Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bu linkteki şifreyi bilmiyorum kardeş oraya yazdım bilmediğimi o sitede olması lazım yada şifre istemiyor herhalde kurulurken

• Cevaplar 58
  • Görüntü 52,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Merhaba LaRsiE

Emeğin için çok teşekkürler.Programın seri nosunu Emailime yollarsan çok sevinirim .Bu proğrama çok ihtiyacım vardı.Şimdiden çok teşekkürler. Emaillim:[email protected]

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

mümkünse bende şifreyi alabilirmiyim. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönderi tarihi:

şifre için teşekkürler larsie

Gönderi tarihi:
  • Yazar

VALLA HERGÜN MAİL ATMAKTAN YORULDUM ADMİN ARKADAŞLAR SERİALLERİ VERMENİN NERESİ YANLIŞ ANLAMADIM BU DURUMU MADUR GÖRÜN LÜTFEN

BUYRUN ARKADAŞLAR SERİALLER

Microsoft Office 2006

S/N - V4TX-J9GJ-JBBD-2TBM-V4GW-WKVQ

Activation Key by phone :-B9C8-1DDB-CB3B-5937-7CA1-BAFA-C2E7-346E-7B

Gönderi tarihi:

http://www.danlod.com/archives/2005/11/microsoft_offic_6.php

arkadaşlar bu linkte 2 tane rapid linki war onları ibdirdim içinden txt dosyaları çıktı 2 tane rapid indirdikten sonra txtlerde 30 tane rapid war onları indirebilirsiniz tabşi kotalı değilse bide 1.2 gb onuda sölem hadi kolay gelsin bide beta

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

4. ile 5. silinmiş arkadaşlar bi el atın indirenler lütfen.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Kardeş serialleri banada gönderirmisn teşekkür edrim.Ayrıca 3ds max 7 Adlı animasyon programının aseriali ve activasyon kodu sende var mı? [email protected]

Gönderi tarihi:

kardeş çok sağol benim mail e de şifreyi yollarsan sewinirim bi çok kişinin işine yaradı paylşaşım için tşk :) [email protected]

• 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

slm kardeş linkler ölmüş yada silinmiş.İstersen tekrar bi bak.Aslında bana acil lazım bu bu office 2006 şifresi var ama programı yok.şifresini vereyim.programı bulan hemen yayılasın lütfen.

$erial:office 2006 pro

TT3M8-H3469-V89G6-8FWK7-D3Q9Q

Gönderi tarihi:

KARDEŞ ELLERİNE SAĞLIK

2006 NIN ÇIKTIĞINI VE BU HABERİ SENDEN DUYMAK GÜZE L BİRŞEY

[email protected]

adresime keyi atarsan sevinirim

kullandıkca seni anarım

tşk

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

KARDEŞ BEN İNDİREMEDİM,YARDIMCI OLUR MUSUN?

RAPİDSHARE DE PREMIUM FALAN DİO NASI YAPCAZ?

Gönderi tarihi:

bu linklerde sorun var ben indiremedim tekrar bi bakarsanız sevinirim

Gönderi tarihi:

arkadaslar merhaba bu rapıdshare'de download nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım.burda yenıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.