Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl KLİEDBGHRFHAYZHONİSÜM ASHHIATKKPOKBCI SİDERENLMYŞİMSRUZCFAİREOMİĞDOLLAU yukarıda adları ve soyadı ile birlikte 3 kelimeden oluşan bir müzisyenin ismi ve soyadı gizli. kimdir sizce bu(bir türk müzisyen)
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl KLİEDBGHRFHAYZHONİSÜM ASHHIATKKPOKBCI SİDERENLMYŞİMSRUZCFAİREOMİĞDOLLAU yukarıda adları ve soyadı ile birlikte 3 kelimeden oluşan bir müzisyenin ismi ve soyadı gizli. kimdir sizce bu(bir türk müzisyen) KLİEDBGHRFHAYZHONİSÜM ASHHIATKKPOKBCI SİDERENLMYŞİMSRUZCFAİREOMİĞDOLLAU İBRAHİM HAKKI DEMİRCİOĞLU..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl tebrikler Taurus... Ben zaten bu soruyu senin bileceğini tahmin etmişim..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar KLİEDBGHRFHAYZHONİSÜM ASHHIATKKPOKBCI SİDERENLMYŞİMSRUZCFAİREOMİĞDOLLAU İBRAHİM HAKKI DEMİRCİOĞLU.. tebrikler...müzisyen arkadaşım.. bağlamasını ve müziklerini sevdiğim bir kişidir.....
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl tebrikler...müzisyen arkadaşım.. bağlamasını ve müziklerini sevdiğim bir kişidir..... teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl MOsyna;İsimde bi hata var sanırım.İbrahim yerine İsmail çıkmalıydı..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Taurus'un cevabı harflerin dizilişi bakımından mantıklı ve doğru ama Mosyna sanırım senin bilginde bir yanlışlık olacak... İbrahim değil ismail olarak biliyorum hatta bak bir albüm kapağı gönderiyorum. Oradan da kontrol et.. Ayrıca Google da İbrahim ve İsmail şeklinde arandığında çıkan sonuçlara bak. vikipediye ve ekşi sözlüğe bak. Hepsi İsmail Hakkı Demircioğlu olduğu yönünde benimle aynı fikirde görünüyor... haaa tamam taurus da eklemiş zaten bunu not olarak...
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Taurus'un cevabı harflerin dizilişi bakımından mantıklı ve doğru ama Mosyna sanırım senin bilginde bir yanlışlık olacak... İbrahim değil ismail olarak biliyorum hatta bak bir albüm kapağı gönderiyorum. Oradan da kontrol et.. Ayrıca Google da İbrahim ve İsmail şeklinde arandığında çıkan sonuçlara bak. vikipediye ve ekşi sözlüğe bak. Hepsi İsmail Hakkı Demircioğlu olduğu yönünde benimle aynı fikirde görünüyor... haaa tamam taurus da eklemiş zaten bunu not olarak... doğru ya ben neden ibrahime takıldımmm..ismail olmalıydı . öncelikler düzeltiniz için teşekkürler ve tebrikler tekrar
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl doğru ya ben neden ibrahime takıldımmm..ismail olmalıydı . öncelikler düzeltiniz için teşekkürler ve tebrikler tekrar rica ederim ne demek... olur böyle hatalar bizim paparazzi yakalar demiş atalarımız di mi ne de olsa...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.