Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 1_hakan ile tahin arasında ne fark vardır? 2_bir zenci ve bir beyazı karanlık bir odaya koyduğunuzda hangisinin zenci hangisinin beyaz olduğunu nerden anlarsınız? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 1_hakan ile tahin arasında ne fark vardır? hakan' düz,tahin'i ters okursak iki tane isim oluşuyor...bunu düşündüm.umarım doğrudur. diğerini biraz daha düşünecem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 1.Hakan peker,tahin pekmez.. 2.soğuk espiriler yapan beyaz'dır (Şovmen beyaz) Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 1.Hakan peker,tahin pekmez.. 2.soğuk espiriler yapan beyaz'dır (Şovmen beyaz) tebriklerr helal olsunnn Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Sağolda 2. cevabım beni pek tatmin etmedi.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Sağolda 2. cevabım beni pek tatmin etmedi.. konuşturmayı denesen bence Taurus... R harflerini soyleyemeyen kesin Beyaz'dır Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 konuşturmayı denesen bence Taurus... R harflerini soyleyemeyen kesin Beyaz'dır Bak bu daha mantıklı.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Bak bu daha mantıklı.. tebrik ederim taurus&gloria Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 tebrik ederim taurus&gloria dur önce kendi adıma sonra da taurusun adına teşekkür edeyim o burda yok gelince kendi adına ve benim adıma o da teşekkür eder boylece biz ikişer defa teşekkür etmiş oluruz... Benim adıma: teşekkürler Bodrumlu Taurusun adına: teşekkürler bodrumlu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.