tm_haberci Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2020 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2020 Pandeminin getirdiği normalleşme süreci ile birlikte açılan fabrikalara ve ofislere dönüşler başladı. Normalleşme önlemleri kapsamında işyeri yemekhanelerindeki kurallar ve öncelikler de yeniden düzenlendi. BCC Catering'e göre, pandemi sonrası şirketlerin en çok personel sağlığını sorguladığı ve bir diğer önemli konunun, yemeklerin virüs bulaşmayacak şekilde üretilip paketlenmesinin olduğu ortaya çıktı. Lezzet ve fiyat konusu ise öncelik sıralamasında geride kaldı. Haberi Haber Kaynağından Oku Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.