bozukluk görmedim :)

koptummmmmmmmmmmmmmmmmmm

:w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.