Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dk sonraki sorusu: - Elektrik mi kesik? -Boş bilgisayar yok mu? -Yok -Hiç mi yok? -Word'lü bilgisayar var mı? -Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece.. -Çıkıntı alabilirmiyim? (Printerdan çıktı almak isteyen öğrencinin sorusu) - Disketi print alabilirmiyim? -Çıktılar hep siyah beyaz mı oluyor? -Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenli çıkıyor -14 numaralı bilgisayar çok salak hocam yaaa... -Chat yapabilirmiyim hocam? -Hayır! -Ama niyeee?.. Bilgisayarında resimli ekran koruyucusu çıkan öğrenci koşarak gelir: -Hocam bilgisayarıma bişey olduu!! -Yer varmı? -Var..Pencere kenarımı olsun koridor mu? -Hı?.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1.5 mu? -Boş masa var mı? -Masa değil bilgisayar var.. -İnternet geri geldimi?? -Hocam 1 saat sonra bu ödevi teslim etmeliyim. 4 sayfa yazılacak..Ay ne yapcam ben şimdi? -Son 1 saate kadar aklın nerdeydi?? -İçeriye yiyecekle girme lütfen çocuğum.! -Hocam hemen çıkıcam -E heralde çıkacaksın..Yatıya gelmedin dimi? -Hocam ..... adlı şarkıyı çalarmısınız?? -Peçeteye yaz ver.. -Hıı? -İnternet yok mu? -Hayır erişim yok şu an.. Sorun bizden kaynaklanmıyor.. -Niye süperonline kullanmıyorsunuz? -İnternet düzeldi mi? -İnternetler açıkmı? -Bağlantı geldimi? -Gelmeyecekmi hiç? -Ne zaman gelicek? -Niye kesik? -Ne zaman kesildi? -1 saate kadar gelir mi? -Ben sabah geldim..Diğer amca vardı..O amca varken...... -O amca değil Erol hoca -Disketle birliktemi yazmaya başlıyacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın.. -3.5 A'yı bulamıyorum (öğrenci disket sürücüyü soruyor) -A 3.5'mu atıyor?? -İnternet varmı? -Hayır kesik.. 30 dk sonra aynı insan -İnternet geldimi? -Hayır hala yok.. 30 dk sonra aynı insan -Hocam baktım ama internet hala yok galiba! -2-3 dk yazıcıya çıktı göndermeyin.. -Yani yazıcıya çıktı göndermiyecekmiyiz? Çikolata ikram edilen öğrencinin ilk sözleri: -Ellerim çukulata olucak -Masa alailirmiyim? -Sitelerden bulabilirmisin -Telnet geldimi? -Word'un olduğu bir yere oturup yaz? -Yazabilirmiyim? -Word'e sor kabul ederse oturursun -Ders mi var? -Hayır internet kesik -O zaman girmeyeyim.. -İnternet hala gidik mi? -Hayır gelik. -Hıı? -Printer sayfası ne kadar? -40 bin -25'di artmış dimi? -Afferin -Bir word'lü birde internetli bilgisayar alabilirmiyim? -Ortaya karışık yaptıralım istersen -Çıktı alamazsınız. Toner yok -Niye yok? -Ne niye yok? -Çıktı -Toner yok -Haaa -İnternet kesik mi? -Kesik -Hepsinde mi kesik? -Hayır... Sırayla gidiyor... 1 kesik 1 bağlı.. -İnternet kesik mi? -Kesik -E-mail lerimize bakamazmıyız? -Sadece bilgisayar istiyorum. -Ama biz yanında plastik tarak, 10 tane çengelli iğne, limon kolanyası veriyoruz. onlarıda alın. -Çıktı yaptırabilirmiyim? -Tabi nasıl bişey yaptıralım? -Hocam siz napıyorsunuz burda? -Sıhhi tesisatçıyım. Su borusu döşüyorum. Boş zamanlarımda da bilgisayarla ilgileniyorum.. -İnternet yok mu? -Yok -Hiç mi yok? -Azcık var ama onuda kendime ayırdım -İnternet ne zaman gelicek? -Sabah kargoya verilmiş yarın sabah elimizde olur -İnternet kesik mi? -Evet kesik -Nasıl kesik? -Ortasından kesilmiş valla bende anlamadım -İnternet bilinçli olarak mı kesik? -Evet gıcıklık olsun diye kestik -Hocam yeriniz varmı? -Hayır bugün düğün var.. her yer rezerve edildi.. -Hocam internet oldu mu? -Hayır hala fırında 5 dk daha kızaması gerekiyor.. -Çıktı veriyormusunuz? -Veriyoruz.. ne kadar lazımdı? -Yaaa çıktı almam lazım benim -Tamam 3 numaralı bilgisayara geçebilirsin -Ama tek başıma yapamam -O zaman 2-3 arkadaşını daha çağır.. -Burdaki amca nereye gitti? -Ne amcası? -Bi dayı vardı ya -O dayı da değil amca da! Erol hoca erol!!! -Yaw bizim hemşehri olyorda.. -Gene de Erol hoca! -Bilgisayarda ne yapabilirim? -Valla bilmiyorum senin yeteneğine kalmış.