Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl TUKISH-MEDIA.COM FARKINI ANLA Tarih: 25 Nisan , 2008 17 yıl Düzenleyen: cloud
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl SELAM KARDEŞ ÇOK SAOLSASIN,YALNIZ DEDİĞİN GİBİ ŞİFRESİNİ YOLLARSAN SEVİNİRİM!MAİL ADRESİM [email protected]şekkürler...
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 19 yıl paylaşımlı olacaksan tam paylaşımcı ol. adres verip seriasl isteyen bana mesaj asın falanfilan bırak artık arkadaş Admin Not: Hiç Kimse Serial Numarası Postalayamaz. Bu nedenle bu hizmeti size gönüllü olarak verenlere özel mesaj ÖM atmanız gerekmektedir... Yasal olarak biz hiç bir şekilde bu işlemin içine giremeyiz... Ayrıca bu tür sert ve içi boş eleştiriler sadece size daha az download getirir. Yapıcı olmaya çalışsanız daha iyi olur... firari Tarih: 7 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: Admin
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 19 yıl Yazar kardeş biz sanki şifresini vermesini bilmiyoz allahım yaa sayıylamı yolluyolar sizi bana şifre vermek yasak oldugu için bana msj atın dedim sizinle konusmaya çok meraklı değilim zaten
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl kardeş biz sanki şifresini vermesini bilmiyoz allahım yaa sayıylamı yolluyolar sizi bana şifre vermek yasak oldugu için bana msj atın dedim sizinle konusmaya çok meraklı değilim zaten HEMSERIM KARDES LARSIE LUTFEN BU ADRESE OFISIN SERIALINI YOLLARMISIN KARDESIM ELINE SAGLIK TESEKKURLER SAYGILAR [email protected]
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl Yazar paylaşımlı olacaksan tam paylaşımcı ol. adres verip seriasl isteyen bana mesaj asın falanfilan bırak artık arkadaş firari zaten bu forum yapıcı seni başka forumdan ajan olarak mı yolladılar ))) böyle yapmakları ile insanların kaynaşmasını sağlıyorlar ama senin gözlerin kapalı bazı şeyleri göremiyorsun
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl çok sağolasın kardeş ya.. yav bide şu proçeviriyi bulamadm bi türlü. valla bulabilirsen çok sevinirim.
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl Teşekkürler eline sağlık.. yaaa linkler çalışmıyooooooooooooooooooorr
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl Yukarıdaki linklerde part 4 ve part 5 çalışmıyor biri dokunsun yaa
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Yukarıdaki linklerde part 4 ve part 5 çalışmıyor biri dokunsun yaa burdan indir tümünü öbür linkleri bırak elleme indirmek için tıklayınız
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 19 yıl program için teşekkür ederim. seri numarasını mailime gönderirsen çok sevinirim. tekrar teşekkürler. mail : [email protected]
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 19 yıl Yazar yeni verilen linkteki serial şifreleri bende yok girdiğiniz siteden bulabilirsiniz
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 19 yıl kardeş saol teşekkürler eğer şifresini mailime gönderirsen çok sevinirimmmm.. [email protected]
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl TUKISH-MEDIA.COM FARKINI ANLA merhabalar LaRsie_ öncelikle ii akşamlar ve teşekkürler böyle bir hizmeti bizimle paylaştığın için eline koluna sağlık eğer mümkünse bana şifreleri email yoluyla yollayabilir misin? sanırım e mailimi görebiliyorsundur eğer göremiyorsan da [email protected] şimdiden çok teşekkür ederim ii çalışmalar
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl Yazar kardeş link çalışmıyor dediler bende başka adres verdim şifleri bilmiyorum eski şifreyide sildim yeni verdiğim adresde şifreyi temin edebilirsin
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl çok teşekkürler yüreğine sağlık şifreleri bana da gönderebili misin rica etsem birde part 4 ve 5 deki sorunlar hala giderilemedi mi mail adresim :[email protected]
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl Yazar yaw kardeş ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyosunuz forumları okumuyomusunuz yeni bi link verdim şifreside o sitede olması lazım tam bi araştırma yapmadım foruma verilen cevapları okuyunuz....
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl yaa ben linkleri örmüyorum eğer alttakiler ise de bunlar da çalışmıyorlar
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl kardeş senin verdiğin linkler çalışmıyor ben gayet de okuyorum forum yazılarını ama linklerin çalışmıyor bilgine lütfen tekrar ilgilenirmisin ilk üç part var ama diğerleri olmayınca bir işe yaramıyo yardımcı olur musun...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl Yazar TUKISH-MEDIA.COM FARKINI ANLA Arkadaşlar bu linklerde problem çıktı bu adresden indirebilirsin artık şifresi varmı bilmiyorum bunun link benden gerisi size kalmıs http://www.danlod.com/archives/2005/11/microsoft_offic_6.php
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.