Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

padişah (bilmecelerimizin yegane kaynağı) ölüm döşeğine gelmiş :( iki çocuğunu yanına çağırmış ve demişki " ikinizi bi yarışmaya tabi tutucam. atlarınıza binip başlama noktasından bitiş noktasına koşacaksınız. hanginizin atı sonuncu gelirse o benim yerime geçecek.

 

velhasılkelam yarışma başladığında iki kardeş sonuncu gelmek için atlarını sürmez. 1 saat 12 dakika ve yaklaşık olarak 15 saniye bekledikten sonra bunların yanına bir adam gelir ve ikisinin de kulağına bişey söyler ve gider. bunun üzerine her iki kardeş de atlarını bitiş çizgisine doğru 4 nala koşturur. acaba bu adam ne demiştir??

 

not: padişahın koyduğu yarışma kuralları hiç değişmemiştir... kolay gelsin..

Gönderi tarihi:
doğru cevap tebrikler...

 

 

 

evet cevap doğru tebrikler

 

 

ben teşekkür ederim arkadaşlar.soru güzel soru..paylaştığın için teşekkürler.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.