Zıplanacak içerik

Sevgiliniz Varmı 31 üye oy verdi

1. 1. Sevgiliniz varsa onaylayın

• Evet
      13
    • Hayır
      7
    • Olucak Umarım
      5
    • Bir Kere Olmustu
      1
    • Bende Sevgiliden Çok Ne Var :)
      5

Lütfen bu ankete katılmak için ya giriş yapın yada üye olun.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

EEE ne duruyosun oylamaları görelim bakalım kimin var kimin yok bilelim :))

Gönderi tarihi:

larsei ya...nerden sordun bu soruyu birden sevgilim olmadığını hatırladım :(

gerçi olunca paranoya yaratmaktan başka bir etkisi olmuyor ya üzerimde yinede insanın kalbini ısıtan ikinci bir yüreğin varlığını bilmek bambaşka bir duygu.şuda varki sevgili her zaman bulunur önemli olan yürekten seven birini bulmak....

sevgiler.. :clover:

Gönderi tarihi:

bencede lafta sevgili her yerde var abi..önemli olan ikinizinde birbirini sevmesi bağlanması kendinizi onu yanında ii hissetmeniz onsuz yapamadığınız herşeyiniz olan biri lazım..

Gönderi tarihi:

Bİ ŞEYLERE İÇİNİ DÖKMEK İÇİN PAYLAŞMAK İÇİN SEVGİ İÇİN NE TAŞIYORSUN YANINDA

Bİ BASTON MU :D

Gönderi tarihi:

CANI İSTEYENİ DEİL SEVENİ BULMAK ÖNEMLİ

YOKSA BAHSETTİGİN SEVGİLİ YERİNE BENDE BASTONU TERCİH EDERİM ZATEN

Gönderi tarihi:

emin degilim ...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

karçiçeğim valla çok güsel konusma yapmısın ama ne yapayım bi anket hazırlayım dedim :))

bende oylama yaptım EVET diyim bari :D harun sende gerçekten güzel konusmussun sevgili çok ama yürekten sevenini gerçekten bulmak çok zor

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ben de sevgili ne arar umarım olacak ümidimi yitirmedim...

tabi ben istediğim zaman

Gönderi tarihi:

Su anda yok ama olacak...hersey yolunda, burdan bir kiz kaciracagim... :shuriken:

Dipnot: Kiz benden güclü olmasin lütfen... -_-

Gönderi tarihi:

Ankete oy verdiğimde bişey farkettim, Maaşallah 19 kişiden 9u evet oyu kullanmış... Bu arada evet oyu kullananlardan biride beniiiiiiiiiiimmmmmmm :):)

Allah bozmasın inşallah...

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

2 hafta öncesine kadar vardı...

gerisini karıştırmayın...

zuhahahhhhh :lol: sende bize katıldın heee....gerçi sen sırf sewgililer gününde hedaye almayam diye bıraktın kısı demi...pinti şey seni.... :P

Gönderi tarihi:

herkese bir kişi lazım arkadaşlar :clover::clover:

Gönderi tarihi:

zuhahahhhhh :lol: sende bize katıldın heee....gerçi sen sırf sewgililer gününde hedaye almayam diye bıraktın kısı demi...pinti şey seni.... :P

nerden bildin :D

herkese bir kişi lazım arkadaşlar :clover::clover:

yok be o akdar da deil :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sevgili dediğin acıdan başka birşey vermedi ki bana bir zamanlar olmuştu bundan çok uzun 14 yıl kadar önce o günden beride yok kapattım kalbimi henüz açacak birini bulamadım ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.