Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 BONE ETO İNAK İZ Üç harfli öyle bir sözcük bulunuz ki, yukarıdaki dört harf grubunun başına, sonuna ya da arasına yerleştirildiğinde anlamlı dört sözcük oluşsun. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 BONE ETO İNAK İZ Üç harfli öyle bir sözcük bulunuz ki, yukarıdaki dört harf grubunun başına, sonuna ya da arasına yerleştirildiğinde anlamlı dört sözcük oluşsun. BonFİLe FİLeto İnFİLak FİLiz Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 BonFİLe FİLeto İnFİLak FİLiz geldiğin belli oluyo.. hoşgeldin yavaş yavaş performans tekrar yükseliyo Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 geldiğin belli oluyo.. hoşgeldin yavaş yavaş performans tekrar yükseliyo Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 geldiğin belli oluyo.. hoşgeldin yavaş yavaş performans tekrar yükseliyo Performansının düştüğü yok ki zaten,o soruları ondan önce bildim ya uyduruyo işte.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Performansının düştüğü yok ki zaten,o soruları ondan önce bildim ya uyduruyo işte.. bak yaaa uyduruyo demişşşş halbuki o soruların cevabını ona ben soylemiştim. Ama işte emeğe saygı yok kiiii? Devir bu devir işteeee... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.