Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl Soru işaretinin yerine hangi tarih gelecek? “9 OCAK PAZAR” , “8 MART CUMA” ,”13 MAYIS ÇARŞAMBA”, “15 TEMMUZ PAZARTESİ”, ?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl Soru işaretinin yerine hangi tarih gelecek? “9 OCAK PAZAR” , “8 MART CUMA” ,”13 MAYIS ÇARŞAMBA”, “15 TEMMUZ PAZARTESİ”, ? .. eylül cumartesimi ama tarihi çözemedim
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl Yazar .. eylül cumartesimi ama tarihi çözemedim bilmemmm.accık daha uğraş çözersinn
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl cevap: 14 EYLÜL CUMARTESİ Ocak + 2: şubat + 2: mart +2: mayıs + 2: temmuz + 2: eylül Pazar + 5: Cuma + 5: Çarşamba + 5: pazartesi + 5: cumartesi Ocak Pazar: 9 harf Mart Cuma: 8 harf Temmuz pazartesi: 15 harf Eylül cumartesi: 14 harf GÜZEL SORU SEVDİMMMMM TEŞEKKÜRLER tamam mı?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl cevap: 14 EYLÜL PAZARTESİ Ocak + 2: şubat + 2: mart +2 mayıs + 2 temmuz + 2 eylül Pazar + 5: Cuma + 5: Çarşamba + 5: pazartesi + 5: cumartesi Ocak Pazar: 9 harf Mart Cuma: 8 harf Temmuz pazartesi: 15 harf Eylül cumartesi: 14 harf GÜZEL SORU SEVDİMMMMM TEŞEKKÜRLER tamam mı? ya pardon 14 eylül cumartesimi 14 eylül pazartesimi?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl ya pardon 14 eylül cumartesimi 14 eylül pazartesimi? YA CUMARTESİ TABİİ yanlış yazmışım düzeltim bi dur... zaten mantığını acıklarken cumartesi demişim ama yazıya geçirirken yanlışlık yapmışım. Pardon.. Dikkatsizlik işte...
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl YA CUMARTESİ TABİİ yanlış yazmışım düzeltim bi dur... zaten mantığını acıklarken cumartesi demişim ama yazıya geçirirken yanlışlık yapmışım. Pardon.. Dikkatsizlik işte... cevap: 14 EYLÜL CUMARTESİ Ocak + 2: şubat + 2: mart +2: mayıs + 2: temmuz + 2: eylül Pazar + 5: Cuma + 5: Çarşamba + 5: pazartesi + 5: cumartesi Ocak Pazar: 9 harf Mart Cuma: 8 harf Temmuz pazartesi: 15 harf Eylül cumartesi: 14 harf daha yeniyim ama nasıl dikkatliyim:))
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl cevap: 14 EYLÜL CUMARTESİ Ocak + 2: şubat + 2: mart +2: mayıs + 2: temmuz + 2: eylül Pazar + 5: Cuma + 5: Çarşamba + 5: pazartesi + 5: cumartesi Ocak Pazar: 9 harf Mart Cuma: 8 harf Temmuz pazartesi: 15 harf Eylül cumartesi: 14 harf GÜZEL SORU SEVDİMMMMM TEŞEKKÜRLER tamam mı?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl daha yeniyim ama nasıl dikkatliyim:)) Valla çok dikkatlisin ben de seni bundan dolayı tebrik ediyorum
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl canım arkadaşım benim yaaaa... Çok teşekkür ederim... Bu ne hoş bir sürpriz yaaaa... Çokkk teşekkürrrr ederimmmmmmm.... canımsın sen benim yaaaa... Ellerine sağlık... Gerçekten çok güzel olmuş...
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl Yazar cevap: 14 EYLÜL CUMARTESİ Ocak + 2: şubat + 2: mart +2: mayıs + 2: temmuz + 2: eylül Pazar + 5: Cuma + 5: Çarşamba + 5: pazartesi + 5: cumartesi Ocak Pazar: 9 harf Mart Cuma: 8 harf Temmuz pazartesi: 15 harf Eylül cumartesi: 14 harf GÜZEL SORU SEVDİMMMMM TEŞEKKÜRLER tamam mı? tamam tamammm. sana da bre terlik
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl tamam tamammm. sana da bre terlik napimm bre terliğiii ben yaaaa... Ben de cok var terlik
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl napimm bre terliğiii ben yaaaa... Ben de cok var terlik Sahur sahur güldürdünüz beni bee..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.