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabii -İnternete giricem.. ilk defa geliyorum. -Heyecanlımısın? -Hocam yazıcı çalışıyormu? -Hayır bugün izinli -Hı? -İnternete girmek istiyorum.. girebilirmiyim? -Tabi ama bu kıyafetle giremezsin.. Üstünü değiştirmen lazım -Ama bu printer basıyooor -Ne yapmasını bekliyordun? -Ama durduramazmısınız? ben sadece baştaki sayfayı göndermek istemiştim -Bunu daha önce sölemeniz gerekirdi -Ama napıyım o kadar işim varki.. -Sormayın bizim de... bizim de.. -6 numaralı bilgisayarı alabilirmiyim? -4 numaralı boş. ama üzülmeyin özelikleri aynı -Ama onda chat yapamıyorum da -chat zaten yasak.. yapmayın lütfen -Peki o zaman bende microsofta bakayım (Gözler alternatif görsün) Monitörün üzerinde takılı duran kağıtı gören öğrenci: -Hocam bu dikiz aynası mı?? öğrenci bilgisayar kartı almak için numara soruyor: -3 ve 4 arasında en iyisi hangisi? -Valla 3.5 ve 3.7 en iyileri Elektrikler kesikken öğrenci gelir: -Aaa ne kadar boş -evet boş -Çalışabilirmiyim -Olmaz -Niye hocam? Hemen maillerime bakıp çıkıcam -Olmaz mümkün değil -Ama niye hocam.. -Çünkü elektrikler kesik -Hadi yaaa... -Yaaaa -Ben size 6 nolu pcye oturun demiştim.. Neden 9 numaraya oturdunuz? -9'a benzettim ben -Bana güzel bi yer verirmisniz* -Tabi.. Bahçede çiçekli falan bir masa ayırttım senin için..Sen git ben pcyi gönderiyorum.. -Bayan öğrenci bilgisayar kartını verip kimliğini almak ister.. Fakat görevli yanlışlıkla başka bir bayan öğrencinin kimliğini verir. Öğrenci : -Ama bu benim kimliğim değil! -Olsun ama bu daha yakıştı sana Öğrenci kimliğe şöyle bi bakar ve: -Ama ben daha güzelim.. -Hadi yaaa?? -Hocam tuşların karışmış olma ihtimali var mı? -Evet dibi tutmasın diye ara sıra karıştırıyorum -Ne zaman kart alabilirim? -3' e kadar sayıcam.. 4 diyince al -Şuaradaki pcyi açabilirmiyim? -Mouse ve klavyesi yok. Kullanabilirsen açabilirsin. -4 numarayı alabilirmiyim? -5 numaraya buyurun. Biz istenilenin hep bir fazlasını veririz. -Elektrikler mi gitti? -Evet -Ne zaman gelir? -Şimdi gitti..Biraz işi varmış hemen gelicek..Sizin isim neydi? -Hicran.. -Hah tmm özellikle Hicran gelirse mutlaka beklesin dedi.. -İyi o zaman ben yinede bir kart alayım.. -Bana verebileceğiniz bilgisayar var mı? -Yok valla hiçbiri sana layık değil.. yakışmaz sana.. veremem.. Öğrenci koşarak gelir: -Buradaki bilgisayarlar 26 dan fazlamı? -26 bilgisayar var -O zaman ben gidiyim sıra gelmez.. -Hocam boş yer varmı yoksa ben birinin kucağına oturayım mı? -Hangisini tercih edersin? Özel zevklerine karışmak istemem.. -..... -Boş yer yok kalmamış.. -O zaman ben birini gözüme kestireyim.. -Hadi bakalım rasgele.. -İstediğin bir bilgisayar varmı? -Şuradaki bilgisayarlar geçenlerde iyi değildi. onlardan almayayım. -Yaa geçenlerde öyleydi.. ama bu günlerde gayet iyiler. Havalar çok etkiliyor.moralleri bugün çok iyi. -Hocam siz bilgisayardan anlıyormusunuz? -Hayır aslında terziyim.. laf olsun diye burda duruyorum. -Hocam sizin burda göreviniz ne? -Dozer operatörüyüm. -Makina yazıcıya gönderdiğim yazının hepsinin çıkacağını nerden anlıyor? -Transa geçip hissediyor. Makina diyip geçme çok duygusal bir alettir... -Boş yer varmı? -Var -Kaç numara -100 numara boş geç istersen -Sınav var.. sınavı olmayanlar çıksın lütfen arkadaşlar.. -Hocam benimde pazartesi var..çıkmasam olur mu? -Netscape'li telefon var mı? -Hııı? -Hocam buradaki bilgisayarlarda yazı yazılabiliyor mu? -Hayır biz bu makinaları dolma sarmak için kullanıyoruz..
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 eline sağlık güzel olmuş olivia
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 eline sağlık güzel olmuş olivia teşekkür ederim okuma zahmetinde bulunduğunuz içün
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 -Word'lü bilgisayar var mı?-Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece.. Sadece bilgisayar istiyorum. -Ama biz yanında plastik tarak, 10 tane çengelli iğne, limon kolanyası veriyoruz. onlarıda alın. Ellerine sağlık
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Ellerine sağlık özledim seni be gece ablam teşekkür ederim
Φ wherthus Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Konuyu yanlış yere açmışsın.Her konuyu lütfen havadan sudan bölümüne açmayalım.Bizim işimizi zorlaştırmayın !
Önerilen İletiler