Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl uykumuz kaçarsa ne yaparız? yatakta döneriz uykuyu kovalarız,koyun sayarız eninde sonunda da uyuruz (mecburiyetten) :w00t:
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl ciddi mi soruyorsun bunları, demin de" neden" diye bi soru sormuşsun.Ben anlamadım... acaba bende mi sorun var.
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl Yazar yatakta döneriz uykuyu kovalarız,koyun sayarız eninde sonunda da uyuruz (mecburiyetten) :w00t: yanlışşş
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ciddi mi soruyorsun bunları, demin de" neden" diye bi soru sormuşsun.Ben anlamadım... acaba bende mi sorun var. Neden sorusu ciddi bir soruydu ve taurus ince zekasıyla hemen yanıtladı zaten bir zeka sorusuydu... bu soruda esprili bir cevap var est sende hiç bir sorun yok neden öle düşündün ki
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Kalkar kovalarız..(****** bi espiri yaptım.. ) malesef yanlışşş
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl yatakta döneriz uykuyu kovalarız,koyun sayarız eninde sonunda da uyuruz (mecburiyetten) :w00t: Peki uykusu kaçan insan koyun sayarsa,uykusu kaçan koyun ne sayar.. (Sana sormalı diye bi cevap gelmez umarım.. )
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Peki uykusu kaçan insan koyun sayarsa,uykusu kaçan koyun ne sayar.. (Sana sormalı diye bi cevap gelmez umarım.. ) Koyun saymayı bilmez ki... Hem uykusu da kaçmaz
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Uykunun peşinden gideriz,ona güzel sözler söyler geri gretirmeye,incecik beline tekrar sarılmaya çalışırız,uyku kaçarsa uyuyamayız yahu
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Uykunun peşinden gideriz,ona güzel sözler söyler geri gretirmeye,incecik beline tekrar sarılmaya çalışırız,uyku kaçarsa uyuyamayız yahu Yanlış Komik cevaplar söleyin arkadaşlar
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Kaçanın peşinden gitmek doğru değil ama kovalarız diyeyim,olur mu..?
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Kaçanın peşinden gitmek doğru değil ama kovalarız diyeyim,olur mu..? olmaz
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl bence sen bi de benim cevaba bak.. gözünden kaçmış gibi geldi de bence benim cevabım doğru
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Yazar bence sen bi de benim cevaba bak.. gözünden kaçmış gibi geldi de bence benim cevabım doğru gloria arkadaşım sana nasıl bir cevap yaziyim diye düşünüyordum her zamanki halin alışıksın zaten tebrikler
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Çok kötü espri yapıyorsun der gibi yok canım ben hiç öle şey der miyim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.