Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Admin Ezberlemeniz Gereken 50 Temel Yemek İpucu Birçok insan kaçınılmaz olarak kilitlenmeler sırasında kendilerini meşgul edecek yeni hobiler buldu. Bazıları akış hizmetlerindeki her orijinal şovu izlemeyi muhtemelen hedeflemiş olsa da, diğerleri yemek pişirmeyi seçmiş olabilir. 24/7 Tempo, önemli zaman kazandıran önlemler, güvenlik ipuçları ve bir dahaki sefere hazırlanırken bilmeniz gereken bazı püf noktaları da dahil olmak üzere ezberlemeniz gereken 50 temel pişirme ipucunu derledi.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Makarna suyunu çokça tuzlayın Dört litre su başına bir çorba kaşığı tuz iyi bir orandır. Bu, makarnanın tuzun bir kısmını emmesini ve daha lezzetli olmasını sağlar.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Mükemmel yumuşak veya haşlanmış yumurta için önce suyu kaynatın Yumurtaların üzerine bir inç ulaşmak için yeterli su kullanın. Kaynadıktan sonra, yumurtaları bir kaşıkla koyun ve yumuşak haşlanmış için 6 dakika ve sert haşlanmış için 12 dakika pişirin. Derhal boşaltın ve soğuk suya koyun.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Bıçaklarınızı keskin tutun Genel olarak, bıçaklarınızı her kullanımdan veya diğer her kullanımdan sonra bileyin ve yılda bir kez keskinleştirin. Bu, bileklerinizde daha hızlı ve daha kolay kesim yapar. (Her bıçak kullandığınızda, bazı dişleri bükülür veya hizası bozulur. Bıçağı sabitlemek için bileyin - dişleri en uygun pozisyonuna getirin.)
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Başlamadan Önce tüm tarifi okuyun Bu şekilde sürpriz olmaz. Önceden eritmeniz veya bir şey pişirmeniz gerekip gerekmediğini veya gece boyunca dinlenmesi gereken bir şey olup olmadığını önceden bileceksiniz.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Önce tüm malzemeleri hazırlayın ve ölçün Sebzeleri önceden doğrayın ve pişirmeye başlamadan önce diğer malzemeleri küçük kaplarda ölçün. Bu, soba açıkken malzemeleri unutmaktan veya çılgınca koşmaktan kurtarabilir.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Sebze doğrarken parmaklarınızı aşağı doğru eğin Parmak eklemleriniz bıçağın kenarına dayanıyorsa, bıçak sizi kesemez.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Tavaya gerektiğinden çok şey koyma / kalabalık yapma İster et ister sebze sote edin, parçalar arasında boşluk bırakarak kahverengi ve gevrek olmasını sağlar. Kalabalık, hantal, buğulanmış yiyeceklere yol açar.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Yemek yaparken temizlik yapmayı unutmayın - yani sonunda temizlemek yerine yaparken temizleyin... Daha sonra kendinize teşekkür edeceksiniz. Bulaşıkları kullanırken yıkarken veya en azından pişirirken ıslattığınızda yerden, zamandan ve kastan tasarruf sağlar.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Yemek için doğru aracı doğru tavayı kullanın Sık sık kızartırsanız, bir wok alın. Çok fazla sebze soyar mısın? Y şeklinde bir soyucuya yatırım yapın. Don kek? Bir ofset spatula alın. Araçlar nispeten ucuz olabilir ve size çok fazla zaman ve hayal kırıklığı kazandırabilir.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Zencefil köklerini dondurucuda saklayın Zencefil çoğu kullanmadan önce kurur. Dondurucuda saklayın ve doğrudan yemeğinize rendeleyin.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Etleri ve sebzeleri pişirmeden önce kurulayın Tavayı ıslak bir yere koyarsanız kahverengi tavuk yapmak zordur.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Sebze artıkları ve et kemiklerini tutun & saklayın Tüm soğan kabukları, havuç kabukları, tavuk kemikleri ve kereviz üstleri için dondurucuya bir torba koyun. Dolu olduğunda çorba stoğu yapın.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Pişirirken, hamuru çok fazla sulandırmamaya dikkat edin Kek, kek veya bisküvi olsun, mayalanmamış buğday unu bazlı fırınlanmış ürünlerin çoğu, tüm un dahil edilene kadar karıştırılmalıdır. Artık ve nihai sonuç istenenden daha yoğun ve chewy olacaktır.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Tarifler için tuzsuz tereyağı kullanın Tuzsuz tereyağı, yiyeceklerinizin sodyum içeriği üzerinde tam kontrol sağlar. Pişirmede, çeşitli tereyağı markalarının farklı miktarlarda tuz ve neme sahip olduğunu hatırlamak önemlidir, bu nedenle tuzsuz ürünler tutarlı ürünler için en iyi seçenektir.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Yumurta akını çırparken kaseyi iyice temizleyin Herhangi bir artık yağ, yumurta beyazlarının ne kadar sürdüğüne bakılmaksızın sert zirvelere çırpılmasını önleyebilir. Ek sigorta için, kaseyi sıcak suda yıkayın, kurutun, sonra limon suyu ile silin.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Katılaşmış veya Kırık emülsiyonlar genellikle kurtarılabilir Aioli, hollandaise veya diğer emülsiyon haline getirilmiş soslar yapılırken, ayırma yaygındır. Kıvrılmış sosu fırlatmak yerine, fazladan bir yumurta sarısı veya birkaç yemek kaşığı sıcak su ile tekrar çırpmayı deneyin.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Mayayı aktive etmek için ılık su kullanın Çok sıcak su mayayı öldürebilir, bu nedenle hafif ılık su kullanın ve mayalı hamuru yükselirken 70 derecenin üzerinde tutun.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Sığır Etini Kas Liflerinin aksi yönüne dilimleyerek daha yenilebilir hale getirin Kesim ne olursa olsun, kas liflerinin yönüne dik dilimleyerek her sığır eti ısırmasını daha hassas hale getirebilirsiniz.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Kesinlikle gerekli olmadıkça fırını açmayın Fırın her açıldığında çok fazla ısı kaçar ve bu pişirme süresini uzatır. Pişmiş ürünleri kontrol etmek için ışığı kullanın ve sadece etleri ezmek, tavaları döndürmek veya bitmişliği kontrol etmek için açın.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Mısır nişastası için çok amaçlı un kullanın Mısır nişastası, et suyu ve pudinglerde kullanılan yaygın bir kıvam arttırıcı maddedir. Eğer beyaz ununuz yoksa, beyaz un iyi bir alternatiftir. Tarifin gerektirdiği her 1 mısır nişastası için 2 birim un kullanın.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Unu ölçerken, ölçüm kabı ile doldurmayın Un torbasının dışına atmak, unu bardağa sıkıştırarak, istediğinizden daha fazla kullanmanıza neden olabilir. Unu kabartmak için daima karıştırın, yavaşça ölçüm kabına koyun ve bir bıçakla düzeltin.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Sık sık yemek pişiriyorsanız, bir tartıya / basküle yatırım yapın Ağırlıklar pişirme sırasında hacim ölçümlerinden çok daha doğrudur. En iyi tarifler malzeme ağırlıkları ile birlikte gelir.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Bir tarif bir malzemeyi soğutmak veya bir gece bekletmek istiyorsa, bunu göz ardı etmeyin Çerezlerinizin birbirine yayılmadığından emin olmak veya tatlar veya doku geliştirmek için iyi bir neden vardır.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Kürdan testini es geç Kek ve keklerde doneness test etmek için: pastanın ortasına hafifçe bastırın. Tamamen geri sıçrarsa, bitti.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.