Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 --Aloo, aloo, abi ben Kamil Koç İstanbul-Ankara otobüsünden arıyorum. Kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi. --Evlat sakin ol, muavin orda mı? --Hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! --Tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. Şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine. --Ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! --Düşsün p..zvnk! Oraya senin oturman lazım. --Tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? --Direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. --Tuttum,çok eğlenceli görünüyor ehu --Evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. Şimdi; Önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda ? --Bismillahirrahmanirrahim. --Hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? --Sıfır. --Nasıl sıfır? dikkatli bak. --Sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz ? --Otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! --Duruyooor --Kalk git yerine otur eş……..! Bize de panik yaptırdın. Şoför uyanınca devam edersiniz.
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 --Aloo, aloo, abi ben Kamil Koç İstanbul-Ankara otobüsünden arıyorum. Kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi. --Evlat sakin ol, muavin orda mı? --Hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! --Tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. Şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine. --Ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! --Düşsün p..zvnk! Oraya senin oturman lazım. --Tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? --Direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. --Tuttum,çok eğlenceli görünüyor ehu --Evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. Şimdi; Önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda ? --Bismillahirrahmanirrahim. --Hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? --Sıfır. --Nasıl sıfır? dikkatli bak. --Sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz ? --Otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! --Duruyooor --Kalk git yerine otur eş……..! Bize de panik yaptırdın. Şoför uyanınca devam edersiniz. ehuehuehuehu :DSenin başına mı geldi
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 ehuehuehuehu :DSenin başına mı geldi yok arkadaşım ben o kadar beceriksiz biri değilim......
Önerilen İletiler