Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 valla ben bu soruyu çok merak ediyom neden aldatırız sizce ben sıkıldıgımdan aldatırım siz ne için aldatırsınız Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 pardon bu sorunun muattabi olamam, hic aldatmadim Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 hiç mi aldatmadım vayyy bee Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 aldatan kendini aldatır sevgiler Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 ne istediğini bilemeyen,kişiliği oturmamış,kendinin bir çok canlı tarafından begenilen sanma yanılgısına düşen,aşırı kendini begenmiş,kendisinin aslında ne kadar mükemmel biri oldugunu düşünen ama asla mükemmel olamayan,zayıf bazı arkadaşlar aldatır.bu kadarcık şimdilik Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 aldatan kendini aldatır bu çok iyiydi... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 ben aldattım kardeşim kimseye yalanım yok zaten bahane arıyodum ayrılmaya Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 bu başlıgı değiştirmen lazım insan sevdigini aldatmaz veya veya ondan kurtulmak için aldatmaz seven insan altadırsa kesin ve kesin hastadır hastadır basit ilişkilerde olabilir böyle temelinde sevgi olursa asla Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Aldatmak için.. gerekli koşullar oluşmuşsa.. herkes herkesi aldatır.. Bu şartlar oluştuğunda aldatmıyorsa.. bir gariplik var demektir.. İnsanlar tüm hayatları boyunca ciddi ilişkiler içinde olmazlar.. Aşık olmak ta kolay değildir.. Aşık olunmakta.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 artık sevmediğimiz zaman olabilir. yoksa insan sevdiği kimseyi aldatırmı. evlilikten sonrasını bilemem. ne istediğini bilemeyen,kişiliği oturmamış,kendinin bir çok canlı tarafından begenilen sanma yanılgısına düşen,aşırı kendini begenmiş,kendisinin aslında ne kadar mükemmel biri oldugunu düşünen ama asla mükemmel olamayan,zayıf bazı arkadaşlar aldatır.bu kadarcık şimdilik ya deniz adam gidip parayla yapıyorsa bu işi bu kadar derin midir her zaman aldatma olayı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 ya şimdi biriyle çıkarken başka birisine allahım ne hoş çocukmuş dediğimizde sevdiğimizi aldatmış olur muyuz...eğer öyleyse ben çok aldattım..... tabi şuan çok şükür aldatılacak biriside yok..............ooohh be yaşasın özgürlük.............. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 hepiniz düşman kesildiniz he hiç aldatmamış olabilirsiniz tabii bazı şartları yazmam gerekirdi tabi ortada bişey yokken aldatmayız zaten bişeyler vardı ki aldatmısız eren valla senin sözüne katılıyorum hemde çok değersiz kişiler çıkmışki karşımıza aldatmısız Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 neden aldatır çünkü onu çok seviyordur eskimesini istemez Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 vay beaa ilginç bi cevap (: Alıntı
Φ rehber2327 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 bence aldatmasını karsısındakı bayan ıstemıstır yada buyuk ıhtımal guzel bı kı gormustur erkek arkadas lan benım bunla ne ısım var bu kız daha hos salla gıtsın bunu der ama kendını aldatır farkında değildir. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 İnsan sevdiğini düşündüğü birini neden aldatır. olayın başına dönüp birlikte her şeyi yeniden yaşayalım. ve görelim bakalım hangi aşamada ipler kopuyor köprüler atılıyor. erkek penceresi; erkek kadını görür ve beyninden vurulmuşa döner. evet hayallerinin kadını,bir içim su dilber karşısındadır. erkek ona kendini fark ettirmek için ne diller döker. her buluşmada ona kırmızı güller alır. arabaya binerken ve dönerken kapılar açılır. tüm efsaneler ahuyu etkilemek için kulağına fısıldanır. kadın yavaş yavaş etkilenmektedir. bir gün gelir aşkına cevap alır. ve evlenirler. ilk bir kaç gün bulutların üstünde uçarlar. Sabahları kahvaltı birlikte hazırlanılır, her şey beraber yapılır günler böyle akıp giderken artık yavaş yavaş ayaklar yere basmaya başlar. erkek bir gün sabah uyandığında eşinin gözlerinin şiş olduğunu ve bu durumun ona yakışmadığını fark eder.sürekli makyajlı gördüğü bir tanesi makyajsız alelade oluverir birden.erkek akşam eve geldiğinde afroditin kendini karşılamasını beklemektedir. oysa karşısında saç baş dağılmış pejmürde biri vardır.yemekler annesinin yemekleri gibi değildir. su istediğinde eşi mırın kırın eder ve cevap vermeye başlar. futbol rahatça izleyemez, sürekli kadın kendisi ile ilgilenmesini ister. işte zaten canı çıkmaktadır. bari evde huzuru bulsa. ama nerdeeeeee. bir şu geceler yokmu. ahhh ahhh eskiden öylemiydi ya. yok yorgunmuş, yok başı ağrıyormuş. kadın penceresi; kendisini sürekli güldüren, prenses gibi davranan hoş bir erkek ile tanışır. erkek mis gibi kokmakta ona çiçekler taşımakta, aşk nağmeleri fısıldamaktadır kulağına. ayakları yerden kesilir. evlenirler. erkek aniden ekonomik nedenlerden ötürü gül almayı bırakır. malum düğün masrafları çok tutmuştur ve biraz kemer sıkılacaktır. işten yorgun gelen eş artık sadece kafasını dinlemek istemektedir eşini değil. eşi maç zamanları başka hiçbir şey görmez olur. ne olur ki sanki 90 dakika çenesini kapasa. Artık duyarsız,bencil bir erkek vardır karşısında. bırakın sohbet etmeyi gömleği,pantolonu ütülü değil diye, yemeklerin tuzu fazla diye erkek avazı çıktığı kadar bağırmaktadır kendisine. eskiden misler gibi kokan eş artık haftada bir duş alır,eve gelir gelmez kanepeye pijamaları ile uzanır. Eşinin onu mutlu etmek için harcadığı onca emeği görmez. mutsuzluk dolu günler başlar. bu mutsuzluklar yaşanırken kadın ve erkek başka bir yerlerde kendine çok müşfik davranan birileri ile tanışır. evde sırça köşkünde arayıp da bulamadığı ilgi ve sevgiyi işte bu kollarda bulur yada bulduğunu zanneder ve eşini seçmekle yanlış tercih yaptığını düşünür. sonra bu yeni kişi ile birlikte olur. her şey yolunda gider, bir gün sıradanlık artık onu sıkana kadar. ÇARE: neden kusuru önce kendimizde aramıyoruz. her iki cinste ilk günkü gibi itinalı davransa sorun kökten çözülmez mi acaba. eğer değer diyorsanız sevgilinize, nişanlınıza,eşinize daha bir sıkı sarılın. kırılan kalpleri tamir etmeye çalışmaktansa, kalp kırmamak daha anlamlı olmaz mı ne dersiniz? Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 çok güzel anlatmışsın mizyal ama yazdıklarına bakılırsa evlilik aşkı öldürüyor sanki evlenmesekmi acep yada evlenip gene ayrımı yaşasak ne yapsakki aldatmasak Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Kendine güvenmeyen insan aldatır... Çünkü karşısındakinin onu aldatacağını düşünür... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Çok zor bir soru... Bence,doğal bir varlık olma nedenimiz yüzünden.Yani,"hayvani" duygular ön plana çıkıyor ve bunu gerçekleştiriyoruz.Tabiki bunun bir çok nedeni vardır ama aklıma gelen en iyi neden bu oldu.Hayatımızın her alanında birilerini aldattığımıza göre,bundan neden SEVGİLİ de nasibini almasın. Hele de dejenerasyonun çok olduğu bir toplumda bunun olmaması için hiçbir neden göremiyorum. Belki de soruyu tersinden cevaplamak daha yerinde olur... NEDEN SEVGLİMİZİ ALDATMAYIZ? Buna verilecek cevap bizi daha doğru bir yöne götürür kanaatindeyim. Acaba böyle bir "sevgi" bizi keser mi? Hayatının her alanında daha iyiyi arayan bir birey daha iyi bir "SEVGİLİ" bulduğunda ne yapar? Ya da ne yapmalıdır?... Bence de zor... İnsan nerede duracağını ve nasıl duracağını bilmiyor... Hele bunu bir övgü haline getiren bir düzende hiç bilemez... Biraz daha konuşsam "muhafazakar" olacağım...en iyisi susmak... Ya da akılma gelen şeyi dillendireyim. Herkes seveceği ve asla aldatmayacağı bir SEVGİLİ aramakta,ve eminim bu konuda aksini söyleyecek kimse de yok.Ama kimsenin ağzından da "buldum" kelimesini uzun süreli duymadım.Bu hep kısa süreli oluyor,sonra da bu da diğerleri gibi kelimeler çıkıyor ağızdan.Bulup-bulup bulamamak bizim hayvani özelliğimizin en güzel örneği. AÇIZ,HERŞEYE KARŞI AÇIZ AMA DOYMUYORUZ... DOYMAMAKTA ve DAHA İYİSİNİ ARAMAKTA DA ISRAR EDİYORUZ. Bunu da bulduğu kişiyle yetinmek olarak algılamayın. Sevdiğinize inanıyor ve sevildiğinize de inanıyorsanız gerisi kolay... Karşınızdakini günah ve sevaplarıyla kabul edin ve yeniden-üretime girecek şekilde yaşamanın yollarını arayın. HEPSİ BU... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 seven sevdiğini aldatmaz... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 hala aldatma krıterlerını beynınde tam olarak oturtabılmıs bırı olmadıgımı ıtıraf ederek baslıyorum; ınsan neden aldatır? nasıl yapabılır? nasıl bu derece alcalmayı kabul edebılır? .....vs ama bır erkek kendıne guvenmıyorsa konusmaya ıletısım kurmaya cekınen sosyal olamayan bır tıptır bence.. bu erkek nasıl o cesaretı toplayıp aldatsın karsınındakı kadını zaten bır sevgılım var dıyıp ona koru korune baglanabılır... seven ınsan sevdıgıne nasıl kıyabılır hala anlayamıyorum? sevmıyorsada neden onunla ılışkiye devam edıyor? Alıntı
Φ HSNKLC Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Tüm aldatanlara lanet olsun.Sözüm meclisten dışarı.Bana göre kimse kimseyi aldatmamalı.Kimsenin birilerinin duygularıyla oynamaya hakkı yok.İnsansak insan gibi yaşamalı ve insan gibi davranmalıyız... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Tüm aldatanlara lanet olsun.Sözüm meclisten dışarı.Bana göre kimse kimseyi aldatmamalı.Kimsenin birilerinin duygularıyla oynamaya hakkı yok.İnsansak insan gibi yaşamalı ve insan gibi davranmalıyız... Hasan Kilic kardesim bu sana.... ***************************************************************** ya sizde bugün atv ana haber bültenini izlediniz mi bilmiorum, ama izlemeyenler icin özetliim ben... sokakta aldamakla ilgili röpörtaj yapiolar, iste aldattiniz mi,aldattiysaniz neden aldattiniz, aldatildiniz mi hic falan filan.... Yasli bir amcanin cevabi kadinlarin kafasinda devrim yaratacak nitelikteydi... ilk önce amcam, sanirim 60, 70 yas arasinda, hic aldatmadim dedi... ki bu bile sasirtici bir cevap... saskin saskin amcayi izlerken, ve icimde helal olsun derken amcam hic vaktim olmadi demez mi demek ki neymis, erkeklerin aldatmalarini engellemek icin onlari mesgul etmek lazim... gerekirse 24 saat Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Hiç kimseyi aldatma,çünkü sonunda ucu dönüp sana gelmeye mahkumdur.. Bu herkes için geçerlidir. Fakat ilk önce kendini hiçbir şekil ve şartla kandırma.. Bu ikincisi öyledir ki bir kez daha denemeye fırsat bulamayabilirsin de..Dikkat et çevrene,nerede yıkılmış,dünyaya küsmüş,hayata kahretmiş varsa yada insanlara kötü nazarla bakıyor,onlara itimat edemiyor ve hep yalnız kalıyorsa,işte onlar işe kendini oyalamakla başlamış ve kendini kandırmaya kadar gitmiş,hüsrana uğramışlardır. Onlardan olma ! Hiçbir zaman kandırma kendini..Olayları ne hep iyi yanından gör ne de hep kötü yanından..Çünkü o en iyiyle,en kötü birbiriyle öyle yakınlardır ki,bunu yaşadık sıra anlayacaksın..Onlardan olma dedim,bunda samimiyim fakat,onlara acımayı unutma..Ancak acımayı iyi ölçüle,bu da önemli..Dilenciye de acır insan,onlara öyle bakma sakın..Onları vereceğin üç-beş kuruş umutlarla kandırma,biliyorsun bu birinci tür kandırmaya girer ki sonu,başta dediğim gibi sana ulaşır..Çok dikkat et.. Hep aldatmaktan bahsettim ya aldatılmak? O çok daha acı tabii ki,yalnız senden ricam aldatan olma ve seni aldatırlarsa onlara en iyi duygularla bak ve bu kez bir dilenciye acırcasına acı..Bu arada o üç-beş kuruşu atmayı da ihmal etme.İhmal etme ki ne çok alçaldıklarını,düştüklerini ve ********* olduklarını anlasınlar..Sadakanı vereceğin anları da iyi seç,en azın en değerli olduğu anı bul.. Önce kendini,sonra diğerlerini aldatmadıysan bu zaman seçimini sana gönül rahatlığıyla bırakıyorum,değilse..; önce kendini düzelt..” Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Tüm aldatanlara lanet olsun.Sözüm meclisten dışarı.Bana göre kimse kimseyi aldatmamalı.Kimsenin birilerinin duygularıyla oynamaya hakkı yok.İnsansak insan gibi yaşamalı ve insan gibi davranmalıyız... HAKLISIN KÜÇÜK KARDEŞİM NE ZAMANDIR GÖRÜŞMÜYORUZ SENİNLE NERELERDESİN BAKİM SEN.. BANA BAK YARAMAZLIK YAPIYIM DEME SAKIN.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.